Hai sa aberam putin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Wednesday, March 6, 2013 9:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Daca ti-e somn, dormi! La mine asa trece, dorm pana ma satur si ma plictisesc de mine si apoi imi revin, poate organismul tau are nevoie de odihna, si fizica dar mai ales psihica. computerlove
kali
Scris: Thursday, March 7, 2013 8:07 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:
Viatza nu ar avea nici un sens fara starile astea care ne mai coboara cateodata dar care pe urma ne ridica intr-o stare mult mai buna.

Asta e perfect adevarat!
Cum am putea sa apreciem cand ne e bine daca nu am avea termen de comparatie? Si cum ne-am mai bucura de viata daca totul ar fi monoton?

Asa ca, Ane-lizuleiloveyou, vor iesi niste curcubee dupa furtuna asta mica... asa... ca cele de la tine de la casuta.coeur Mereu ma bazez pe asta.
Anelise
Scris: Thursday, March 7, 2013 9:26 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mikaela, multumesc mult! computerlove Da, ce-i drept cand te framanti mereu cu diverse probleme sau pierzi noptile, organismul isi cere dreptul. pale Cand pot, mai fur si eu o ora, doua de somn in miezul zilei, dar nu reusesc tot timpul. DistanceKiss

Da, Kali, asa este! coeur Sper doar sa treaca perioada asta cat mai repede ca nu prea mai imi place de mine, zau... Crazy
TatyKS
Scris: Thursday, March 7, 2013 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Liz, pupici pupici pupici pupici pupici si de la mine sa treaca starea gri !

Shirel, pupici cele mai vesele mamici !pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Thursday, March 7, 2013 9:38 AM
Nivel

taty wrote:
Liz, pupici pupici pupici pupici pupici si de la mine sa treaca starea gri !

iloveyou
mikaela
Scris: Monday, March 11, 2013 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
t-mihaela wrote:
Nu aberez dar nu stiam unde sa postez.Stie cineva unde a postat Delfinasa despre piscina ei?Avea acolo un arsenal intreg de info pentru piscine de curte si de doua zile ii caut postarea .nervi Am instalat si noi o piscina si acum mi-e frica sa nu prinda alge sau alti barzauni. Pompez apa si o circul seara dar cred ca nu e suficient.

Ia uite cum te pregatesc eu de vara, sunt sigura ca ai gasit deja raspunsul, de un an ai si experienta, da' uite am dat peste postarea Delfinasei, cred ca asta era? http://forum.7p.ro/Despre-inot.aspx?g=posts&t=4520
Am memorie de elefant hohot
Maria & Mario
Scris: Monday, March 11, 2013 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Anelisule - si tu ! Blushing Si eu .... era un club cu .... Astenia de Primavara ... Cred ca eu acolo fix ma inscriu ....
Incerc sa ma mobilizez .... si asa tre' sa faci si tu .... Mai schimb prin casa una - alta , dau un refresh la garderoba Hilar , fac planuri de vacante , de Paste , .... apoi ma tranteste cate o veste de musc podeaua , dar nu ma las .... hopa sus si .... planuiesc o iesire cu fetele , schimbat ceva la aspectul fizic .... etc ....
Azi zambecs , maine .... cine stie ... DistanceKiss
Hai: sus .... sus !!! Mobilizarea !! computerlove
Anelise
Scris: Monday, March 11, 2013 6:25 PM
Nivel

Maria & Mario wrote:

Hai: sus .... sus !!! Mobilizarea !! computerlove

Pupici dulci si tie! coeur Mi-am mai revenit dupa weekend-ul asta in care am facut ceva schimbari prin living si curatenie generala. alcool Ciudata metoda, dar na, a functionat combinat si cu un maraton de filme alaturi de al meu sot, plus un meci! DistanceKiss
zaza_
Scris: Thursday, March 28, 2013 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Cine stie turca? Am gasit niste retete si ma enervez ca nici google nu se descurca....
shirel
Scris: Wednesday, July 31, 2013 12:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Vreau sa va intreb ceva fiindca ieri Eden s-a intors de la o zi onomastica cu ceva asemanator care mi-a adus aminte de ceva din copilaria noastra.In primul rand nu stiu cum se chema am uitat dar va explic cum arata .Era un tub in care ne uitam si vedeam tot felul de forme din pietrecele cand il invarteam .il puneam la un ochii si priveam inautru invartind in acelasi timp.Cum se chema si daca mai exista si astazi de cumparat in Romania.Sotul meu a avut si el unul mare de tot si s-a spart cand ne-am mutat.
Aaa si inca o intrebare "Mai exista jocul de carti "PACALICI"in Romania sau il mai are cineva ?Tare imi doresc ca si copii mei sa cunoasca aceste jocuri minunate ale copilariei mele fiindca erau superbe!

Am aflat cum se cheama Caledoscop gata ma apuc sa caut daca are cineva asa ceva de vandut pe net!topai
roxinthya
Scris: Wednesday, July 31, 2013 1:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
am cautat pe net si se gasesc

roxinthya attached the following image(s):
untitled.jpg

Gabitza22
Scris: Thursday, December 19, 2013 9:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
kali wrote:
Stai asa sa-si intre primavara in drepturi si sa vezi cum trece. Sau, chiar daca nu dispar problemele, capata o tenta roz de optimism. Adica asa sper si astept sa vina si la mine.Boredom

Daca te ajuta cu ceva, cu lipsa de energie si de chef ma lupt si eu. Plus ca am asa o viziune asupra vietii de parca mi s-ar fi inchis orizonturile.NuStiu Nu stiu ce-am facut cu planurile... sunt atat de pasiva!!

... Iar prost merge peste tot in Romanica asta...guns

Fetelor, observ ca si voi suferiti de astenie functionala. Intr-adevar, aceste simptome sunt foarte ciudate si daca nu le dam importanta la timp, de la o simpla astenie, se poate ajunge la depresie. De o saptamana, am inceput un tratament cu Enerion, este pe baza de sulbutamina. S-a ameliorat starea mea. Sper sa scap in totalitate de aceste simptome neplacute in curand.
shirel
Scris: Wednesday, February 5, 2014 12:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am tot cautat un topic potrivit sa va intreb acolo dar cum nu am gasit scriu aici.ras Ce aplicatii interesante si ptr voi si ptr copii aveti sau vi le-ati pus pe smartphonul vostru?
TatyKS
Scris: Thursday, February 6, 2014 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
shirel wrote:
Am tot cautat un topic potrivit sa va intreb acolo dar cum nu am gasit scriu aici.ras Ce aplicatii interesante si ptr voi si ptr copii aveti sau vi le-ati pus pe smartphonul vostru?

Ultima aplicatie care ne-a captivat pe amandua este DUOLINGO , am luat-o de pe app-store .
Acum invatam limba franceza ca vorbitori de engleza ras . Iti da puncte, ai mai multe niveluri , e interesant Cheek Kiss . Merita incercat.

kali
Scris: Thursday, February 6, 2014 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Foarte interesant! Notat!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.