Hai sa aberam putin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Scris: Friday, December 28, 2012 8:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
vaaaai Adina hohot ....domnisoara ta incepe sa faca ordine dupa cum crede ea...hohot hohot
Adina
Scris: Friday, December 28, 2012 4:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Mda... iti dai seama cati nervi a avut sotzu' pe mine, nu? Ca am capul in nori ca nu sunt atenta, ca ne costa o gramada de bani(aici are dreptate) si cand colo... nici macar nu eram vinovataangel
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, December 28, 2012 5:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De acum trebuie sa fiti cu bagare de seama, ca nu se stie pe ce va pune manuta si unde le va dosi.
Ma bucur totusi ca ai gasit-o.computerlove computerlove Ai mei dosesc uneori sticlele lor de apa de ma fac sa caut prin orice loc posibil si imposibil de ajuns pentru ei.
marivic
Scris: Saturday, February 2, 2013 7:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nu stiu unde sa postez,asa ca aberez aici sic hohot
Spuneti-mi si mie daca ati facut comanda de ceva de la amafashion ? Am gasit asta pe net,au lucruri frumoase,unele acceptabile,unele piperate,dar nu-mi dau seama daca sunt de calitate?!Ati facut comanda de la ei ,careva?Ma bate gandul de o comanda dar mi-e teama sa nu iau teapa,.....uff
mikaela
Scris: Saturday, February 2, 2013 11:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
AM vazut si eu ca au chestii dragute, paltoane si rochii, mie mi se par cam piperate la pret, chiar si cu reducerile oferite de ei. Din cate stiu eu AMA Fashion e de calitate insa stiu doar din auzite, nu am cumparat de la ei deci nu garantez. Sa ne arati si noua frumusetile daca te hotarasti sa cumperi computerlove
petronela_gav
Scris: Sunday, February 3, 2013 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
Adina s-a gandit fetita ca doar asa va luati una de rezerva ras

eu am cautat telecomanda de la tv de mi s-a acrit, era intr-o cutie sub capac, care era lasat in cuite in jos, am invartit cutie de o mie de ori. cand am gasito ma obisnuisem sa schimb canalele de la butoane alcool
Anelise
Scris: Wednesday, March 6, 2013 2:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Vin si eu sa aberez pe aici ca nu stiu unde in alta parte... Cray Imi poate da cineva un pic de chef de viata? Tot incerc sa ma mobilizez, dar e greu tare... toate merg prost, dar absolut toate... alcool Fac liste peste liste, mi le agat cat mai sus sa le vad, ma gandesc ca poate asa mai iese cate ceva, luate rand pe rand... Alte metode? ceee Ma gandesc pana si sa mai schimb prin casa una-alta... Cred ca am aberat destul! fumeaza
bereea
Scris: Wednesday, March 6, 2013 3:12 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
E astenia de primavara, Anelise...trece ea cumva
kali
Scris: Wednesday, March 6, 2013 3:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Stai asa sa-si intre primavara in drepturi si sa vezi cum trece. Sau, chiar daca nu dispar problemele, capata o tenta roz de optimism. Adica asa sper si astept sa vina si la mine.Boredom

Daca te ajuta cu ceva, cu lipsa de energie si de chef ma lupt si eu. Plus ca am asa o viziune asupra vietii de parca mi s-ar fi inchis orizonturile.NuStiu Nu stiu ce-am facut cu planurile... sunt atat de pasiva!!

... Iar prost merge peste tot in Romanica asta...guns

Anelise
Scris: Wednesday, March 6, 2013 3:58 PM
Nivel

bereea wrote:
E astenia de primavara, Anelise...trece ea cumva

Sper, ca deja ma dispera! pale Nu-mi place sa nu am energie deloc, sa-mi vina sa dorm mai mereu...

kali wrote:

Daca te ajuta cu ceva, cu lipsa de energie si de chef ma lupt si eu. Plus ca am asa o viziune asupra vietii de parca mi s-ar fi inchis orizonturile.NuStiu

Exact! thumright Vad totul gri acum, nu chiar negru ceea ce cred ca e de bine cat de cat...

kali wrote:

... Iar prost merge peste tot in Romanica asta...guns

Unul dintre motivele pentru care am ajuns efectiv sa visez cu ochii deschisi la altceva... Macar visatul e gratis - pe asta inca nu l-au impozitat... Deocamdata. fumeaza
Cris-DL
Scris: Wednesday, March 6, 2013 4:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Anelise wrote:

... Macar visatul e gratis - pe asta inca nu l-au impozitat... Deocamdata.

Si nici timbru de mediu nu i-a pusCrazy

Si eu, si mai toata lumea, fara prea mult chef de viata... satula de iarna, in asteptarea primaverii care, nu vrea inca sa vina!
shirel
Scris: Wednesday, March 6, 2013 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Fetelorrrr va spune o fiintza care este bolnava moarta cu dureri de spate ,junghiuri si tot ce vreti dar cheful de viatza inca nu mi-a plecat nicaieri.Am o pofta nebuna sa fac curat de Paste ,sa-mi schimb garderoba si sa ma simpt bine in plus dimineatza ma trezesc copii cu un asa zambet de buze ca chiar imi este greu sa spun ca ma doare ceva .Viatza nu ar avea nici un sens fara starile astea care ne mai coboara cateodata dar care pe urma ne ridica intr-o stare mult mai buna.Vorbiti cu o persoana draga voua si care sa va transmita o stare de optimism si bine ,Lizuc daaaa iubita si o schimbare in casa ceva noua ne da o senzatie de veselie asa ca nu ezita .Iesiti la coafor ,la cumparaturi faceti ceva numai ptr voi pana si un film bun o comedie poate schimba situatia din grii in roz.Succes iubitelor ,eu vreau putina sanatate ca pe urma zbor prin casa de fericire!Gossip Cheek Kiss iloveyou
endy
Scris: Wednesday, March 6, 2013 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Multa sanatate va doresc la toate si vise realizate !
marivic
Scris: Wednesday, March 6, 2013 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
mikaela wrote:
AM vazut si eu ca au chestii dragute, paltoane si rochii, mie mi se par cam piperate la pret, chiar si cu reducerile oferite de ei. Din cate stiu eu AMA Fashion e de calitate insa stiu doar din auzite, nu am cumparat de la ei deci nu garantez. Sa ne arati si noua frumusetile daca te hotarasti sa cumperi computerlove

Mikaela,.....nu mi-am luat,....mi-a fost frica sa dau comanda,....sincerpupici
Anelise
Scris: Wednesday, March 6, 2013 7:50 PM
Nivel

shirel wrote:
Succes iubitelor ,eu vreau putina sanatate ca pe urma zbor prin casa de fericire!Gossip Cheek Kiss iloveyou

Shirel, multumim! coeur Cuvintele frumoase fac intotdeauna bine! DistanceKiss
Nici la mine partea cu sanatatea nu e roz. Astept niste rezultate si daca e ok, poate imi revine brusc cheful de viata...
Cate un pupic pentru fiecare! Gossip coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.