Hai sa aberam putin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Thursday, February 6, 2014 10:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Am inteles ca au lansat sau lanseaza si "Invata engleza pentru vorbitorii de limba romana" , dar mie nu imi apare. Asteptam pupici .

Dar daca stii engleza, poti exersa alte limbi. Am ramas uimita de cata franceza stiu si sa scriu si sa traductopai sic
shirel
Scris: Saturday, July 4, 2015 7:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Sper cu ajutorul lui D-zeu sa ajung in Romania luna asta numai eu cu Eden si am nevoie de ceva informatii:
-aveam odata nr romanesc dar atunci nu era cu internet intrebarea este daca pot sa cumpar un sim cu nr romanesc si sa imi cumpar si internet ptr Samsung 4.
-iubitele mele din zona Bucovinei caut pensiuni speciale romanesti traditionale recomandate special de voi cele care ati fost...internetul este plin de recomandari dat caut informatii de la cine a fost personal...vreau o vacantza romaneasca in stil bucovinean ptr noi ...deci si o stana daca cunoasteti care face cazari as merge sic
-orice informatii despre locuri speciale de vizitat in afara de muzee si manastiri pe care le cunosc imi sunt bine venite
-si ca sa nu uit pot sa ma si intalnesc si vreau enorm cu fete de prin imprejurimi deci din Moldova!!!
bereea
Scris: Saturday, July 4, 2015 8:05 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Noi cumparam in fiecare an cartela telefonica cu internet, deci nici o problema.
In ce perioada vei fi in tara?
mirela74chris
Scris: Sunday, July 5, 2015 1:18 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
shirel wrote:
Sper cu ajutorul lui D-zeu sa ajung in Romania luna asta numai eu cu Eden si am nevoie de ceva informatii:
-aveam odata nr romanesc dar atunci nu era cu internet intrebarea este daca pot sa cumpar un sim cu nr romanesc si sa imi cumpar si internet ptr Samsung 4.
-iubitele mele din zona Bucovinei caut pensiuni speciale romanesti traditionale recomandate special de voi cele care ati fost...internetul este plin de recomandari dat caut informatii de la cine a fost personal...vreau o vacantza romaneasca in stil bucovinean ptr noi ...deci si o stana daca cunoasteti care face cazari as merge sic
-orice informatii despre locuri speciale de vizitat in afara de muzee si manastiri pe care le cunosc imi sunt bine venite
-si ca sa nu uit pot sa ma si intalnesc si vreau enorm cu fete de prin imprejurimi deci din Moldova!!!

Poti lua sim de Vodafone.Iti activezi optiune cu net nelimitat sau optiune cu minute si net.Sunt multe optiuni la Vodafone.Iar netul merge struna.Mi-ar placea sa ne vedem,dar nu stiu daca putem ajunge in zona Bucovinei.Noi avem ceva planuri de renovat apartamentul de la A la Z si nu stiu cum ne potrivim .Scrie-mi pe FB nr. tau de telefon,cand ajungi in Romania si vorbim.Te pup si te imbratisez cu drag!computerlove Cheek Kiss
shirel
Scris: Monday, July 6, 2015 8:30 AM
Nivel

Eu ajung la sfarsitul lunii iulie!
Mirela am sa luam legatura!!Eu nu ajung la mare fiindca sunt satula caut muntele,verdeatza aer curat si spiritualitate!!!
mirela74chris
Scris: Monday, July 6, 2015 9:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
shirel wrote:
Eu ajung la sfarsitul lunii iulie!
Mirela am sa luam legatura!!Eu nu ajung la mare fiindca sunt satula caut muntele,verdeatza aer curat si spiritualitate!!!

Daca ai facut plaja afara,aici nu iti va placea.Si noi vrem plaja in Croatia.Macar la telefon vorbim.Le aseaza Dumnezeu cum e mai bine pentru fiecare!Cheek Kiss
shirel
Scris: Saturday, December 19, 2015 10:35 PM
Nivel

Vin si eu cu o intrebare ..nu am gasit topicul potrivit si nu am vrut sa scriu la cel cu cadouri de Craciun.Eden a mea implineste 9 ani acuma marti ...nu am idee ce as putea sa-i cumpar cadou ....are de toateeee.Vreau idei chiar si mai simple dar pline de tact.In afara de ziua ei cu cateva prietene sarbatoresc cu ea o zi de gagici ..plimbare ,excursie servit masa la restaurant ...totul ptr ea ...dar cadou nu-mi trece nimic prin cap ...si ce ma innerveaza si mai tare ca nici ea nu stie ce vrea.Ajutorr!!
marivic
Scris: Saturday, December 19, 2015 11:20 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Ii poti lua o bijuterie:un colier,o bratara,un pandantiv...cu siguranta ca-i va ramane in amintire toata viata.SimplyLove Chiar daca are 9 ani cu siguranta ca o va incanta foarte mult.
LA MULTI ANI!!!Sa va traiasca,sa fie sanatoasa ,sa creasca mare si sa aiba mult noroc in viata! computerlove
misha
Scris: Sunday, December 20, 2015 4:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Cred ca cel mai frumos cadou va fi chiar amintirea zilei respective, clipele minunate petrecute impreuna. Si daca tot veti fi impreuna, puteti merge si la cumparaturi, asa ca fetele, dar fara sa ii spui ca trebuie sa-si aleaga un cadou. Astfel, i-ai putea lua ceva ce vede si i-ar placea foarte mult sa aiba...
shirel
Scris: Sunday, December 20, 2015 1:07 PM
Nivel

Marivic cu toate ca are multe bijuterii de domnisoare mi-ai dat o ideea la ceea ce nu are si isi doreste .Un lantisor cu numele ei ...maine ies cu ea la distractie si am sa-i cumpar asta cadou.Multumesc Marivic,Misha!!computerlove computerlove ce ma faceam eu fara voi ..este tare greu la asa o varsta sa-i cumperi ceva nici ea nu stie ce vrea.sic alcool Varsta pubertatii asta vine prea repede deja incearca sa ne inverta pe toti!!alcool alcool
Ceva de genul asta cum vi se pare?
img
misha
Scris: Sunday, December 20, 2015 6:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Distractie placuta fetele!computerlove
marivic
Scris: Monday, December 21, 2015 8:46 AM
Nivel

Este minunat.Shirel....WOUUUUUU SUPERBBravoo Bravoo Bravoo Daaa,cred ca ar fi un cadou si o amintire de neuitat!yes
marivic
Scris: Saturday, February 13, 2016 8:09 PM
Nivel

kali
Scris: Sunday, February 14, 2016 1:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
uff Cray Bye2
raly
Scris: Sunday, February 14, 2016 8:27 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Sunt fara cuvinte!Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.