Hai sa ne laudam - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Saturday, July 25, 2015 9:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Lol Mihaela, cand am vazut ca ai postat aici, am crezut ca vrei sa te lauzi cu palma data lui Kaze!Lol Lol Dar vad ca nu...m-am linisitit!Hilar
t-mihaela
Scris: Saturday, July 25, 2015 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
hohot
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, July 26, 2015 12:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Lol Lol Lol Big Laugh Big Laugh Big Laugh
Cris-DL
Scris: Tuesday, July 28, 2015 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Am votat si eu ieri, azi... Felicitari, Kmy Clap Clap Ce urmeaza; unde te mai vedem? La tv?topai
Kmy
Scris: Saturday, August 1, 2015 5:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
OK, deci sa termin laudele... ras Deci... am castigat, in toamna incep filmarile pentru reclame si retete pentru site-ul bucataras. Fiecare zi de filmari cu salariu de vedeta... zic ei . So , I'm so proud... Revin cu vesti... sa nu imi iasa pe ochi celebritatea hohot
aurishta
Scris: Saturday, August 1, 2015 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Bravoo Bravoo Bravoo dance dance dance
sousourel
Scris: Saturday, August 1, 2015 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
majoreta majoreta Bravoo
kali
Scris: Sunday, August 2, 2015 12:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Clap Clap Felicitaari!
t-mihaela
Scris: Friday, September 25, 2015 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Dati-mi voie sama laud cu noile mele jucarele,un sistem de supraveghere pentru afara.Ne distram si speriem nepoftitii care bat la usa duminica .Camerele au un difuzor incorporat si vorbesti din casa ca la interfon " Scuze, nu suntem casa"...pai daca nu esti acasa cine vorbeste in difuzor??hohot uff
Insa cel mai important e siguranta copiilor ca mereu plecam la munca cu frica ,mai ales acum se insereaza devreme.
Dimineata verific ce miscari s-au inregistrat pe langa casa si fac cunostinta cu animalurile din zona.Inca n-am prins hotii care imi scurma iarba alcool dar cand faceam proba in interior am prins o fantoma noaptea brrrrpale

img
shirel
Scris: Monday, December 28, 2015 1:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu stiu de ce dar nu m-am putut stapani sa nu scriu si eu aici ceva.Vineri Yohanan ma cheama in camera sa vorbim si imi povesteste ca invatatoarea lui Oshry i-a povestit ca Oshry va primi un premiu special la invatatura ca fiind cel mai bun "copilul excelent al jumatatii de an"si ca este chemat la o festivitate speciala care o face directoarea.Aici la jumatate de an scolar copii cei mai buni premiantii prin excelentza sunt chemati si premiati cum sunt in Romania l-a sfarsit de an .
Asta trebuie tinut secret fiindca Oshry inca nu stie si este o surpriza ptr el.
Astazi intalnindu-ma cu invatatoare pe hol imi spune:Nu am stiut ca voi aveti dubli premianti!Dimineatza poti sa vorbesti cu mine nu inteleg nimic ...ce ai vrut sa spui cu asta ?intreb eu .Pai cand l-am inscris pe Oshry directoarea mi-a spus surprinsa "ce chestie si sora lui este pe lista!!
Va da-ti seama cum m-am simtit mai ales ca nici Eden nu stiie ...hai ca nici nu m-am mirat prea tare Eden este o scolaritza premianta tot timpul...surpriza si emotiile ca sunt amandoi premianti prin excelentza m-a facut sa am lacrimi in ochii...of copii mei iubiti sunteti asa de speciali fiindca totul este de la voi ....voi invatzati fiindca va place sa invatzati si asta este rezultatul muncii voastre ....mie nu-mi ramane decat sa fiu taaaare mandra de voi!!!Si sunt sigura ca asta este doar inceputul ....
kali
Scris: Monday, December 28, 2015 1:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
coeur coeur coeur coeur Felicitari tie si puilor, Shirel! Ma bucur pentru voi!
bereea
Scris: Monday, December 28, 2015 2:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari si scolareilor si parintilor! Bravissimi!coeur
shirel
Scris: Monday, December 28, 2015 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Multumesc fetelor si credeti-ma tot meritul este numai al lor ...eu nu prea ajut cu nimic doar stiu sa-i sustin pozitiv in tot ceea ce fac si sa-i incurajez chiar si atunci cand sunt dezamagiti sa vada partea plina a paharului.Pe mine prea putin ma intereseaza cat de buni sunt la invatatura eu doar vreau sa-i stiu niste copii fericiti si bucurosi de ei insusi.Un om fericit mai tot timpul reuseste in toate...sau cel putin in asta cred eu.
mirela74chris
Scris: Monday, January 4, 2016 5:01 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Bravoo Felicitari!Ai cu cine te mandri!
marivic
Scris: Monday, January 4, 2016 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Felicitari,Shirel pentru copiii minunati dar si pentru meritul vostru, ca parinti Bravoo Bravoo Bravoo Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.