Hai sa aberam putin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, February 14, 2016 9:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Marivic trebuie deschis un topic ptr Dya sa putea sa ne scriem gandurile si durerea.Vedeti cum ne surprinde viatza asta de aceea trebuie sa fim cat mai buni si cat respectosi si cu noi dar si cu cei din jurul nostri.Nu te vom uita niciodata!!!
Cris-DL
Scris: Sunday, February 14, 2016 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
...shoc!!! pale Cray angel
roxinthya
Scris: Sunday, February 14, 2016 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
pale angel pale plans
marivic
Scris: Sunday, February 14, 2016 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
sorry Shirel,nu stiu unde trebuia sa scriu.....daca moderatoarele vor sa deschida un nou topic de Condoleante sau de ganduri pentru cei plecati dintre noi,le-as ruga sa o faca.....Eu sper ca nu am suparat pe nimeni,dar eram debusolata,afectata profund si am zis sa scriu aici....sorry1 sorry
roxinthya
Scris: Friday, February 19, 2016 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor care crosetati, faceti hand made, etc va rog sa imi spuneti daca veniturile fac sa merite statul acasa.

Cochetez cu un gand dar... e greu la inceput si nu este un venit sigur...
Eileen
Scris: Friday, February 26, 2016 8:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Rox daca vrei sa te ocupi numai de asta, iti trebuie clienti dispusi sa dea pretul handmade-ului. Ca sa fie rentabil trebuie sa te ocupi destul de mult, sa te duci la targuri, sa promovezi online...eu fac asta din hobby si mai mult pentru cercul de cunostinte, ca am job cu norma intreaga.
shirel
Scris: Saturday, October 29, 2016 11:16 AM
Nivel

Cineva dintre voi a facut ziua onomastica a copilul la cinematrograf?Este asa ceva in Romania sau unde sunteti?Daca da as vrea pareri cum a fost,ce ati pregatit si daca s-au distrat copii ?Deasemenea vreau si alte idei prt zile onomastica la 10 ani.O varsta grea cand nu stiu ce sa aleg si ei nu stiu sigur ce vor!!ras sic alcool
bereea
Scris: Saturday, October 29, 2016 1:03 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ale a participat de doua ori la zile de nastere facute la cinema si s-au desfasurat cam asa: au mers la cinema fara parinti, apoi s-au oprit la pizzeria de alaturi si au mancat pizza si tortul, s-au deschis cadourile
kali
Scris: Saturday, October 29, 2016 7:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mare distractie nu e si sunt deranjanti pt. ceilalti din sala de cinema ptc. mai mult se hlizesc si arunca cu pop-corn unul in altul decat se uita la film.

In rest e cum a zis Bereea: ori pizza, ori Mc.
bulibuli
Scris: Tuesday, November 1, 2016 10:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
bereea wrote:
Ale a participat de doua ori la zile de nastere facute la cinema si s-au desfasurat cam asa: au mers la cinema fara parinti, apoi s-au oprit la pizzeria de alaturi si au mancat pizza si tortul, s-au deschis cadourile

La noi se poarta la cei mai marisori ziua de nastere la bowling. In functie de cati copii sunt inchiriezi o pista sau doua pt 2 ore, cumper suc, pizza si ii lasi sa se distreze. Mi se pare o idee fainuta.
shirel
Scris: Tuesday, November 1, 2016 6:32 PM
Nivel

kali wrote:
Mare distractie nu e si sunt deranjanti pt. ceilalti din sala de cinema ptc. mai mult se hlizesc si arunca cu pop-corn unul in altul decat se uita la film.

In rest e cum a zis Bereea: ori pizza, ori Mc.

Nu iubita noi primim sala VIP speciala doar clasa ei cu inca o camera unde vor manca dupa ptr pizza ,taierea tortului.Filmul este la alegerea celei care sarbatoreste .

shirel
Scris: Tuesday, November 1, 2016 6:36 PM
Nivel

bulibuli wrote:

La noi se poarta la cei mai marisori ziua de nastere la bowling. In functie de cati copii sunt inchiriezi o pista sau doua pt 2 ore, cumper suc, pizza si ii lasi sa se distreze. Mi se pare o idee fainuta.

Daaa si la noi majoritatea fac la bowling sau karioke deja ne-am saturat de amandoua.Si inca ceva de obicei fac mai mereu separat fetele cu fetele si ziua de baiat numai cu baieti .A mea vrea cu toti impreuna !!ras alcool In camera aia va fi si muzica vor putea si sa danseze putinalcool alcool .Deci o varsta taaare ciudata si cred ca nu-i prea intereseaza nimic decat sa faca muuulta galagie unii cu alti.alcool alcool sic ras
marivic
Scris: Tuesday, November 1, 2016 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu nu stiu cum este sau daca se face lacinema...Al meu cupchil nu are cereri din acestea sic ras dar,ne-am gandit noi sa-i facem o petrecere surpriza la o pizzerie.Am dat sfoara-n tara printre colegi,am comunicat ora la care ei trebuiau sa fie acolo,noi am ajuns cu o intarziere de 15 minute ca sa se adune ei toti,am dat comanda la cofetaria de langa pizzerie si ....a fost mega surpriza.Muzica,sucuri la discretie,pizza,si tort.....cadouri....A fost o zi de neuitat pentru minunea mea si pentru colegii sai! Le-a placut foarte mult!hainoroc dance
kali
Scris: Wednesday, November 2, 2016 10:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:

Nu iubita noi primim sala VIP speciala doar clasa ei cu inca o camera unde vor manca dupa ptr pizza ,taierea tortului.Filmul este la alegerea celei care sarbatoreste .

Aaaaa, am inteles. Am avut si noi ceva de genul asta in oras insa nu a mers.

Doar bowling-ul merge 1 data. E suficient sa-si faca unul si se transforma in moda asa incat pana la aniversarea urmatoare sunt satui.

Au mai aparut petreceri organizate de locurile de joaca special pentru copii mai mari, cu candy bar, fantani de cioco, disco, concursuri special gandite pentru ei...
... mai sunt petrecerile la piscina - in sezonul rece li se pare interesant...
... we. la cabana - cu tot cu parinti - in special iarna cand e zapada ( include partie, sanius, bulgareala, etc. ). Am participat la chestii din astea in special la schimbarea prefixului - 10 ani, da?
... vara la parcul de aventura...
... iar pentru baieti in special ( desi si Alx a vrut in 2 ani consecutivi ) sunt pe la mall-uri niste baruri care pe langa bowling au si mese de tenis, biliard, snooker, air-hockey, darts, squash, foosball, simulatoare cu motociclete, masini si jocuri distractive pt. varsta lor. Nu au cum sa se sature ca-s prea multe. Avantajul e ca nu se mai fumeaza in interior si sunt frecventate tot de copii deci asta mi se pare cea mai buna idee - desi si etapa asta incep sa o depaseasca.

bereea
Scris: Thursday, September 27, 2018 4:40 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nimeni nu mai abereaza! Toata lumea e normala...deci, vreau sa ies la pensie! M-am saturat de munca si batai de cap!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.