Hai sa ne distram putin -3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina
Scris: Tuesday, July 10, 2012 9:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Asta a fost tarehohot
koko2008
Scris: Saturday, July 28, 2012 7:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Kmy wrote:
Balada agatatului pe net!!!

Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat

Si le-am chemat la 7 fix
La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9
Doamne, parc-am intrat la ZOO

Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior

A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz

A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat:
"Salut, sunt Miss Scarlat"

A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse la camion

Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat
De la efort a lesinat

A sasea-i buna, ma incita
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi
Trei maini, un ochi si doua guri

A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic

A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei
"Eu sunt Marina " mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit

Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era... Marin

hohot hohot hohot hohot hohot
Kmy
Scris: Monday, September 10, 2012 1:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Nunta Ebei

E lung pamântul milenar
Dar ca Basescu de magar
Alt om pe lumea asta nu-i
Si are-o fata, fata lui
Un fel de proasta satului
Pusa-n chenar

Si de n-a fost petita des
E lucru tare cu-nteles
Au ocolit-o cei golani
Chiar daca ea avea si bani
Si un mandat de patru ani
La Bruxelles

Si uite asa s-a întâmplat
Ca s-a gasit si-un îngalat
Ce-a zis ca suparare nu-i
Sa faca si el ceva pui
Cu acea proasta-a satului
La el în pat.

De ea o lume a stiut
Câte succesuri a avut
În umbra tatalui magar
Stiut de dincol-de hotar
C-ar fi un hot de marinar
Ce flota si-a vândut.

Si sfoara-n lume apoi s-a dat
Spre cei ce au mâncat rahat
În slujba celui sictirit
De un popor întreg lihnit
Sa vina cu un plic bucsit
La nunta, la-mparat

Si-n vremea când s-au cununat
S-a pus poporul adunat
Sa-i huiduie precum la noi
Sa dea într-însii cu noroi
Ca s-au purtat ca niste boi
Cu cei ce i-au votat.

Ce se întâmpla mai departe
Va spun, de acum pâna la moarte
Dorinta noastra e destula
Ca la Jilava de-o celula
Împaratul si-a lui scula
Sa aiba parte.
nicoymika
Scris: Saturday, October 6, 2012 11:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Loredana - Tamoshikutekatoka
Nicolae - Tokimimotakaku
Mihaela - Rinkirikakutaka
hohot hohot hohot
Ana
Scris: Sunday, October 7, 2012 11:03 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Kmy
Scris: Friday, November 2, 2012 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
MOMENTE ESENTIALE din viata lui Dan Diaconescu:
1967 – Se naste la Caracal Dan Diaconescu. Medicii i-au prevestit un viitor glorios de escroc în momentul în care au observat ca poate plînge extrem de convingator, fara pauze. Parintii sunt putin îngrijorati. Copilul e atît de slab, încît vînzatorii de mezeluri din oras îl pun pe un taler al balantei pentru a cîntari 300 de grame de parizer.
1972 – Dan Diaconescu ar vorbi mai mult, daca nu i-ar fi jena sa deschida gura. Din pacate, are mai putini dinti de lapte decît ceilalti copii. Face eforturi colosale ca acest defect sa nu-i stirbeasca popularitatea.
1974 – Moment jenant în prima zi de scoala. Parintii îl îmbraca din greseala într-o uniforma scolara galbena. Colegii de clasa îl sfatuiesc, mai în gluma, mai în serios, sa-l bata pe Doru Octavian Dumitru si sa-i fure sacoul ala rosu din petice, la care ar merge perfect o cravata cu steagul Americii.
1979 – Îsi tine colegii si profesorii cu sufletul la gura, dupa ce o fata din clasa de la el dispare fara urma în recreatia mare si nu mai vine la ora de matematica. Principalul suspect e colegul de banca, despre care toata lumea crede ca a îmbîrligat-o sa chiuleasca. Din pacate, nu exista probe concludente în acest sens, dar Dan Diaconescu devine foarte popular emitînd ipoteze fanteziste.
1987-1988– Dan Diaconescu face armata în cadrul unei unitati militare de prizonieri de razboi. Învata lucruri extrem de importante, precum cînd e mai bine sa te predai: înainte de începerea ostilitatilor sau dupa ce ai apucat sa tragi?
1989 – Participa la revolutia din decembrie, ca bat de steag. A devenit celebra imaginea caracaleanului care flutura drapelul românesc în vînt, tinându-l strîns pe Dan Diaconescu de glezne.
1990 – Ajunge în Capitala. Cînd îi vad gura stirba, noii lui cunoscuti îl iau la misto: "Ce, ma, esti din Caracal, acolo unde s-a rasturnat caruta cu stomatologi prosti?"
Iunie 1990 – Începe sa umble prin zona Pietei Universitatii, pentru a fi batut de mineri si a avea astfel o scuza pentru dintii lipsa. Trei studenti ajung la spital, dupa ce un miner îi snopeste în bataie folosindu-l pe Dan Diaconescu pe post de bîta.
1999 – NATO intervine în Serbia . Dan Diaconescu se ofera sa cumpere Kosovo, pentru a-i salva pe albanezi.
2000 – Înfiinteaza postul OTV, prima televiziune care se prinde si pe lumea cealalta.
2002 – OTV îsi pierde licenta. Postul continua sa emita pe lumea cealalta si pe mai multe planete locuite dintr-o galaxie învecinata.
2009 – În campania electorala, DD îl invita pe Basescu, desi anuntase în repetate rînduri ca are un dinte împotriva lui.
2010 – Dan Diaconescu e arestat. Ajunge repede în libertate, dupa ce un gardian îl arunca afara, exclamând: ”Ia, uite, frate, a cazut o gratie înauntru!”
sursa: Catavencii
mikaela
Scris: Sunday, November 4, 2012 2:03 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
hohot hohot hohot Ce barbat senzual in dus hohot hohot hohot
Tzepii
Scris: Thursday, November 8, 2012 2:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Doi ardeleni pensionari.Unul catre celalalt:
-Mai mergi la femei?
-Da,cand e ocupat la barbati.
Tzepii
Scris: Thursday, November 8, 2012 3:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Un tip isi savureaza berea intr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de langa el si ii spune:
- Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde?
Cu o voce ragusita, ea ii raspunde:
- Pana sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific cateva detalii: sunt blonda, am 1,80 m, 88 kg si sunt campioana balcanica la judo. Blonda de langa mine are tot 1,80 m, 78 kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta langa ea are 1,85 m, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde?
Omul sta ceva timp si se gindeste.
- Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori

