Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mihaela, cand am vazut ca ai postat aici, am crezut ca vrei sa te lauzi cu palma data lui Kaze! Dar vad ca nu...m-am linisitit! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am votat si eu ieri, azi... Felicitari, Kmy Ce urmeaza; unde te mai vedem? La tv?
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| OK, deci sa termin laudele... Deci... am castigat, in toamna incep filmarile pentru reclame si retete pentru site-ul bucataras. Fiecare zi de filmari cu salariu de vedeta... zic ei . So , I'm so proud... Revin cu vesti... sa nu imi iasa pe ochi celebritatea |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitaari! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Dati-mi voie sama laud cu noile mele jucarele,un sistem de supraveghere pentru afara.Ne distram si speriem nepoftitii care bat la usa duminica .Camerele au un difuzor incorporat si vorbesti din casa ca la interfon " Scuze, nu suntem casa"...pai daca nu esti acasa cine vorbeste in difuzor?? Insa cel mai important e siguranta copiilor ca mereu plecam la munca cu frica ,mai ales acum se insereaza devreme. Dimineata verific ce miscari s-au inregistrat pe langa casa si fac cunostinta cu animalurile din zona.Inca n-am prins hotii care imi scurma iarba dar cand faceam proba in interior am prins o fantoma noaptea brrrr
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nu stiu de ce dar nu m-am putut stapani sa nu scriu si eu aici ceva.Vineri Yohanan ma cheama in camera sa vorbim si imi povesteste ca invatatoarea lui Oshry i-a povestit ca Oshry va primi un premiu special la invatatura ca fiind cel mai bun "copilul excelent al jumatatii de an"si ca este chemat la o festivitate speciala care o face directoarea.Aici la jumatate de an scolar copii cei mai buni premiantii prin excelentza sunt chemati si premiati cum sunt in Romania l-a sfarsit de an . Asta trebuie tinut secret fiindca Oshry inca nu stie si este o surpriza ptr el. Astazi intalnindu-ma cu invatatoare pe hol imi spune:Nu am stiut ca voi aveti dubli premianti!Dimineatza poti sa vorbesti cu mine nu inteleg nimic ...ce ai vrut sa spui cu asta ?intreb eu .Pai cand l-am inscris pe Oshry directoarea mi-a spus surprinsa "ce chestie si sora lui este pe lista!! Va da-ti seama cum m-am simtit mai ales ca nici Eden nu stiie ...hai ca nici nu m-am mirat prea tare Eden este o scolaritza premianta tot timpul...surpriza si emotiile ca sunt amandoi premianti prin excelentza m-a facut sa am lacrimi in ochii...of copii mei iubiti sunteti asa de speciali fiindca totul este de la voi ....voi invatzati fiindca va place sa invatzati si asta este rezultatul muncii voastre ....mie nu-mi ramane decat sa fiu taaaare mandra de voi!!!Si sunt sigura ca asta este doar inceputul .... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari tie si puilor, Shirel! Ma bucur pentru voi! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari si scolareilor si parintilor! Bravissimi! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Multumesc fetelor si credeti-ma tot meritul este numai al lor ...eu nu prea ajut cu nimic doar stiu sa-i sustin pozitiv in tot ceea ce fac si sa-i incurajez chiar si atunci cand sunt dezamagiti sa vada partea plina a paharului.Pe mine prea putin ma intereseaza cat de buni sunt la invatatura eu doar vreau sa-i stiu niste copii fericiti si bucurosi de ei insusi.Un om fericit mai tot timpul reuseste in toate...sau cel putin in asta cred eu. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari!Ai cu cine te mandri! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari,Shirel pentru copiii minunati dar si pentru meritul vostru, ca parinti |
|
|