Hai sa ne laudam - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Wednesday, November 14, 2012 11:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
shirel wrote:

Cred ca tehnica de invatare este mult mai buna .Ei nu fac bastonase,liniutze si invatza mai intai sunete ale silabelor,plus ca le ajuta si punctele de dedesuptul literelor.Cum ar fi Bebe e-ul are 3 puncte sub b ,copilul imediat stie cum se pronuntza daca este be sau ba (ba-ul fiind cu un mic t dedesupt pe care il numesc putere deci litera este pronuntzata tare )Sper sa intelegi putin care este secretul.Ebraica este o limba cu logica,cu sunete.

Ce zici daca veniti voi la mare vara viitoare? O vacanta prelungita iar eu voi avea doua dragalase care sa ma invete ebraicaras Baietii pot petce la maretopai
Scuze de off topic.sorry
monica irimia
Scris: Wednesday, November 14, 2012 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Felicitari, Eden! newclap coeur
zaza_
Scris: Wednesday, November 14, 2012 6:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
shirel wrote:
Si eu vreau sa ma laud ca doar dupa cateva luni de scoala Edenuna mea stie sa citeasca si sa scrie ,despre adunari nici nu mai vorbesc.Draga de e, ce eleva constiincioasa,eu sunt chiar surprinsa rau de tot fiind nu stia sa citeasca inainte si deodata citeste singura din cartile ei.yes yes

Mi se pare normal! Cred ca te va surprinde pe zi ce trece. Si nu numai ea, toti copilasii tai sunt deosebiti. computerlove
marivic
Scris: Wednesday, November 14, 2012 7:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa-mi fie rusine,Carla,....ca nu am postat poze cu colierele,dar sincer nu am facut niciodata poze cand le-am purtat banghead banghead banghead
DARRR,FETELOR,....ma laud ca sunt posesoarea a doua astfel de coliere,cumparate de la Carla si lucrate de ea,...yes yes yes Unul pe rosu,unul pe albastru am eu si unul cu mov l-am cumparat si i l-am trimis lui Ana,ca premiu la un concurs,.....ras
Sunt minunate,...mie imi plac faorte mult!topai topai topai
img
braun_yes2005
Scris: Wednesday, November 14, 2012 9:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2012
marivic wrote:
Sa-mi fie rusine,Carla,....ca nu am postat poze cu colierele,dar sincer nu am facut niciodata poze cand le-am purtat banghead banghead banghead
DARRR,FETELOR,....ma laud ca sunt posesoarea a doua astfel de coliere,cumparate de la Carla si lucrate de ea,...yes yes yes Unul pe rosu,unul pe albastru am eu si unul cu mov l-am cumparat si i l-am trimis lui Ana,ca premiu la un concurs,.....ras
Sunt minunate,...mie imi plac faorte mult!topai topai topai
img

Este superb!!!
bereea
Scris: Thursday, November 15, 2012 8:06 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Katy, sa te mai lauzi cu surioara ta ca ai cu e .E frumoasa si delicata!

Shirel, te asteptai la altceva de la Eden? Felicitari, scolaritei!

Miara, superbe colierele Carlei! Sa le porti cu placere!
shirel
Scris: Thursday, November 15, 2012 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Fetelor multumesc .Nu stiu dar cumva mi s-a parut ca prea rapid le stie pe toate ras alcool .Pai eu la varsta ei sic ras imi aduc aminte cate pagini mi-a rupt mama pana am ajuns sa fac un a de mana frumos!hohot hohot Ei ,copii sunt super destepti astazi !A avut astazi dictare si sunt sigura ca s-a descurcat bine.

Marivic,super colierul sa-l porti cu placere!Carla si tie newclap newclap felicitari ,ai maini de aur si o rabdare de neintrecut!!pupici pupici

Offf topic:Katy de cand te-ai mutat la Constantza numai la asta ma gandesc sa ajung la tine !ras pupici pupici Eu si cu Deutza cred ca daca intram intr-un mall ne-ai pierdut urma!hohot hohot alcool
Rody
Scris: Thursday, November 15, 2012 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Felicitari fetelorpupici
ingerash
Scris: Thursday, November 15, 2012 9:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel,generatia asta e altfel,prinde rapid....si Mada citeste,scrie propozitii,in clasa 1 la inceput scriau litere,cuvinte,exercitii de pronuntie,cuvinte pe litere,fonica....acum citeste carti,caligrafie,geometrie,aritmetrica mentala,arta....felicitari Eden!!!newclap newclap newclap coeur

katy,felicitari Deutei!computerlove pupici love
marivic
Scris: Thursday, November 15, 2012 9:20 PM
Nivel

Eden,felicitari!Nici nu se putea sa fii altfel!!!computerlove coeur
Fetelor,multumesc,.....Carla, mii de scuze ca nu am postat poze pana acum,....si acum l-am furat de la tine si l-am postat ca eu nu i-am facut poza,.....dar cand am sa ma imbrac cu ceva rosu ii fac,.....si lui si mie ras
Momentan,am in plan pe cel albastru,....sic
bulibuli
Scris: Thursday, November 15, 2012 10:53 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Intr-adevar, e superb setul pe mov love Marivic pupici
marivic
Scris: Friday, January 4, 2013 9:08 PM
Nivel

Ma laud si eu cu faptul ca dupa Craciun ,ne-am luat 6 scaune mai solide zic eu,...din acelea tip sala de asteptare ras ca nu mai aveam scaune hohot Cele vechi s-au rupt de tot si le aveam de 25 de ani,apoi ne-a adus tata pe ale lui de 45 de ani,vechime hohot ,....intr-un final ,am cumparat si noifirstprize
Apoi, ne-am mai luat un TV mare pt living de 102 diagonala,de care sunt tare incantata,....si avem in plan 2 canapele si jaluzele verticale.....yes yes yes
mariana71
Scris: Friday, January 4, 2013 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
si eu sunt multumita ca am reusit sa mai luam o masinuta ,iar pe cea pe care o aveam am dus-o acasa sa se foloseasca fetele de ea,mai ales cea mare,ca cea mica nu are carnet inca.

mariana71 attached the following image(s):
016.jpg

nicoymika
Scris: Friday, January 4, 2013 9:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Mari,Mariana sa le folositi sanatosi!
Felicitari Shirel pentru Eden!
oanamaria
Scris: Saturday, January 5, 2013 7:20 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Waw!Mariana sa o stapaniti sanatosi si multi km cu ea!
Mari sa le folositi cu placre lucrurile cumparate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.