|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cum faceti voi ca aveti copii asa destepti, care e reteta Ai mei nu se indeasa nici unul la carte ,Daria saraca are ambitz dar nu ii iese .Dia deja a pus scoala in cui ,Arti...ce-i aia?....aaa ,scoala ,ghizdanul e plin de jucarii ca nu e loc de carti Of cu ce am gresit Nu mai postati premianti pe aici ,va rog ,interzis |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| t-mihaela wrote:Cum faceti voi ca aveti copii asa destepti, care e reteta  Ai mei nu se indeasa nici unul la carte ,Daria saraca are ambitz dar nu ii iese  .Dia deja a pus scoala in cui ,Arti...ce-i aia?....aaa ,scoala ,ghizdanul e plin de jucarii ca nu e loc de carti  Of cu ce am gresit  Nu mai postati premianti pe aici ,va rog ,interzis MIHA,dulce ca de obicei |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari Victor!Sa o tii tot asa!
Si Razvan a terminat clasa a V-a cu 9.67,mentiune.Dar si-a stricat media din lene.
Miha nu te gandi ca sunt diferiti copii.Putini mai sunt ambitiosi,La noi ,am senzatia ca se dau notele de 10 foarte usor.Nu mai este ca pe vremea noastra,cand pentru un 10 invatam de ne sareau ochii.Si ,decat premiant si absolvent de facultate fara loc de munca sau prost platit,mai bine o meserie si sa aibe cu ce isi castiga traiul. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Felicitari, Victor!
Mirela, bine punctat! In Italia, in scoala gimnaziala ca sa iei o nota de 10 trebuie sa fii cel putin olmpic national.De obicei cine are 8 e considerat un geniu |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mihaela, au timp berechet, nu te ingijora, macar se bucura de copilarie! Dia, crede-ma ca o sa-si revina la un moment dat Bereea, felicitari! |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari Victor! |

| Multumim sincer. Vic a mers mai greut pe primul sem.dar a fost adaptarea cu profesorii,etc...eu am fost foarte multumita de achizitiile lui iar pe al doilea,a vazut ca altii sunt mai buni decat el si nu s-a lasat....A crescut foarte mult,dar avea note mai mici pe I....mai mici insemnand 8 si 9 mai mult si 10 mai putin ca medii .Imi place cum a plecat cu materia....imi doresc sa mearga macar asa si in continuare.... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| praslea_cel_voinic wrote:Bereea, felicitari!
Multumesc! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Felicitari copiilor, are dreptate Kali, din asa parinti nu puteau iesi decat copii de exceptie.
Ne laudam si noi cu diploma de excelenta la instrument . Au fost premiati 30 copii din tot liceul pentru rezultatele foarte bune obtinute la concursurile de intrepretare. La scoala avem numai calificative FB, sunt foarte multumita de ea, nu invata mecanic, ci logic. Sper in continuare sa fie cel putin la fel ca anul acesta.
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari Andra! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|

| Fe;licitari Andrei |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Inapoi la laudat, proiectul verii e gata ,ma rog mici retusuri mai sunt dar in mare asta e.Cate nu pot face 4 maini dibace , niste unelte pe langa casa si multa pasiune.problema e cu plantele ca nu prea ma pricep ce sa le fac si se pleostesc
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Waw, a iesit superb!! Felicitari!! |
|
|