Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| stele_pe_cer wrote: ...SI o baba frumoasa, desteapta si cu suflet mare...e visul oricui (cred eu)!
Al meu e cu siguranta! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| stele_pe_cer wrote: Nu se face alta taietura, ci se mrege pe taietura initiala.Si si la batranete poti arata foarte bine cu silicoane.Si fara, fireste.Dar daca esti urata in tinerete, ma indoiesc ca ai putea fi frumoasa la batranete.Ori, o femeie care se ingrijeste la tinerete, are sanse mari sa arate bine si la pensie (sau nu).Unde mai pui ca daca intelectul o ajuta in tinerete, o va ajuta cu atat mai mult la batranete.SI o baba frumoasa, desteapta si cu suflet mare...e visul oricui (cred eu)!
Poti zice tu ce vrei, dar pielea tot e flescaita si sanii sunt tot lasati la 70 de ani, oricat de desteapta si "frumoasa" ar fi... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pffuiii...cum de n-am fost pe faza sa vad si eu ce n-am vazut? |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| petro wrote:
Poti zice tu ce vrei, dar pielea tot e flescaita si sanii sunt tot lasati la 70 de ani, oricat de desteapta si "frumoasa" ar fi...
Tot ce nu-i estetic se poate rezolva cu operatie: silicoane, lipo, lifting + muult sport. Uite la Tina Turner sau altele asemenea; arata mai bine decat unele de 40 ani. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| petro wrote:
Poti zice tu ce vrei, dar pielea tot e flescaita si sanii sunt tot lasati la 70 de ani, oricat de desteapta si "frumoasa" ar fi...
Discutabil, Petro.Sunt atatea "babaciuni" frumoase, cu pielea perfect intinsa si unele dintre ele pot face concurenta femeilor de varsta de 25-35 de ani cu mare lejeritate.E adevarat ca bisturiul le-a "redat" nu "dat" frumusetea...Deci, se poate.pt.cine isi doreste cu adevarat si pt.care asta primeaza, se poate.Pt cine are veniturile necesare si pt cine aspira la toate cele mentionate mai sus.
"Flescaiala" nu are ce cauta langa bisturi.Bisturiul rezolva orice flescaiala. Si, in cazul asta, alimentatia este un factor extrem de important, alaturi de modul de viata.Si, daca ma uit bine in jurul meu,pot arata multe funduri flescaite inainte de implinirea varstei de 30 de ani, kiar inainte de 20 de ani.Deci, inaintarea in varsta nu presupune neaparat si o deteriorare a aspectului fizic. Eu de exemplu, desi nu cred ca voi avea vreodata banii lui Cher si nici mania ei de a ma infrumuseta si improspata in felul asta, recunosc ca mi-as dori ca la 60 de ani sa arat bine (si binele e tare relativ), sa fiu inteleapta si mult mai maleabila in multe lucruri.
Cred ca foarte important este sa stii ce vrei si sa stii ce poti sa ai.Numai nazuinta catre un ideal nu e suficienta.Poti aspira la multe, dar daca nu iti este dat sa le ai, nu le vei avea. |
|
| sami wrote:pffuiii...cum de n-am fost pe faza sa vad si eu ce n-am vazut?
Nici eu nu am fost, dar nu-i mare bai..Katy a zis ca e nashpa...si eu am incredere in gusturile ei !Apoi, noi am dat-o pe silicoane, subectu' forumului ! |
|
| petro wrote:
Ai exclus esentialul: sufletul.Poti avea sanii si fundul si toate flescaite, pana si mintea poate fi inceata, dar daca sufletul e de aur...
Eu le pomenisem pe toate trei, dar ... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| am prins odata o emisiunea de-a lui Oprah,era o tipa...i-as fi dat maxim 40 de ani,cand colo ea avea deja 60.am ramas afis,credeti-ma...avea o piele,in special pe maini si pe picioare...ferma,nu era deloc flescaita.ea zicea ca nu si-a facut nici o operatie,nimic,secretul consta in cremele hidratante pe care le folosea zilnic.fata o dadea de gol ca e mai in varsta dar corpul...top-model,ce mai!!! |
|
| sami wrote:am prins odata o emisiunea de-a lui Oprah,era o tipa...i-as fi dat maxim 40 de ani,cand colo ea avea deja 60.am ramas afis,credeti-ma...avea o piele,in special pe maini si pe picioare...ferma,nu era deloc flescaita.ea zicea ca nu si-a facut nici o operatie,nimic,secretul consta in cremele hidratante pe care le folosea zilnic.fata o dadea de gol ca e mai in varsta dar corpul...top-model,ce mai!!!
Cred ca mai facea si ceva miscare.SI da, prin sport, alimentatie, cosmetice si apa, poti arata mult mai tanar, in special daca nu fumezi (tutunul afecteaza destul de urat tesuturile)!
Sunt de admirat asemenea persoane ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Uite o oportunitate sa aberez si eu Dupa cateva saptamani de cura de slabire drastica si ceaiuri de slabit, am ramas cu un colacel la burtica, mama lui de colacel, ala cum il dau jos? Inainte de sarcina, daca nu mancam nimic pana la ora 12, aveam burta plata, fara modelase din grasime pe ea. Cred ca e timpul sa ma apuc de gimnastica.
End of aberration |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Iiiiii, sa va spun si eu Am intanit o doamna, credeam ca are in jur de 30-35, desi era cam grasuta. De fapt doamana batea spre 45 Avea fete mari, aproape de varsta mea. Toata ziua am pandit-o cu coada ochiului in cautare de semne. Am vazut si riduri...dar degeaba, per ansamblu, v-am spus. Am ramas impresionata Laura, cand gasesti solutia (daca nu e dureroasa sau solicita mult efort, timp) , spune-mi si mie, te rog |
|
| Deci, exista babe frumoase !Si copii cuminti ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| stele_pe_cer wrote:Deci, exista babe frumoase !Si copii cuminti !
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mama lui Dan Balan de la O-Zone:
http://www.youtube.com/watch?v=j8A95lJIYsU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=rSAO46l9hQM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=6PPAY501x-g&feature=related
50 si ceva de ani... Cine are noroc are, cine n-are, n-are! |
|
|
Fara cuvinte ...Infiorator de frumoasa la o asa varsta... |
|
|