Se întâlneste iepurasul cu ursul prin padure.
- Salut, mai ursule, ce mai faci? Ai auzit ca s-a facut bere cu numele tau?
- Serios? spuse fericit ursul. Este bere Danut?

-Tata; pot sa; ma; uit la televizor?
-Da , numai sa; nu-l deschizi.

- Mamico, astazi in autobuz, tata m-a pus sa cedez locul unei domnisoare..
- Foarte bine puiu' lu' mama, asa trebuie sa faci!
- Da mamico, da' io stateam in bratele lu' tata

Chuck Norris si-a facut cont pe yahoo!! yahoo@chucknorris.com

Apple Computers announced today that it has developed a computer chip that can store and play high fidelity music in women's breast implants.
The iTit will cost between $499.00 and $699.00 depending on speaker size.
This is considered to be a major breakthrough because women have always complained about men staring at their tits and not listening to them.

De când a început sa ninga, nevasta-mea sta non-stop si se uita pe geam…
Daca se-nteteste ninsoarea, cred ca-i dau drumul în casa…
andrushka
Scris: Thursday, November 8, 2012 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
mirela74chris
Scris: Saturday, January 12, 2013 10:32 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
ras ras ras
Ana
Scris: Saturday, January 12, 2013 1:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Tzepii wrote:
Doi ardeleni pensionari.Unul catre celalalt:
-Mai mergi la femei?
-Da,cand e ocupat la barbati.
hohot hohot
carla
Scris: Thursday, December 5, 2013 9:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
"Daca treburile nu merg

