Hai sa aberam putin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Friday, March 23, 2012 6:56 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Giulia nu te chinuie ca a iesit ceva minunat pentru Dariacomputerlove love
giulia_mamik
Scris: Friday, March 23, 2012 7:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,va multumescpupici computerlove
Luni are lectie deschisa si ii trebuie o palarie-floare.Ea e foarte incantata de ce a iesit.Apropo e o narcisadance sic
kali
Scris: Friday, March 23, 2012 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ce dulce eee!!love
t-mihaela
Scris: Monday, May 21, 2012 3:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu aberez dar nu stiam unde sa postez.Stie cineva unde a postat Delfinasa despre piscina ei?Avea acolo un arsenal intreg de info pentru piscine de curte si de doua zile ii caut postarea .nervi Am instalat si noi o piscina si acum mi-e frica sa nu prinda alge sau alti barzauni. Pompez apa si o circul seara dar cred ca nu e suficient.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, May 22, 2012 9:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Miha , nu stiu de postare .... dar cauta la insturctiuni de mentinere . Stiu sigur ca sunt si ceva pastile pentru apa, care se pun si nu trebuie sa intri vreo 24h in apa ..... , filtrele , poate si o copertina !
Vezi ca daca nu folosesti pastilutzele alea devine fff lunecoasa pe fund si laterale .... se formeaza ca un silicon
stiu ca ele distrugeau posibilele microorganisme, flora etc
t-mihaela
Scris: Tuesday, May 22, 2012 3:15 PM
Nivel

Asa este, in trei zile in apa incep sa creasca tot felul de minuni .Am urmarit pe utube, am cautat cam tot ce se scrie pe tema asta dar nu gasesc pentru piscine de curte,din plastic -vinilin, acolo erau piscine mari ,bazine .Probabil se aplica aceeasi tratare Probabil sunt facute cu materiale sa suporte tratamentele astea sa nu se fisureze de la chimicale oare
shirel
Scris: Monday, June 11, 2012 9:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nici eu nu stiam unde sa scriu si chiar daca stiti ca este un topic pe tema asta aruncati-ma acolo.hohot hohot
Sunt serbarile de sfarsit de an la scoala ,la gradinitza .Ce cumparam cadou la profesori sau la educatoare .Eu sunt total in aer ,la noi cumpara si comitetul de parinti dar eu vreau sa fac si cadouri din partea copiilor in particular deci am 2 educatoare si 3 ajutoare .Astept sfaturi si idei ,va rogggg!!
bereea
Scris: Tuesday, June 12, 2012 8:37 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
o carte buna, ceva crosetat, o floare la ghiveci...o vacanta pe o insularas (asta mi-as dori eu)
marivic
Scris: Tuesday, June 12, 2012 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Mie imi plac mult florile la ghiveci,.....asta as prefera eu,dar na,asta mi-ar place nu e acelasi lucru cu ceea ce primescras ras
Un lucru de bun simt,.....nu stiu ce se da la voi?-eu primesc si lucruri nesimtite,oribile si de prost gust.De fiecare data eu le spun sa nu cheltuie bani pt.mine,pt ca daca imi cumpara ceva de prost gust(nu spun ce ca nu are nici un sens)este o pierdere inutila:nici eu nu sunt multumita sau nu-mi place si ei isi cheltuie banii inutil,cand cu acei bani ar cumpara ceva la copil.
Trebuie sa cunosti omul respectiv,sa-l ,,simti'',ca sa zic asa,....Iar intr-un an de zile cat sta la gradinita cred ca-ti faci o parere cam ce gusturi are doamna,ce ii place,....etc.
Eu am dat copiilor mei,cand erau la gradi,bomboane bune,spreiuri(ca asa era pe vremea aia)cafea,....
Acum invatatoarei i-am luat anul trecut un set de platouri de cristal.
Anul acesta decat un buchet de flori.Te uiti si la om,si la comportamentul lui vis-a-vis de copil,etc.
t-mihaela
Scris: Tuesday, June 12, 2012 7:48 PM
Nivel

shirel
Scris: Sunday, July 8, 2012 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
t-mihaela wrote:
Vai de capul meu, si comitetul de parinti cadoriseste si parintii personal cadorisesc...e mai rau ca la Romanica.toanerele
Uite Shirel ,te arunc aiciras
http://forum.7p.ro/Plocoane-sau-mai-civilizat-zis-cadouri.aspx?g=posts&t=537&p=9

Nimeni nu te obliga sa o faci!Eu am facut-o din placere fiindca imi sunt persoane extrem de apropiate si de dragi .Am vrut sa le spun intr-un fel "multumesc "pentru felul lor de a fi si de a educa copii.In Romania le dai din obligatie fiind ca toti dau si tu nu vrei ca ,copilul tau sa se simpta prost aici nimeni nu da cadouri in afara de comitetul de parinti .Chiar meritau un simplu multumesc si o mica atentie pe care copii mei sa le-o lase ca amintire.Pana la urma am cumparat ca sa nu ma lungesc prea mult :pentru educatoare -o fatza de masa foarte dragutza pe care sunt sigura ca o vor folosi-o cu drag ,o ingrijitoae care imi este si prietena a primit o bratzara si cercei din margele (ieftine dar de un super efect)restul buchete de flori la cercurile de hobby a lui Eden.Ma bucur ca am putut sa le daruiesc ceva placut si din toata inima!

