|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| shirel wrote:
Cred ca tehnica de invatare este mult mai buna .Ei nu fac bastonase,liniutze si invatza mai intai sunete ale silabelor,plus ca le ajuta si punctele de dedesuptul literelor.Cum ar fi Bebe e-ul are 3 puncte sub b ,copilul imediat stie cum se pronuntza daca este be sau ba (ba-ul fiind cu un mic t dedesupt pe care il numesc putere deci litera este pronuntzata tare )Sper sa intelegi putin care este secretul.Ebraica este o limba cu logica,cu sunete.
Ce zici daca veniti voi la mare vara viitoare? O vacanta prelungita iar eu voi avea doua dragalase care sa ma invete ebraica Baietii pot petce la mare Scuze de off topic. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari, Eden! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| shirel wrote:Si eu vreau sa ma laud ca doar dupa cateva luni de scoala Edenuna mea stie sa citeasca si sa scrie ,despre adunari nici nu mai vorbesc.Draga de e, ce eleva constiincioasa,eu sunt chiar surprinsa rau de tot fiind nu stia sa citeasca inainte si deodata citeste singura din cartile ei.
Mi se pare normal! Cred ca te va surprinde pe zi ce trece. Si nu numai ea, toti copilasii tai sunt deosebiti. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa-mi fie rusine,Carla,....ca nu am postat poze cu colierele,dar sincer nu am facut niciodata poze cand le-am purtat DARRR,FETELOR,....ma laud ca sunt posesoarea a doua astfel de coliere,cumparate de la Carla si lucrate de ea,... Unul pe rosu,unul pe albastru am eu si unul cu mov l-am cumparat si i l-am trimis lui Ana,ca premiu la un concurs,..... Sunt minunate,...mie imi plac faorte mult!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| marivic wrote:Sa-mi fie rusine,Carla,....ca nu am postat poze cu colierele,dar sincer nu am facut niciodata poze cand le-am purtat DARRR,FETELOR,....ma laud ca sunt posesoarea a doua astfel de coliere,cumparate de la Carla si lucrate de ea,... Unul pe rosu,unul pe albastru am eu si unul cu mov l-am cumparat si i l-am trimis lui Ana,ca premiu la un concurs,..... Sunt minunate,...mie imi plac faorte mult!
Este superb!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Katy, sa te mai lauzi cu surioara ta ca ai cu e .E frumoasa si delicata!
Shirel, te asteptai la altceva de la Eden? Felicitari, scolaritei!
Miara, superbe colierele Carlei! Sa le porti cu placere! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor multumesc .Nu stiu dar cumva mi s-a parut ca prea rapid le stie pe toate .Pai eu la varsta ei imi aduc aminte cate pagini mi-a rupt mama pana am ajuns sa fac un a de mana frumos! Ei ,copii sunt super destepti astazi !A avut astazi dictare si sunt sigura ca s-a descurcat bine.
Marivic,super colierul sa-l porti cu placere!Carla si tie felicitari ,ai maini de aur si o rabdare de neintrecut!!
Offf topic:Katy de cand te-ai mutat la Constantza numai la asta ma gandesc sa ajung la tine ! Eu si cu Deutza cred ca daca intram intr-un mall ne-ai pierdut urma! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Felicitari fetelor |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel,generatia asta e altfel,prinde rapid....si Mada citeste,scrie propozitii,in clasa 1 la inceput scriau litere,cuvinte,exercitii de pronuntie,cuvinte pe litere,fonica....acum citeste carti,caligrafie,geometrie,aritmetrica mentala,arta....felicitari Eden!!!
katy,felicitari Deutei! |
|
| Eden,felicitari!Nici nu se putea sa fii altfel!!! Fetelor,multumesc,.....Carla, mii de scuze ca nu am postat poze pana acum,....si acum l-am furat de la tine si l-am postat ca eu nu i-am facut poza,.....dar cand am sa ma imbrac cu ceva rosu ii fac,.....si lui si mie Momentan,am in plan pe cel albastru,.... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Intr-adevar, e superb setul pe mov Marivic |
|
| Ma laud si eu cu faptul ca dupa Craciun ,ne-am luat 6 scaune mai solide zic eu,...din acelea tip sala de asteptare ca nu mai aveam scaune Cele vechi s-au rupt de tot si le aveam de 25 de ani,apoi ne-a adus tata pe ale lui de 45 de ani,vechime ,....intr-un final ,am cumparat si noi Apoi, ne-am mai luat un TV mare pt living de 102 diagonala,de care sunt tare incantata,....si avem in plan 2 canapele si jaluzele verticale..... |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| si eu sunt multumita ca am reusit sa mai luam o masinuta ,iar pe cea pe care o aveam am dus-o acasa sa se foloseasca fetele de ea,mai ales cea mare,ca cea mica nu are carnet inca. mariana71 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Mari,Mariana sa le folositi sanatosi! Felicitari Shirel pentru Eden! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Mariana sa o stapaniti sanatosi si multi km cu ea! Mari sa le folositi cu placre lucrurile cumparate! |
|
|