Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ma laud si eu cu productia noastra de rosii Bio,.....
 Nu sunt mari,ca ale lui Koko,dar sunt atat de gustoase,.....
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Arunca si aici de-o salatica .Ca noi la piata nici nu mai stim ce cumparam Sa le papati sanatosi |
|

| Gata,Mirela,.....le-ai prins! Multumim!!! Ale noastre nu au decat apa,....in rest absolut nimic! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Waw, Mari, ce minunatii de rosii ai tu acolo!!!!!
Anul trecut si noi am avut recolta bogata la rosii, dar anul acesta......desi rasadurile sunt luate de la aceeasi persoana si ne-a garantat ca-s la fel ca cele de anul trecut, se pare ca nu.....Au rodit doar cateva si abia una este parguita......poate si din cauza ca nu mai au soarele de anul trecut, ca au crescut pomisorii........... |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mari tu ai productie, nu gluma. Ale mele sunt rasa aia de la bunica "inima de bou ".Imi plac mult cu sare. |
|

| Sunt foart bune cele,,Inima boului,....sunt carnoase si mari.Ale mele sunt marime medie si doar un fir am inima boului.Maine fac poze in solar Elena,se poate,caci pomii fac multa umbra Multumesc |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mari ce productie bogata -sa le mancati sanatosi dragilor ! |
|

| Sunt foart bune cele,,Inima boului,....sunt carnoase si mari.Ale mele sunt marime medie si doar un fir am inima boului.Maine fac poze in solar Elena,se poate,caci pomii fac multa umbra Multumesc Si pt ca iar am cu ce sa ma laud,.... ma laud cu faptul ca m-am intalnit cu Katy si fetele si mi-am luat din Ikea niste pahare de vin gigantice.Avusesem asa ceva la un apartament in Malta,si-mi doream si eu foarte mult.Si iata ca le-am gasit1
 |
|

| Dupa cum va spuneam,....mi-am cumparat paharele gigant de vin,....mi-am luat si o masuta pt living(neagra)pt cafea si o geanta super draguta. Fac maine poze pe lumina,ca sa va arat |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Stiu ca inveti, asa ca astept cuminte pozele!!!!! |
|

| Gata,am sosit..... Masuta din living,pt a servi cafeaua,cumparata din Ikea cu 29 lei
 Si geanta ,pe care am dat 60 lei,la indemnul prietenei mele,Tudo,.... Mi-a placut tare mult,am zis ca este stil sport si cum ma imbrac acum cand plec ,sport,am zis ca merge,.....

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce draguta e gentuta !Sa le folosesti cu placere ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Super achizitii.Sa le folosesti cu drag |
|

| Oana,Mirela,va multumesc. Chestia tare este ca am dat mai mult pe geanta decat pe masuta |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Maaaama Mari ce de rosiii... eu ma mut la tine, ca sa nu mai fi nevoita sa arunci pana la mine, mi-i ca nu ajung. Geanta imi place, e pe gustul meu, mai ales ca eu mai tot timpul ma imbrac sport. Si eu am observat ca pretul gentii e dublu fata de cel al masutei , nu conteaza sa le folosesti sanatoasa si sa bei un vin bun ,cu cine ti-e drag, din noile pahare, ca sa uzi achizitiile. |
|
|