|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La birou unde am stat inainte am avut la un moment dat 6 pisici: un motan castrat alb cu gri, Tomy, unul alb, Ghita, si una draguta, Pisa care avea 3 pui. Povestea celor 3 pui e tare intortocheata. Ghita a fost dus la o pisica si a rezultat Pisa, deci "copilul" lui. La inceput a respins-o dar apoi ii tot dadea tarcoale si desi am incercat sa o ferim tot a prins-o nesimtitul. Si Pisa mea dragalasha a ramas cu Ghita, tatal ei. Am fost foarte suparata ca nu a fost atent sotul pentru ca in momentul cand a fatat avea doar 11 luni, si mai e si surda. In ciuda faptului ca era mica si ca varsta si ca talie a facut 3 puiuti super dragalasi Doi dintre ei i-am dat, am pastrat unul, si acum vreau sa o castrez pe Pisa. katy attached the following image(s):
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce frumosi sunt! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Superbi! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Tare frumosi pisoiasii albi !
Si fratele meu are 2 pisici, domestice, una alba cu ochi albastri - motan - TORO si una neagra cu ochi verzi - SHEENA.
Sheena desi este pisica este mai murdara decat Toro. E mult mai sclifosita, a sarit si de la balcon (si fratele meu sta la etajul 2) si a cautat-o o multime pana a gasit-o (noroc ca a mieunat cand a trecut prin dreptul ei strigand-o, ca se asezase pe o roata la o masina . S-a ales numai cu o mica fisura. Ea e febletea mea. Imi place tare mult, dar nu as tine-o totusi in casa, mai ales ca Andrei e destul de mic, iar ea lasa destul par. |
| Sunt frumosi intr-adevar, cel putin Ghita face furori cu ochii lui insa e tare de greu de intretinut o casa cu atatia pisoi, lasa mult prea mult par oricat i-ai peria. De smotoci asa o data e ok insa cand aspiri si ti se infunda teava iti iei campii sau cand nu nimeresc tavita ci ori biroul, ori in spatele biroului, ori sub pat, iti vine sa fugi cu coada de matura dupa ei |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/30/2006 Mesaje: 92
| Am si eu o pisicuta neagra, o cheama Pintza. Ii place sa pozeze:
Iar locul ei preferat este dupa perdea, pe care a facut-o praf, evident: |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| fetelor vreau si eu o mata dragalasa.am avut siameza si mi-as dori din nou sa am.pe aici nu prea gasesc sunt mai mult corcituri.tare as vrea sa mai am una |
|
| tic23tac wrote:fetelor vreau si eu o mata dragalasa.am avut siameza si mi-as dori din nou sa am.pe aici nu prea gasesc sunt mai mult corcituri.tare as vrea sa mai am una Daca mai vrei pisicuta sa stii ca noi o dam pe cea care ne-a ramas, are 6 luni, e baietel, ochi verzui-galbui, e tare dragalas. Face la tavita si nu e mofturos la mancare. Din pacate trebuie sa o dam pentru ca am inceput constructia casei si sotul meu le tine in birou iar 4 pisici e totusi prea mult. Nu stiu cum am putea face cu transportul, daca mai vrei si ai vreo idee give me a sign |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Mai Pintza ce fotomodel esti. Stii sa mergi si pe podium? Stim cum este cu iubirea de perdele ca si Traistutza mea le-ar taia suvitze |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Pe Traistutza as vrea sa o spanzur, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea si nici nu stiu daca veterinarul ma poate ajuta. Totul a inceput acum 2 saptamani cand Alex s-a pisat pe ea toata duminica in semn de protest. Am sters eu in urma ei de pe covor dar cred ca tot a mai ramas o molecula de pipi in urma ca de atunci Traistutza mea vrea sa faca pipi in sufrageri dupa fotoliu ca nu cumva sa-si piarda teritoriu. Nu inteleg cum o matza de 4 ani care nu s-a pisat pe covor niciodata acum a apucat-o nebunia. Dimineata la prima ora am scos-o pe balcon la litiera si a sta acolo uitandu-se si pe geam mai bine de o ora, intr-un tarziu ne amintim ca am inchis usa in urma ei si am bagat-o in casa si draga de ea imediat s-a si dus dupa fotoliu. Am crezut ca o arunca Liv de la etaj...oare ce sa-i fac la matza asta pisarcoasa? |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Pe Traistutza as vrea sa o spanzur, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea si nici nu stiu daca veterinarul ma poate ajuta. Totul a inceput acum 2 saptamani cand Alex s-a pisat pe ea toata duminica in semn de protest. Am sters eu in urma ei de pe covor dar cred ca tot a mai ramas o molecula de pipi in urma ca de atunci Traistutza mea vrea sa faca pipi in sufrageri dupa fotoliu ca nu cumva sa-si piarda teritoriu. Nu inteleg cum o matza de 4 ani care nu s-a pisat pe covor niciodata acum a apucat-o nebunia. Dimineata la prima ora am scos-o pe balcon la litiera si a sta acolo uitandu-se si pe geam mai bine de o ora, intr-un tarziu ne amintim ca am inchis usa in urma ei si am bagat-o in casa si draga de ea imediat s-a si dus dupa fotoliu. Am crezut ca o arunca Liv de la etaj...oare ce sa-i fac la matza asta pisarcoasa? Daca incerci sa ii pui cutia cu nisip dupa fotoliu un timp la orele la care stii tu ca ar trebui sa-si faca nevoile? Poate in felul asta o sa creada ca si-a recastigat teritoriul. Eu stiam ca numai cainii au probleme cu teritoriul, nu si pisicile. Succes cu reeducarea pisicii. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| El e motanelul meu in varsta de 6 lunite Il cheam Poopsey(a se citi Pupsy)si inseamna "basinuta" ca le tragea cand era babyyy...
|
|
| Foarte frumos motanelul vostru Mami3. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| MNiko wrote:Foarte frumos motanelul vostru Mami3.
Asa zic si eu Multumim MNiko |
|
| Mami2x wrote:Asa zic si eu Multumim MNiko Cu placere. |
|
|