Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Daca ti-e somn, dormi! La mine asa trece, dorm pana ma satur si ma plictisesc de mine si apoi imi revin, poate organismul tau are nevoie de odihna, si fizica dar mai ales psihica. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote: Viatza nu ar avea nici un sens fara starile astea care ne mai coboara cateodata dar care pe urma ne ridica intr-o stare mult mai buna.
Asta e perfect adevarat! Cum am putea sa apreciem cand ne e bine daca nu am avea termen de comparatie? Si cum ne-am mai bucura de viata daca totul ar fi monoton?
Asa ca, Ane-lizule, vor iesi niste curcubee dupa furtuna asta mica... asa... ca cele de la tine de la casuta. Mereu ma bazez pe asta. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mikaela, multumesc mult! Da, ce-i drept cand te framanti mereu cu diverse probleme sau pierzi noptile, organismul isi cere dreptul. Cand pot, mai fur si eu o ora, doua de somn in miezul zilei, dar nu reusesc tot timpul.
Da, Kali, asa este! Sper doar sa treaca perioada asta cat mai repede ca nu prea mai imi place de mine, zau... |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Liz, pupici si de la mine sa treaca starea gri !
Shirel, pupici cele mai vesele mamici ! |
|
| |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| t-mihaela wrote:Nu aberez dar nu stiam unde sa postez.Stie cineva unde a postat Delfinasa despre piscina ei?Avea acolo un arsenal intreg de info pentru piscine de curte si de doua zile ii caut postarea . Am instalat si noi o piscina si acum mi-e frica sa nu prinda alge sau alti barzauni. Pompez apa si o circul seara dar cred ca nu e suficient. Ia uite cum te pregatesc eu de vara, sunt sigura ca ai gasit deja raspunsul, de un an ai si experienta, da' uite am dat peste postarea Delfinasei, cred ca asta era? http://forum.7p.ro/Despre-inot.aspx?g=posts&t=4520 Am memorie de elefant |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anelisule - si tu ! Si eu .... era un club cu .... Astenia de Primavara ... Cred ca eu acolo fix ma inscriu .... Incerc sa ma mobilizez .... si asa tre' sa faci si tu .... Mai schimb prin casa una - alta , dau un refresh la garderoba , fac planuri de vacante , de Paste , .... apoi ma tranteste cate o veste de musc podeaua , dar nu ma las .... hopa sus si .... planuiesc o iesire cu fetele , schimbat ceva la aspectul fizic .... etc .... Azi zambecs , maine .... cine stie ... Hai: sus .... sus !!! Mobilizarea !! |
|
| Maria & Mario wrote: Hai: sus .... sus !!! Mobilizarea !! Pupici dulci si tie! Mi-am mai revenit dupa weekend-ul asta in care am facut ceva schimbari prin living si curatenie generala. Ciudata metoda, dar na, a functionat combinat si cu un maraton de filme alaturi de al meu sot, plus un meci! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Cine stie turca? Am gasit niste retete si ma enervez ca nici google nu se descurca.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vreau sa va intreb ceva fiindca ieri Eden s-a intors de la o zi onomastica cu ceva asemanator care mi-a adus aminte de ceva din copilaria noastra.In primul rand nu stiu cum se chema am uitat dar va explic cum arata .Era un tub in care ne uitam si vedeam tot felul de forme din pietrecele cand il invarteam .il puneam la un ochii si priveam inautru invartind in acelasi timp.Cum se chema si daca mai exista si astazi de cumparat in Romania.Sotul meu a avut si el unul mare de tot si s-a spart cand ne-am mutat. Aaa si inca o intrebare "Mai exista jocul de carti "PACALICI"in Romania sau il mai are cineva ?Tare imi doresc ca si copii mei sa cunoasca aceste jocuri minunate ale copilariei mele fiindca erau superbe!
Am aflat cum se cheama Caledoscop gata ma apuc sa caut daca are cineva asa ceva de vandut pe net! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| am cautat pe net si se gasesc roxinthya attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:Stai asa sa-si intre primavara in drepturi si sa vezi cum trece. Sau, chiar daca nu dispar problemele, capata o tenta roz de optimism. Adica asa sper si astept sa vina si la mine. Daca te ajuta cu ceva, cu lipsa de energie si de chef ma lupt si eu. Plus ca am asa o viziune asupra vietii de parca mi s-ar fi inchis orizonturile. Nu stiu ce-am facut cu planurile... sunt atat de pasiva!! ... Iar prost merge peste tot in Romanica asta...
Fetelor, observ ca si voi suferiti de astenie functionala. Intr-adevar, aceste simptome sunt foarte ciudate si daca nu le dam importanta la timp, de la o simpla astenie, se poate ajunge la depresie. De o saptamana, am inceput un tratament cu Enerion, este pe baza de sulbutamina. S-a ameliorat starea mea. Sper sa scap in totalitate de aceste simptome neplacute in curand. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am tot cautat un topic potrivit sa va intreb acolo dar cum nu am gasit scriu aici. Ce aplicatii interesante si ptr voi si ptr copii aveti sau vi le-ati pus pe smartphonul vostru? |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| shirel wrote:Am tot cautat un topic potrivit sa va intreb acolo dar cum nu am gasit scriu aici. Ce aplicatii interesante si ptr voi si ptr copii aveti sau vi le-ati pus pe smartphonul vostru?
Ultima aplicatie care ne-a captivat pe amandua este DUOLINGO , am luat-o de pe app-store . Acum invatam limba franceza ca vorbitori de engleza . Iti da puncte, ai mai multe niveluri , e interesant . Merita incercat.
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Foarte interesant! Notat! |
|
|