Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| ce dragonel, ce maiestrie, ce idee iti mai trece si tie prin cap... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Waw, Victoria!!!! Nu-mi vine sa cred, arata minunat, felicitari.........hartie igienica????? Maaaai, cate lucruri deosebite se pot realiza cu imaginatie si un minim de materiale necesare!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Elena,Vera Si eu sunt multumita de ce mia esit,,si sotul ami tot zice sa al pun undeva sus ca sa nu mil rupa Robert. am vazut la rusoaice si mia placut la nebunie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Arta, categoric! Tare frumos este, mi-ar placea sa fac si eu. Am incercat mache papier si visez la putin timp liber sa creez creatura din Alien, pe care personal o consider senzationala. Felicitari |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Katy Si nu vreau sa mma opresc aici,,,,am multe idei. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mi-am cumparat si eu azi 3 rochii Iar din Istanbul 2 tricouri si o pereche de papuci de la Deichman(cred ca asa se scrie, ),.....condimente, muuulte condimente,un sal superb,un napron lucrat manual si 3 fete de puisoare de perna,...papuci de cadana,.....dulciuri,.......nici nu mai stiu cateee |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Victoria,felicitari pt talent si creatie.Superb!
Marivic,te rasfeti maxim.Sa le folosesti sanatoasa
Fiindca in curand e ziua mea mi am facut un mic cadou...
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa le folositi sanatoase.Rasfat la maxim |
|
| Multumescccccccccccccccc! Iulia si tu sa le folosesti cu placere! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu ma laud,sunt in treasury list pe etsy cu bufnita mea!!!! http://www.etsy.com/treasury/MTI4OTI5OTl8MjcyMDU5NTY5OQ/the-fabric-of-life |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetele, felicitari pt achizitii, sa le purtati/folositi cu placere!
Carla, felicitari, sincer insa pretul mi se pare ridicol de mic la cata munca depui si la cat de bine arata, e deosebit, plus ca si transportul mi se pare cam putin. Vanzare rapida! |
|
| mikaela wrote:Fetele, felicitari pt achizitii, sa le purtati/folositi cu placere! Carla, felicitari, sincer insa pretul mi se pare ridicol de mic la cata munca depui si la cat de bine arata, e deosebit, plus ca si transportul mi se pare cam putin. Vanzare rapida! Stiu,celelalte sunt peste 30 $,pentru mine e dublu de cat primesc in Romania pe ea.Am vandut una in Israel,am trimis-o in plic mare cu bule si m-a costat doar 15 lei. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Carla vanzare buna |
|
| mirela74chris wrote:Carla vanzare buna multumesc Mirela! Si geanta mea cu flori a aparut in treasury list! http://www.etsy.com/treasury/MjIwMTQ3NTl8MjcyMDU1MTk0OQ/flowers-in-fun-places?index=0 |
|
| Carla,felicitari! Este o mare realizare,......
|
|
|