Daca treburile nu merg asa de bine, iata reteta sa va descarcati nervii: Pentru cei care in mod ocazional, traiesc o zi mizerabila si ar avea nevoie sa-si descarce nervii pe cineva... pe cineva necunoscut... Eram asezat la birou cand mi-am amintit ca uitasem sa raspund cuiva care-mi telefonase. Am gasit nr. respectiv si am sunat. Un barbat raspunde: - Alo? Zic politicos: Pot sa vorbesc cu d-na Popescu, va rog ? Tipul imi inchide telefonul in nas injurand. Nu puteam sa cred ca cineva putea fi atat de nesimtit. Verfic numarul. Inversasem ultimele doua cifre... Dupa ce am vorbit cu dna Popescu, decid sa mai fac un apel spre numarul gresit. Cand tipul raspunde, ii urlu: - Esti doar un gaozar idiot! si inchid. Am notat numarul cu mentiunea "gaozar" si l-am lasat aproape de telefonul de pe birou. Pe urma, la fiecare doua-trei saptamani, cand aveam intr-adevar cate o zi infernala, il sunam pe tip si-i urlam: Nu esti decat un gaozar prost de mana a doua! Asta ma facea sa ma simt mai bine. Cand a aparut posibilitatea de a afisa numerele care te apeleaza, m-am gandit ca s-ar putea sa fie sfarsitul apelurilor terapeutice catre gaozar. Asa ca am sunat si: - Buna ziua, numele meu este Bogdan Horescu, de la Romtelecom. Va sun pentru a va intreba daca cunoasteti noul nostru serviciu de afisaj? Tipul a urlat : Nu! Si a inchis telefonul injurand. L-am sunat din nou, rapid, sa-i spun: - Asta din cauza ca nu esti decat un gaozar prost! Cateva saptamani mai tarziu, ma duc la cumparaturi. Dupa mai multe minute de cautare gasesc in sfarsit un loc de parcare liber. Cum ma pregatesc sa parchez acolo, un tip, intr-un BMW negru, imi taie calea si-mi ia locul. Il claxonez si-i spun ca am asteptat destul ca sa prind locul respectiv. Imi raspunde printr-un deget; si se indreapta spre magazine. Eram furios si ma pregateam sa caut un alt loc de parcare cand am remarcat anuntul "De vanzare" pe geamul din spate al BMW-ului. Am notat numarul... Cateva zile mai tarziu, imediat dupa ce am sunat la primul gaozar (i-am pus numarul pe speed-dial si formez tot timpul inainte *67, pentru ca numarul meu sa nu se afiseze), m-am gandit ca ar fi o idee sa sun si la gaozarul posesor de BMW. Am format numarul si cineva a raspuns: - Alo? Zic: Sunteti domnul care are un BMW negru de vanzare ? - Exact! Atunci intreb: - Puteti sa-mi dati adresa unde as putea sa vad masina? - Da. Stau pe Stefan cel mare 180, o casa de caramida rosie. Masina este tot timpul parcata in fata. Indraznesc: - Numele d-voastra? - Numele meu este Marcel Pavelescu. Si urmez: - Cand este cel mai indicat sa va caut, dle Pavelescu? - Sunt acasa in fiecare dupa-amiaza, dupa ora 17. Adaug: - Asculta Marcel, pot sa-ti zic ceva? - Da. Lovitura de gratie: - Nu esti decat un gaozar idiot! Inchid telefonul si il bag si p-asta pe speed-dial. De acum, cand am cate o zi mizerabila, am doi gaozari de sunat. Dar dupa ce i-am sunat cu randul timp de cateva luni, nu ma mai simteam asa de usurat ca la inceput. La sfarsitul unei zile cu adevarat nimicitoare, mi-a venit o idee... Tocmai trecuse de ora 17 si-l sun pe gaozar no 1. - Alo? Nu esti decat o gaura de cur! Dar de data asta nu inchid. - Esti inca acolo? ma intreaba. - Da! Atunci imi striga: - Nu mai suna, ca altfel... I-o tai repede: - Ba p-a ma-tii, gaozar imputit! Urla: - Cine esti? Raspund: - Ce, vrei sa ne masuram? Esti tare-n barba? Numele meu este Marcel Pavelescu. - Zau? Si unde stai? Bravez: - Draga gaozar, stau pe Stefan cel Mare 180. Am o casa superba de caramida rosie si un BMW care te-ar face sa crapi de invidie. - Vin imediat, Marcele , si-ai sa vezi cum am sa te fac sa-ti inghiti dintii. Surad: - Nu mi-e frica de tine, gaozar idiot, vino! Imediat am sunat la gaozar no 2: - Alo? Salut, gaozare! si astept. Tipul incepe sa urle: - Daca pun vreodata mana pe tine... - Ce-o sa-mi faci? - Iti sparg botu'! - Da? Bine. E ziua ta norocoasa, gaozare! Vin! Am inchis si am sunat imediat la politie spunand ca locuiesc la nr. 180 pe Stefan cel Mare si ca nu mai pot rezista, il voi omori pe nenorocitul de amant homosexual. Apoi am sunat la PROTV informandu-i ca o bataie intre sefii bandelor de motociclisti se va derula pe Stefan cel Mare la nr. 180. Apoi am sarit in masina si m-am infiintat prin apropierea locului respectiv. Si am vazut doi imbecili batandu-se pe viata si pe moarte, in fata a sase masini de patrula si al unui elicopter de Politie, precum si sub nasul echipei de la Stirile de seara ale ProTV. ACUM ma simt mult mai bine..."
roxinthya
Scris: Friday, December 6, 2013 10:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
hohot hohot hohot hohot hohot hohot
bereea
Scris: Friday, December 6, 2013 10:14 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
CATA TENACITATE!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.