Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| misha wrote: Carla, spor la lucru!
Am si eu o intrebare: varul lavabil se poate aplica direct peste var lavabil sau trebuie folosit altceva pe perete inainte de a varui?
Multumesc Inainte de lavabil trebuie dat cu amorsa pe perete |
|
| sousourel wrote: Carla, mi-e mila de tine, daca zici ca faci slefuitul. Un sfat; sigileaza usa de la bucatarie cu plastic, altfel e jjale. Pupici si spor!
Tocmai in bucatarie am inceput,dar n-am mult de slefuit,am facut doar mici reparatii la perete unde s-au jucat ingerasii mei cu ciocanul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Carla, tu faci singura toate astea? Dar sotul tau ce face? |
|
| petro wrote:Carla, tu faci singura toate astea? Dar sotul tau ce face? Eu fac singura,am mai facut la mama anul trecut tot apartamentul,daca-l pun pe el imi aduce cine stie ce "meserias",pe care trebuie sa-l pazesc sa iasa cum vreau eu.Asa daca nu-mi place ceva repar eu pe loc si n-am pe nimeni acasa sa ma enervez.Imi si place cand vad perete dupa perete cum iese alb |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Multumesc fetele. Si la noi eu cu sotul am zugravit doar scafele acealea ni le-a facut cineva dar de zugravit noi. Sotul ce e mare eu grinzile, stilpii, muchiile acealea verzi de la scafe. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Multumesc, Carla! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Carla, esti unicat, pe bune. |
|
| Alina wrote:Carla, esti unicat, pe bune. eu ce spun? |
|
| Nimeni nu mai zugraveste pe aici?Eu m-am trezit cu o cutie de lavabil luata in schimb la ceva de la magazin si am decis sa mai repar pe unde e mai urat:pa la aragaz,unde nu am faianta si s-a stropit si pe unde si-au mai lasat flacaii amprentele le dau un perete curat pe cand vin acasa sa-si poata exercita talentele pe el |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Carla iar te apuca harnicia? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Carla,spor la zugravit |
|
| Multumesc Ingerash,Raly,daca eu n-am planificat excursii in doi |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla sa ai spor! |
|
| mirela74chris wrote:Carla sa ai spor! multumesc fac repede pana nu ma satur Gata nu se mai vede pixul pe perete! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| saptamana viitoare program de zugravit si pentru noi.Inainte de a pleca in vacanta am facut doar camera Alessandrei, acum urmeaza restul. Ma bate gandyul s afac o culoare si in camera noastra.mobila are culoarea magnoliei, covorasele sunt pe visiniu.cam ce culoare ar merge pe perete? |
|
|