Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Katy, e foarte captivant decorul. E apartament? Pare spatios. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| superb |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Imi place Katy si in mod deosebit perdeaua care infasoara paturile |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| KATHY,foarte frumos ai aranjat,...superb,... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Multumim pentru aprecieri. Noi locuim de fapt in Limanu si sper la sfarsitul lunii septembrie sa primesc vesti bune pentru un apartament 3 camere in Mangalia. Ne-am mutat insa in Constanta, cu chirie, deoarece Luana a luat examenul la Colegiul National Regina Maria din Constanta si m-am gandit ca decat sa parcurgem in fiecare zi 40 km dus, 40 km intors, mai bine salvam timpul cat am face pe drum locuind in oras. Apartamentul inchiriat este foarte spatios, intr-o zona foarte buna pentru noi, la 10 min de mers pe jos de scoala Luanei si tot 10 minute de gradinita Mayei. Practic suntem intre cele doua institutii. La parter avem clinica, peste drum avem Mega si Mic.ro, in spatele blocului coafor, mai sunt si banci, deci e bine pozitionat. Nu prea am descoperit noi parcuri dar avem marea.... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Katy,ce super ti-a iesit! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| subscriu
multumesc frumos |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ana,frumos ceasul sa-l porti cu drag
Katy,e dragut apartamentul |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Katy sa-l locuiti sanatoase !Constanta e un oras atat de frumos ! Felicitari pentru renovare si cu siguranta va veti simti bine. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc mult,Mela |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Katy, superb! imi place la nebunie perdeaua din living!!! si dormitorul de printese, desigur... si parchetul din lemn, sunt fan! ai aranjat totul cu bun gust
Anabella, sa porti sanatoasa ceasul - e o bijuterie! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Multumesc tuturor, am incercat cu un buget decent sa fac apartamentul locuibil. Cel din Mangalia e superb.
Buli, felicitari pentru burticuta, e minunat, asa-i? Multa sanatate in continuare. |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| katy33 wrote:Multumesc tuturor, am incercat cu un buget decent sa fac apartamentul locuibil. Cel din Mangalia e superb. Buli, felicitari pentru burticuta, e minunat, asa-i? Multa sanatate in continuare.
multumesc!!! e de vis!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ana,felicitari in primul rand pt ca ai asa un sot minunat.Si sa porti sanatoasa si cu placere acel ceas superb
Katy, cu cat gust si rafinament ai decorat casa .Sa o locuiti cu placere si sanatoase |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ana sa porti sanatoasa ceasuelicitari pentru sot!
Katy frumos ai decorat!Ce veste frumoasa cu mutarea in Ct.Cred ca stai aproape de mine.Poate ne vedem la o cafea mai incolo dupa ce va acomodati cu mutarea. |
|
|