Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sant multe exemple....prin care nu-mi injosesc conationalii.Incerc sa respect regulile pentru ca respect munca altora si vreau ca suma din portofel sa nu scada pe amenzi. Shirel,o actiune de caritate e asa-i? Asa se procedeaza si aici ,donam carti,jucarii,se vand si suma obtinuta se foloseste la achizitionarea de rechizite,laptop-uri,carti....chiar si spectacole organizate de scoala in care parintii doneaza o suma.... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ingerash, nu te supara Am observat ca daca scoti ceva bun in evidenta la altii, exista o reactie de genul "ce, inseamna ca eu nu sunt bun? ce altul e mai bun ca mine?" , eu inteleg perfect ce vrei sa zici, oricum nu e nicaieri paradisul, sunt si bune si rele peste tot! Eu sincer ma fac vinovata uneori de nerespectarea legii, mai ales daca nu am punga cu mine ca la noi sunt pungi doar in parcuri altfel trebuie sa iei punga dupa tine, iar daca e intuneric nici nu ma obosesc sa strang dupa catel, mai ales ca face doar in iarba si pe langa garduri. Lasa ca spala ploaia
SHirel, frumos spus !
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| mikaela,peste tot sunt si bune si rele,adevarat.Asa si aici,doar in parc se gasesc.Ce rasa aveti? |