Acuma am alta intrebare pentru fetele de la lucrul de mana:Cine dintre voi face mileuri si fetze de masa cu lanseta de vanzare .Vreauuu tare mult !Eu stiu sa fac dar nu am aici nici un model pe care sa prind lanseta si sa o cos.
Deci cine vinde lanseta il astept aici.Am inceput sa-mi decorez casa in stil Shaby Chic si vad ca o iau din ce in ce ,mai rau cu flori ,cu vase ,cu mileuri.Ce nu face omul cand se plictiseste nu?ras alcool
marivic
Scris: Sunday, July 8, 2012 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
shirel wrote:

Nimeni nu te obliga sa o faci!Eu am facut-o din placere fiindca imi sunt persoane extrem de apropiate si de dragi .Am vrut sa le spun intr-un fel "multumesc "pentru felul lor de a fi si de a educa copii.In Romania le dai din obligatie fiind ca toti dau si tu nu vrei ca ,copilul tau sa se simpta prost aici nimeni nu da cadouri in afara de comitetul de parinti .Chiar meritau un simplu multumesc si o mica atentie pe care copii mei sa le-o lase ca amintire.Pana la urma am cumparat ca sa nu ma lungesc prea mult :pentru educatoare -o fatza de masa foarte dragutza pe care sunt sigura ca o vor folosi-o cu drag ,o ingrijitoae care imi este si prietena a primit o bratzara si cercei din margele (ieftine dar de un super efect)restul buchete de flori la cercurile de hobby a lui Eden.Ma bucur ca am putut sa le daruiesc ceva placut si din toata inima!

Acuma am alta intrebare pentru fetele de la lucrul de mana:Cine dintre voi face mileuri si fetze de masa cu lanseta de vanzare .Vreauuu tare mult !Eu stiu sa fac dar nu am aici nici un model pe care sa prind lanseta si sa o cos.
Deci cine vinde lanseta il astept aici.Am inceput sa-mi decorez casa in stil Shaby Chic si vad ca o iau din ce in ce ,mai rau cu flori ,cu vase ,cu mileuri.Ce nu face omul cand se plictiseste nu?ras alcool

Le-ai cadorisit cu ceva care cu siguranta le va face sa-si aminteasca de voi,.....newclap newclap newclap
Eu am primit bani si mi-am cumparat o rochie si o pereche de sandale!yes yes yes Le voi purta cu inima plina de bucurie,cu gandul la eicoeur coeur coeur
raly
Scris: Sunday, July 8, 2012 10:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
t-mihaela wrote:
Nu aberez dar nu stiam unde sa postez.Stie cineva unde a postat Delfinasa despre piscina ei?Avea acolo un arsenal intreg de info pentru piscine de curte si de doua zile ii caut postarea .nervi Am instalat si noi o piscina si acum mi-e frica sa nu prinda alge sau alti barzauni. Pompez apa si o circul seara dar cred ca nu e suficient.

Vreau si eu un topic despre piscine ca tre sa o intretin si nu stiu cum!Ce pastile iau?Si de unde??Hellppp!
t-mihaela
Scris: Monday, July 9, 2012 1:56 AM
Nivel

Raly,trebuie sa pui clor in fiecrae seara ( hipoclorit de sodiu dinala puternic, galben) si o solutie impotriva algelor, nu stiu acasa cum se numeste si de unde sa cumperi.Clorul insa e cel mai important ,daca clorinezi corect posibil nici sa nu ai nevoie de solutie de alge.Eu la piscina mea pun 150g clor la 4000 litri in fiecre zi ar trebui dar ma lenevesc si mai sar zilele .O data pe saptamana se face un tratament de shoc ,apa devine cristalina dar toate algele si alti barzauni se depun pe fund si trebuie aspirator.Si neaparat pompa de filtrat dar asta vine la paket cu piscina probabil.
Eu ma straduiesc sa mentin apa cristalina dar nu prea reusesc,important insa e ca o tin curata si clorinata nu mai tin neaparat sa vad fundul piscinei,de cele mai multe ori apa nea e un albastru tulbure dar arata bine , se vede ca e curata.Pastile de clor nu pun ca astia ai mei sunt mici si le vin tot felul de idei, voi puteti pune in rate dinalea plititoare sau direct in pompa depinde de instructiuni.
Adina
Scris: Thursday, December 27, 2012 10:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Nu stiu unde sa scriu dar trebuie sa scriu pentru ca sunt happy! Mi-am gasit cheia de la masina!yes Dupa ce am comandat alta de la reprezentantabanghead Am gasit-o intr-unul dintre ghivecele de flori. Cred ca o sa am o discutie serioasa cu fiica-meadisputa1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.