Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:Stie cineva cam cat costa mp de zugravit? Cu sau fara materiale...
In zona noastra 11-13 lei/ mp daca incepe de la spalatul peretilor si aplicarea gletului. Pentru zugravire simpla, cca 5 lei/ mp, toate astea fara materiale. In conditiile in care (asa e obiceiul aici) se asigura masa, cafea, etc. In Bucuresti poate fi mai scump. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:
In zona noastra 11-13 lei/ mp daca incepe de la spalatul peretilor si aplicarea gletului. Pentru zugravire simpla, cca 5 lei/ mp, toate astea fara materiale. In conditiile in care (asa e obiceiul aici) se asigura masa, cafea, etc. In Bucuresti poate fi mai scump.
Multumesc frumos!
In Bucuresti cu siguranta este mai scump.Ce preturi bune aveti voi acolo! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| stele_pe_cer wrote:
Multumesc frumos!
In Bucuresti cu siguranta este mai scump.Ce preturi bune aveti voi acolo!
Impachetez doua bucati insi priceputi sa ti-i trimit? |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| stele_pe_cer wrote:Stie cineva cam cat costa mp de zugravit? Cu sau fara materiale...
Eu nu stiu pretul pe mp insa pt studio ne-a luat 1500 Ron, iti voi arata maine cat e de mare si ce reparatii au fost facute. |
|
| sousourel wrote:Impachetez doua bucati insi priceputi sa ti-i trimit?
Doi sau 2+1 mic?Ar fi super, asa am invata si noi "meserie"! |
|
| katy_lumika wrote:Eu nu stiu pretul pe mp insa pt studio ne-a luat 1500 Ron, iti voi arata maine cat e de mare si ce reparatii au fost facute.
Sigur, abia astept ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu vreau sa zugravesc in vara asta camera Cristinei. Inca nu sunt hotarata cum si ce o sa fac, dar stiu ca voi face eu. Nu mai las pe nimeni altcineva si nici pe sotul. Anul trecut am aduc pe cineva de care toata familia sotului e super incantata, dar eu...cand ma uit ca imi crapa peretele la imbinarea placilor de rigips ma intreb oare de ce n-am avut anul trecut mai mult curaj sa incerc si sa fac eu. |
|
| Mult succes, MNiko ! |
|
| stele_pe_cer wrote:Mult succes, MNiko ! Merci. |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Miha esti curajoasa ! Sa ai spor |
|
| cris22tyna wrote:Miha esti curajoasa ! Sa ai spor Nu cred ca e curaj cat e groaza sa chem pe cineva sa nu-mi convina. Am vazut anul trecut ca sunt in stare sa fac(mi-am finisat singura balconul) asa ca nu mai am incredere in altcineva. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| MNiko wrote:Si eu vreau sa zugravesc in vara asta camera Cristinei. Inca nu sunt hotarata cum si ce o sa fac, dar stiu ca voi face eu. Nu mai las pe nimeni altcineva si nici pe sotul. Anul trecut am aduc pe cineva de care toata familia sotului e super incantata, dar eu...cand ma uit ca imi crapa peretele la imbinarea placilor de rigips ma intreb oare de ce n-am avut anul trecut mai mult curaj sa incerc si sa fac eu.
Spor la treaba si felicitari pentru initiativa Si noi la casuta facem in regie proprie:merge mai greu, din lipsa de timp dar e mai multa migala si interes sa iasa lucrul cum trebuie. Crapaturile la rigips pot sa apara din diverse motive.Ai folosit plasa din fibra la imbinari?E importanta si calitatea materialelor folosite, si temperatura ambientala cand lucrezi cu anumite materiale...sunt multe. |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| codruta wrote:
Spor la treaba si felicitari pentru initiativa Si noi la casuta facem in regie proprie:merge mai greu, din lipsa de timp dar e mai multa migala si interes sa iasa lucrul cum trebuie. Crapaturile la rigips pot sa apara din diverse motive.Ai folosit plasa din fibra la imbinari?E importanta si calitatea materialelor folosite, si temperatura ambientala cand lucrezi cu anumite materiale...sunt multe.
Ce le stii, mami |
|
| codruta wrote:
Spor la treaba si felicitari pentru initiativa Si noi la casuta facem in regie proprie:merge mai greu, din lipsa de timp dar e mai multa migala si interes sa iasa lucrul cum trebuie. Crapaturile la rigips pot sa apara din diverse motive.Ai folosit plasa din fibra la imbinari?E importanta si calitatea materialelor folosite, si temperatura ambientala cand lucrezi cu anumite materiale...sunt multe.
Plasa am folosit Codruta, dar pe langa crapaturi ce ma deranjeaza pe mine ca imbinarile sunt vizibile. Pe pereti nu a umplut destul cu gips la imbinare astfel ca se vede golul lasat de placi. Cred ca stii la ce ma refer. Si astfel cu toata plasa tot a aparut o fisura. Fisura nu se vede de ex de langa peretele opus, dar e in spatele canapelei si deci nu e acoperita nici de mobila. Iar pe tavan nu mai spun ca a umplut prea mult, asa ca nu am "gaura" si 'deal'. Acum mai depinde si cum bate lumina si unde anume in camera stai ca nu se vede tot timpul, dar eu ca le stiu imi stau pe creier. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Spor la treaba Miha!!!! |
|
|