Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Miri Cristina a iesit foarte frumos |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru realizari, tuturor! Sa fiti mereu mandre de realizarile voastre, indiferent ca e vorba de o floare plantata in ghiveci sau de amenajat o casa.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Felicitari tuturor! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Subscriu!!! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu ma laud cu Catinca si Tudor, medaliati si aplaudati la activitatile Scolii de vara unde au participat toata saptamana. Au primi tricouri, medalii, diplome, iar Catinca e si vedeta TV, |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bravo, Tudor si Catinca, copii destepti! Bravo parinti pentru asemenea copii. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alina wrote:Eu ma laud cu Catinca si Tudor, medaliati si aplaudati la activitatile Scolii de vara unde au participat toata saptamana. Au primi tricouri, medalii, diplome, iar Catinca e si vedeta TV,
|
|
| Oana, . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alina wrote:Eu ma laud cu Catinca si Tudor, medaliati si aplaudati la activitatile Scolii de vara unde au participat toata saptamana. Au primi tricouri, medalii, diplome, iar Catinca e si vedeta TV, |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bravo, Miri, Cristina! Spor la treaa in continuare si va mai asteptam cu updates Alina, felicitari Catincai si lui Turorel, au fost mereu copiii fruntasi!
Ma laud si eu cu fii-mea care scrie binisor dupa dictare, litera cu litera, diverse cuvinte, scrie fara ajutor numele ei si exerseaza la al meu si-al lui taica-su, a inceput sa fie atrasa de citit un pic (citeste cuvinte litera cu litera, dar trebuie s-o ajut la alcatuire, pronuntare, pentru ca scrierea nu e fonetica), facem exercitii de memorie, ii place matematica, facem adunari si scaderi simple -1+1, 1+2, 5-1 etc-, multimi, avem dicutii despre vreme, seasons, zile, ceas, biologie, astronomie, chimie (de ex facem experimente simple gen pus apa colorata diverse culori si punem plante in ea si dupa cateva zile planta ia culoarea apei)...De saptamana viitoare incepem preK si sper sa aiba rezultatele asteptate la varsta ei, pentru ca cei de aici asteapta multe de la pitici (pana la 4 ani si 1/2 trebuie sa stie sa scrie toate literele, cifrele, sa deseneze all shapes, sa stie sa-si scrie numele, sa citeasca cel putin 3o de cuvinte simple, compuse din 2-3-4 si 5 litere , la kindergarden invata deja sa scrie bine si sa citeasca), asa ca trebuie sa facem fata cu brio exigentelor scolare . |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sa ma laud si eu cu ceva luni o sa ma apuc sa-mi amenajez camera sa mi-o zugravesc,sa-mi cumpar galerie si o masa pentru calculator ,abia astept finalul!!! |
|
| Va multumesc, fetelor. Felicitari Karina, Cristina. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Sa ma laud si eu,ca n-am mai trecut de multa vreme pe la topicul asta. Vara asta am schimbat geamurile la apartament,am pus termopane si plase si pervazuri si tot-tot-tot,am zugravit apartamentul,am pus draperii noi,mi-am innoit o parte din garderoba si bineinteles,la Mira la fel,i-am cumparat Mirei un carucior sport nou,ca ne saturasem de cel mare si cel sport de anul trecut e deja vechi...oare ce-am mai facut?
Zilele trecute mi-am facut un cadou,ca doar tot vine ziua mea in septembrie,mi-am cumparat cu ceas nou,finut,un set de bijuterii cu pietre negre,un parfum nou...cam atat! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Cate realizari, Oana! ...sa-ti folosesti cu placere cadourile |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Oana nu pot sa iti spun decat FELICITARI |
|
|