Hai sa zugravim!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Friday, August 20, 2010 11:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Bereea,ar merge aceeasi culoare ,numai mult mai deschisa nuanta(un roz pal)
Euvopsit cu alb,e spatiul mic,am vopsit si usile,am innebunit de mirosuri aseara,cam asa aratam ieri

carla attached the following image(s):
august 2010 060.jpg

geanyna32
Scris: Friday, August 20, 2010 4:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2010
si pe mine m-a apucat harnicia,am vopsit cu lavabil dormitorul,iar anul trecut a fost dezastru in toata casa,am dat cu glet(sotulache)iar eu am vopsit peretii si tocaria.simteam k nu mai termin,dar a meritat.yes
Noi locuim la casa de vreo 4 ani si a fost foarte grau pana am reusit sa o facem sa arate acceptabil.
"sufrageria"

dormitorul meu

camera copiilor
img

si voi reveni cu exteriorul casei unde tot eu am fost mester neplatittopai
mariana71
Scris: Friday, August 20, 2010 5:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Carla,harnicutopupici !
Bereea ,sa ai spor la zugravit!
Geanyna,imi place la tine.
delfinasa
Scris: Friday, August 20, 2010 6:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Bravo, harnicutelornewclap! Spor la treaba Carla si Bereea! Bereea, depinde de tine cat vrei sa personalizezi camera. Daca vrei mai personalizata, ii dai o culoare care-ti place, poate fi si mai intensa, daca o vrei neutra si mai luminoasa, mergi pe culori si nuante neutre, pale, sa nu iasa in evidenta peretii.
Geanina, imi plac nuantele deschise ale peretilorthumleft!
Nici eu nu astept sa puna mana al meu sa faca pentru ca e la serviciu si sta extrem de prost cu timpul liber si nu vreau sa risc sa astept 20 de ani. Ma bag la aproape orice in casa, daca nu reusesc sa repar, chem expertul si le rezolva el, iar zugravitul nu mi-e strain deloc, e chiar usor cu rollerul, singurul lucru care nu prea ma incanta e mascarea prizelor, tocurilor ca e mai migalos si apoi curatarea ustensilelor. Camera Karinei care e in 2 culori fiecare perete, dinning roomul care si asta e tot in 2 culori fiecare perete, tocariile, tavanul camerei noastre, smirgheluit si dat cu stain pe toate usile din casa, vopsit si terasa din spate si pe cea din fata, gardurile din curte, eu singura le-am facut, dar de ce sa nu recunosc ca si barbata-miu a zugravit singur dormitorul oaspetilor cand ne-am mutat si eu eram cu Karina bb de gat toata ziua. Eu am razuit o palma de tapet si mi-a fost de ajuns atunci. Ma doare capul numai cand ma gandesc ca mai am de scos tapet din casa si am amanat momentul renovarilor si amenajarilor dupa ce ne vine rezidenta, care uite ca ne bate la usa, deci mai mult ca sigur iarna asta intram in santier.
bereea
Scris: Friday, August 20, 2010 6:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc de sfaturipupici

Geanina, foarte ingrijita casa tanewclap newclap

Eu la zugravit chiar nu ma bag.Asta e treaba sotului.eu sunt cu indicatiile si cu curatenia de dupa
bereea
Scris: Monday, August 30, 2010 4:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
vineri am varuit salonul (nu eu, sotulras ).Dormitorul va ramane tot alb cred, pentru ca avem "norocul" sa mai facem mucegai din cand in cand si spal peretele respectiv cu clor.De asemenea camera este situata la nord, nu itra soarele niciodata, de aceea cred ca e ok sa fie alb.
anca_eu
Scris: Tuesday, August 31, 2010 5:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Noi am facut singuri tot apartamentul. Am luat mester doar pentru glet si gresie/faianta pentru ca nu ne-am incumetat sa le facem singuri. Eu am fost cea cu "nebuniile" (ideile). Printre ele s-au numarat culoarea galben aprins si oglinda de 110x50 din baia mica si modul in care am acoperit cu rigips tevile din colturile holului. Mai avem de lucru in el, nu e totul gata dar suntem mandri de ce am realizat. Momentan nu pot atasa mai multe poze pentru ca sunt prea mari.

P.S. Dormitorul mic a ramas alb cu promisiunea ca atunci cand voi ramane insarcinata il voi decora si varui asa cum vreau eu, cu mana mea. Deja imi "zburda" ideile prin cap. :D

anca_eu attached the following image(s):
img_09191.jpg

tiramisu
Scris: Thursday, September 2, 2010 3:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Si noi ne facem planuri sa zugravim bucataria cat de curand. A folosit cineva vposea cu teflon?
anca_eu
Scris: Friday, September 3, 2010 10:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Da, noi pentru bucatarie, baie si hol - S%^$#A superlavabila pentru baie si bucatarie (nu cred ca pot pune tot numele). Se da la fel ca cea normala si se spala la nevoie foarte bine. Eu am doar 4 luni de cand o "folosesc" dar mama de cativa ani a fost convinsa ca se spala bine si fara sa se ia culoarea.
tiramisu
Scris: Friday, September 3, 2010 3:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Atunci cred ca merita investitiacool . Nu e mult mai scumpa decat cealalta si sper sa reziste mai mult. Noi am zugravit bucataria acum doi ani dar arata jalnic. Peretii sunt plini de pete care nu se pot curata.Se vede ca avem copil in casa ca pina acum nu aveam problema asta copilas
geanyna32
Scris: Friday, September 3, 2010 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2010
Da lavabil cu teflon am avut si eu pana anul asta in dormitor(care era alb).Pot spune ca am spalat peretii de "N" ori mai ales in dreptrul intrerupatorului unde se murdarea des si unele locuri pe unde pe piticul meu il apuca "pitatul"(pictat).....dar si unde se prindea mucegai pana sa izolam casa.
Nu stiu cum se comporta cea colorata daca raman pete cand speli,dar de cea alba eu am fost super multumita.
Roxanel
Scris: Saturday, September 4, 2010 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Am varuit si eu toata casa, singura, sau aproape singura. Am folosit vopsea lavabila Dulux Endurance, culoare untului. A iesit super si sper ca fii-mea sa nu mai scrie pe pereti ca pana acum, si la o adica chiar daca scrie, ma pun pe spalat cu buretele.
carla
Scris: Saturday, September 4, 2010 4:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Bravo,Roxanel!newclap pupici
AdrianaC
Scris: Thursday, August 25, 2011 9:26 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Am terminat si eu oarecum de zugravit balconul si dormitorul nostru...
Mi-a luat destul de mult (cam 2 saptamani) pentru ca am zugravit printre picaturi, cu mers la birou, cu mers in excursie in weekend.... Am cojit peretii, am chituit, smirgheluit, am preparat amorsa si am dat cu amorsa, apoi am dat cu vopsea lavabila...

Asta a iesit in final...

Sunt destul de multumita de ceea ce mi-a iesit, pentru conditiile date si pentru ca a fost prima data cand am facut asa ceva...
crinutza77777
Scris: Friday, August 26, 2011 7:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2009
Ce frumos a iesit Adrianacomputerlove computerlove computerlove Pana sa citesc am crezut ca-i o poza dintr-o revistacomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.