|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bravo Elo,felicitari Rody |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,va multumesc Kiki, butterfly ,secretul este ca am eliminat complet painea, garsimile,dulcurile.In rest mananc normal |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Rody Hai sa ma laud si eu putin - de cateva zile sofez - Glad imi povesteste zilnic cate ceva (ex. pui in pom, mama cu cocosu, inapoi la bebe, tzitza nani acolo etc) - azi am avut primii mei clienti (adica am pus in practica ceea ce am invatat la cursul de specializare din Timisoara) - am casa plina de flori...toate florile mele...au flori - finuta mea merge deja singurica
Mai las lauda si pe data viitoare... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari pentru laude, Diana! La mai mare! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17867
| Felicitari pentru laude !!!!
Si eu ma laud cu Andrei, care s-a dezvoltat ceva de speriat, si-a dat drumul la vorbit ca un om mare si deja trebuie sa fiu foarte atenta ce vorbesc pe langa el ca "da tot din casa" .
Ma laud si cu Alice, ca, desi nu merge deocamdata la gradinita, nu a uitat nimic din tot ce stia, ba a si acumulat cunostinte noi, iar acum poate sa citeasca singurica.
Sa ma mai laud si cu performanta ei de a nu lasa sa treaca vreo luna fara sa faca febra, insotita sau nu de alte simptome ?
|

| Felicitari, Adriana! Chestia cu Andrei, o inteleg perfect....si Dav a inceput... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari tuturor pentru realizari!Pupici mamicilor grozave cu puiuti destepti si frumosi! |

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Felicitari fetelor pt realizari |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Oau, ce de realizari! Bravo, puiuti, bravo mamici! Felicitari tuturor!
Eu ma laud cu mine insami ca mi-am schimbat jobul, pe un salariu triplu decat cel pe care reincepusem. Ma laud cu Razvan e ca cuminte, ca vorbeste vrute (si nevrute, ca uneori repeta si ce nu trebuie ), ca a inceput sa sara pe ambele picioare, ca poarta Pampers doar cand doarme (sper sa scapam si de ala curand), ca invata sa se imbrace singur (e haios cum isi pune singurel papuceii in picioare)...
Pana la urmatoarele laude, multe succese tuturor! |
|

| Vesna, bravo! Felicitari pentru job! Iar in ceea ce-l priveste pe Razvanel, abia astept sa pup cavalerul! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari tuturor mamicilor si puiutilor pentru realizari. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Vesna si Razvanel. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Felicitari Vesna si Razvanel. Are mama baiat mare, ce mai. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ma laud si eu: de doua zile am masina noua, un Mercedes C Classe 220CDI!
Revin cu poze de la intalnirea cu cei din club mercedes in Jurnalul Sashei mai tarziu! |
|

| Taki, drum bun si fara incidente cu noua achizitie! Sa o stapanesti sanatoasa! |
|
|