hai sa vorbim de...PISICI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy
Scris: Thursday, December 7, 2006 8:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
La birou unde am stat inainte am avut la un moment dat 6 pisici: un motan castrat alb cu gri, Tomy, unul alb, Ghita, si una draguta, Pisa care avea 3 pui. Povestea celor 3 pui e tare intortocheata. Ghita a fost dus la o pisica si a rezultat Pisa, deci "copilul" lui. La inceput a respins-o dar apoi ii tot dadea tarcoale si desi am incercat sa o ferim tot a prins-o nesimtitul. Si Pisa mea dragalasha a ramas cu Ghita, tatal ei. Am fost foarte suparata ca nu a fost atent sotul pentru ca in momentul cand a fatat avea doar 11 luni, si mai e si surda. banghead In ciuda faptului ca era mica si ca varsta si ca talie a facut 3 puiuti super dragalasilove Doi dintre ei i-am dat, am pastrat unul, si acum vreau sa o castrez pe Pisa.

katy attached the following image(s):
ghita.jpgpisa.jpgcopii pisei.jpg

Kiki
Scris: Thursday, December 7, 2006 8:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce frumosi sunt! love love love love
Cris Rusu
Scris: Thursday, December 7, 2006 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
love love love
Superbi!
AdrianaC
Scris: Friday, December 8, 2006 5:45 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Tare frumosi pisoiasii albi !

Si fratele meu are 2 pisici, domestice, una alba cu ochi albastri - motan - TORO si una neagra cu ochi verzi - SHEENA.

Sheena desi este pisica este mai murdara decat Toro. E mult mai sclifosita, a sarit si de la balcon (si fratele meu sta la etajul 2) si a cautat-o o multime pana a gasit-o (noroc ca a mieunat cand a trecut prin dreptul ei strigand-o, ca se asezase pe o roata la o masina ras . S-a ales numai cu o mica fisura. Ea e febletea mea. Imi place tare mult, dar nu as tine-o totusi in casa, mai ales ca Andrei e destul de mic, iar ea lasa destul par.uff
katy
Scris: Friday, December 8, 2006 6:02 PM

Sunt frumosi intr-adevar, cel putin Ghita face furori cu ochii lui insa e tare de greu de intretinut o casa cu atatia pisoi, lasa mult prea mult par oricat i-ai peria. De smotoci asa o data e ok insa cand aspiri si ti se infunda teava iti iei campii sau cand nu nimeresc tavita ci ori biroul, ori in spatele biroului, ori sub pat, iti vine sa fugi cu coada de matura dupa einervi
cayetana
Scris: Monday, January 15, 2007 8:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/30/2006
Am si eu o pisicuta neagra, o cheama Pintza. Ii place sa pozeze:

Iar locul ei preferat este dupa perdea, pe care a facut-o praf, evident:
tic23tac
Scris: Monday, January 15, 2007 9:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/22/2006
fetelor vreau si eu o mata dragalasa.am avut siameza si mi-as dori din nou sa am.pe aici nu prea gasesc sunt mai mult corcituri.tare as vrea sa mai am una
katy
Scris: Monday, January 22, 2007 5:28 PM

tic23tac wrote:
fetelor vreau si eu o mata dragalasa.am avut siameza si mi-as dori din nou sa am.pe aici nu prea gasesc sunt mai mult corcituri.tare as vrea sa mai am una

Daca mai vrei pisicuta sa stii ca noi o dam pe cea care ne-a ramas, are 6 luni, e baietel, ochi verzui-galbui, e tare dragalas. Face la tavita si nu e mofturos la mancare. Din pacate trebuie sa o dam pentru ca am inceput constructia casei si sotul meu le tine in birou iar 4 pisici e totusi prea mult. uff Nu stiu cum am putea face cu transportul, daca mai vrei si ai vreo idee give me a signras
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 22, 2007 7:15 PM
Nivel

Mai Pintza ce fotomodel esti. Stii sa mergi si pe podium? Stim cum este cu iubirea de perdele ca si Traistutza mea le-ar taia suvitzeras pupici
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 6, 2007 3:38 PM
Nivel

Pe Traistutza as vrea sa o spanzur, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea si nici nu stiu daca veterinarul ma poate ajuta. Totul a inceput acum 2 saptamani cand Alex s-a pisat pe ea toata duminica in semn de protest. Am sters eu in urma ei de pe covor dar cred ca tot a mai ramas o molecula de pipi in urma ca de atunci Traistutza mea vrea sa faca pipi in sufrageri dupa fotoliu ca nu cumva sa-si piarda teritoriu. Nu inteleg cum o matza de 4 ani care nu s-a pisat pe covor niciodata acum a apucat-o nebunia. Dimineata la prima ora am scos-o pe balcon la litiera si a sta acolo uitandu-se si pe geam mai bine de o ora, intr-un tarziu ne amintim ca am inchis usa in urma ei si am bagat-o in casa si draga de ea imediat s-a si dus dupa fotoliu. Am crezut ca o arunca Liv de la etaj...oare ce sa-i fac la matza asta pisarcoasa?plans
MNiko
Scris: Sunday, May 6, 2007 8:35 PM

g_nicoleta2000 wrote:
Pe Traistutza as vrea sa o spanzur, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea si nici nu stiu daca veterinarul ma poate ajuta. Totul a inceput acum 2 saptamani cand Alex s-a pisat pe ea toata duminica in semn de protest. Am sters eu in urma ei de pe covor dar cred ca tot a mai ramas o molecula de pipi in urma ca de atunci Traistutza mea vrea sa faca pipi in sufrageri dupa fotoliu ca nu cumva sa-si piarda teritoriu. Nu inteleg cum o matza de 4 ani care nu s-a pisat pe covor niciodata acum a apucat-o nebunia. Dimineata la prima ora am scos-o pe balcon la litiera si a sta acolo uitandu-se si pe geam mai bine de o ora, intr-un tarziu ne amintim ca am inchis usa in urma ei si am bagat-o in casa si draga de ea imediat s-a si dus dupa fotoliu. Am crezut ca o arunca Liv de la etaj...oare ce sa-i fac la matza asta pisarcoasa?plans

Daca incerci sa ii pui cutia cu nisip dupa fotoliu un timp la orele la care stii tu ca ar trebui sa-si faca nevoile? Poate in felul asta o sa creada ca si-a recastigat teritoriul.
scratch Eu stiam ca numai cainii au probleme cu teritoriul, nu si pisicile.
Succes cu reeducarea pisicii.
Mami2x
Scris: Saturday, October 27, 2007 12:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
El e motanelul meu in varsta de 6 luniteyes bounce Il cheam Poopsey(a se citi Pupsy)si inseamna "basinuta"hohot ca le tragea cand era babyyy...alcool
MNiko
Scris: Saturday, October 27, 2007 7:35 AM

Foarte frumos motanelul vostru Mami3. ras
Mami2x
Scris: Saturday, October 27, 2007 9:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
MNiko wrote:
Foarte frumos motanelul vostru Mami3. ras

Asa zic si euyes Multumim MNikopupici
MNiko
Scris: Saturday, October 27, 2007 3:15 PM

Mami2x wrote:

Asa zic si euyes Multumim MNikopupici

Cu placere.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.