Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| pai la topicul asta nu mai intra nimeni? abia astept sa ma laud ca din luna iulie nu mai stiu ce inseamna muci,rosu in gat,antibiotice, febra etc.la copii.Medeea e sanatoasa, isteata, minunata Va doresc tuturor sa uitati de boli si probleme in familie E asa de bine fara ele |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pupam micutza Medeea si mami ei si ne bucuram ca sunteti bine. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| pai, zau nu stiu daca "ma incadrez" la topicul asta, dar......ma laud, ca inca n-am "picat" de tot dupa o perioada lunga si urita care inca nu s-a terminat.ma "clatin" dar inca sunt in picioare. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Medeea, auzi tu cum te lauda mami? Va pupacim. Ne bucuram ca sunteti bine...Noroc ca te mai vad in lista de mess, ca altfel te dadeam disparuta, mai Codruta1
Dana, esti o persoana puternica. Nu ma mir deloc ca esti in picioare, esti o invingatoare si viata ti-a demonstrat-o de atatea ori! |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| na eu cu ce sa ma laud...ca stau toata ziua in casa ca afara ploua...si ca o dat o raceala peste noi.....de ne ia pe toti la rand atat ma pot lauda eu |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Dana normal ca esti in picioare.....sau la birou. Te pupacesc si asa cum a spus si Kiki " esti o INVINGATOARE ". |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| sa ma laud si eu ca am gasit-o pe mama biologica a lui Tony ca vorbim cu ea pe net, ne vedem pe camera si Tony are 3 frati biologici, 2 baieti si o fata care sé aseamana foarte mult cu el si ma mai laud ca avem niste prieteni extraordinari!! ma referi la familia care ne-a ajutat sa o gasim si ca sa inchei, speram sa reusim sa mergem in columbia la anul viitor, poate in iulie sau de Craciun |
|
| Sfefania_Johansson wrote:sa ma laud si eu ca am gasit-o pe mama biologica a lui Tony ca vorbim cu ea pe net, ne vedem pe camera si Tony are 3 frati biologici, 2 baieti si o fata care sé aseamana foarte mult cu el si ma mai laud ca avem niste prieteni extraordinari!! ma referi la familia care ne-a ajutat sa o gasim si ca sa inchei, speram sa reusim sa mergem in columbia la anul viitor, poate in iulie sau de Craciun ce frumos ...ne bucuram si noi cu tine..... ai cu ce :018: :018: te lauda |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| multumesc |
|
| Sfefania_Johansson wrote:multumesc nu ai pentru ce asa e frumos...cand se bucura cei din jur sa ne bucuram cu ei...dar si cand sufera sa suferim cu ei...cu voi ...cu toti... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Stefania, ce bine! Tony trebuie sa fie tare fericit! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Acuma vad si eu! Ce bine, Stefi! Ma bucur pentru Tony! Mult succes in cunoasterea noii familii! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Stefania,ce frumos!Un cadou minunat acum de sarbatori! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ma laud si eu cu rabdarea mea de fier. Ca imi da Dumnezeu putere si intelepciune sa-i ascult si sa-i suport pe toti cu mic cu mare. |
|
|