Hai sa ne laudam - 3 -
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxy_oxxy
Scris: Tuesday, August 25, 2009 12:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
newclap newclap newclap Mirinewclap newclap
Cristina a iesit foarte frumosnewclap newclap newclap newclap
Miri
Scris: Wednesday, August 26, 2009 6:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari pentru realizari, tuturor!newclap
Sa fiti mereu mandre de realizarile voastre, indiferent ca e vorba de o floare plantata in ghiveci sau de amenajat o casa....
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, August 26, 2009 7:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Felicitari tuturor!newclap newclap newclap
KRYS85
Scris: Wednesday, August 26, 2009 10:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Subscriu!!!pupici newclap newclap newclap newclap
Alina
Scris: Friday, August 28, 2009 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Eu ma laud cu Catinca si Tudor, medaliati si aplaudati la activitatile Scolii de vara unde au participat toata saptamana. Au primi tricouri, medalii, diplome, iar Catinca e si vedeta TV, sic
Laura
Scris: Friday, August 28, 2009 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Bravo, Tudor si Catinca, copii destepti! newclap newclap newclap coeur computerlove Bravo parinti pentru asemenea copii. newclap newclap newclap
kali
Scris: Friday, August 28, 2009 4:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alina wrote:
Eu ma laud cu Catinca si Tudor, medaliati si aplaudati la activitatile Scolii de vara unde au participat toata saptamana. Au primi tricouri, medalii, diplome, iar Catinca e si vedeta TV, sic

newclap newclap computerlove
Alina
Scris: Friday, August 28, 2009 4:33 PM
Nivel

Oana, computerlove .
Ana
Scris: Friday, August 28, 2009 5:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alina wrote:
newclap newclap newclap
delfinasa
Scris: Friday, August 28, 2009 6:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Bravo, Miri, Cristina! Spor la treaa in continuare si va mai asteptam cu updates newclap
Alina, felicitari Catincai si lui Turorel, au fost mereu copiii fruntasi!bravo

Ma laud si eu cu fii-mea care scrie binisor dupa dictare, litera cu litera, diverse cuvinte, scrie fara ajutor numele ei si exerseaza la al meu si-al lui taica-su, a inceput sa fie atrasa de citit un pic (citeste cuvinte litera cu litera, dar trebuie s-o ajut la alcatuire, pronuntare, pentru ca scrierea nu e fonetica), facem exercitii de memorie, ii place matematica, facem adunari si scaderi simple -1+1, 1+2, 5-1 etc-, multimi, avem dicutii despre vreme, seasons, zile, ceas, biologie, astronomie, chimie (de ex facem experimente simple gen pus apa colorata diverse culori si punem plante in ea si dupa cateva zile planta ia culoarea apei)...De saptamana viitoare incepem preK si sper sa aiba rezultatele asteptate la varsta ei, pentru ca cei de aici asteapta multe de la pitici (pana la 4 ani si 1/2 trebuie sa stie sa scrie toate literele, cifrele, sa deseneze all shapes, sa stie sa-si scrie numele, sa citeasca cel putin 3o de cuvinte simple, compuse din 2-3-4 si 5 litere cyclops cyclops, la kindergarden invata deja sa scrie bine si sa citeasca), asa ca trebuie sa facem fata cu brio exigentelor scolareVictory.
KRYS85
Scris: Friday, August 28, 2009 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Sa ma laud si eu cu ceva luni o sa ma apuc sa-mi amenajez camera sa mi-o zugravesc,sa-mi cumpar galerie si o masa pentru calculator ,abia astept finalul!!!yes
Alina
Scris: Friday, August 28, 2009 9:08 PM
Nivel

Va multumesc, fetelor. Felicitari Karina, Cristina. newclap newclap
oanalaurisa
Scris: Saturday, August 29, 2009 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Sa ma laud si eu,ca n-am mai trecut de multa vreme pe la topicul asta.
Vara asta am schimbat geamurile la apartament,am pus termopane si plase si pervazuri si tot-tot-tot,am zugravit apartamentul,am pus draperii noi,mi-am innoit o parte din garderoba si bineinteles,la Mira la fel,i-am cumparat Mirei un carucior sport nou,ca ne saturasem de cel mare si cel sport de anul trecut e deja vechi...oare ce-am mai facut?

Zilele trecute mi-am facut un cadou,ca doar tot vine ziua mea in septembrie,mi-am cumparat cu ceas nou,finut,un set de bijuterii cu pietre negre,un parfum nou...cam atat!ras
bereea
Scris: Sunday, August 30, 2009 8:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cate realizari, Oana!newclap newclap newclap newclap ...sa-ti folosesti cu placere cadourilepupici
ilioara
Scris: Sunday, August 30, 2009 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Oana nu pot sa iti spun decat FELICITARIpupici majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.