Hai sa aberam putin!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, September 27, 2018 8:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
hohot hohot hohot M-ai amuzat teribil....
Hai ca incep eu ....Stii cat imi doream sa ajung in Roma.....Na ca nu-i pt cine se pregateste e pt cine se nimereste... hohot La Victor la liceu se face o excursie la Roma...si l-am inscris si pe el....Asa ca uite minunea mea o sa fie atat de aproape de tine...computerlove hearts
kali
Scris: Friday, September 28, 2018 1:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Nimeni nu mai abereaza! Toata lumea e normala...

Zici?!Lol Crazy
bereea
Scris: Friday, September 28, 2018 4:34 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
marivic wrote:
hohot hohot hohot M-ai amuzat teribil....
Hai ca incep eu ....Stii cat imi doream sa ajung in Roma.....Na ca nu-i pt cine se pregateste e pt cine se nimereste... hohot La Victor la liceu se face o excursie la Roma...si l-am inscris si pe el....Asa ca uite minunea mea o sa fie atat de aproape de tine...computerlove hearts

Niciodata sa nu zici niciodata.Vii tu si la Roma!Ma bucur pentru Vic (nu-l poti insoti?)
bereea
Scris: Friday, September 28, 2018 4:34 PM
Nivel

kali wrote:

Zici?!Lol Crazy

Lol Lol
monica irimia
Scris: Saturday, September 29, 2018 10:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Bereea, uite ca mai abereaza cineva pe langa tine. DistanceKiss
Mi se pare aberant ca in clasa a VII-a, un copil sa aiba, doua zile pe saptamana, cate 7 ore. Desigur, teme si de invatat foarte mult si pentru a doua zi. Oare cand? Argue
Aberant e sa aiba luni la prima ora sportul si in continuare 6 ore. Ii alearga bine de dimineata ca sa faca fata celor 6 ore care urmeaza. Hilar Il trimit in haine de sport si uniforma (camasa, vesta, pantalon la dunga) la pachet? Nu au voie restul zilei in echipament sportiv.
marivic
Scris: Saturday, September 29, 2018 8:21 PM
Nivel

Nu am posibilitatea acum sa imi iau si eu bilet...si nici nu stiu daca il pot insoti.Cray
Eu .... am scris,da....in jurnal.....E tare naspa....Dar asta e.....Cu Dumnezeu inainteangel
bereea
Scris: Sunday, September 30, 2018 12:52 PM
Nivel

monica irimia wrote:
Bereea, uite ca mai abereaza cineva pe langa tine. DistanceKiss
Mi se pare aberant ca in clasa a VII-a, un copil sa aiba, doua zile pe saptamana, cate 7 ore. Desigur, teme si de invatat foarte mult si pentru a doua zi. Oare cand? Argue
Aberant e sa aiba luni la prima ora sportul si in continuare 6 ore. Ii alearga bine de dimineata ca sa faca fata celor 6 ore care urmeaza. Hilar Il trimit in haine de sport si uniforma (camasa, vesta, pantalon la dunga) la pachet? Nu au voie restul zilei in echipament sportiv.

E chiar de neimaginat! Invatamantul romanesc a luat-o pe o cale gresita!
bereea
Scris: Sunday, September 30, 2018 12:53 PM
Nivel

marivic wrote:
Nu am posibilitatea acum sa imi iau si eu bilet...si nici nu stiu daca il pot insoti.Cray
Eu pe pagina unde sunteti voi....nu am scris...dar eu am ramas fara job.....E tare naspa....Dar asta e.....Cu Dumnezeu inainteangel

Stiu, Mioara, ca ai ramas fara munca si imi pare rau.Ai sa vezi ca se va rezolva si aceasta situatie??
marivic
Scris: Sunday, September 30, 2018 2:02 PM
Nivel

bereea wrote:

Stiu, Mioara, ca ai ramas fara munca si imi pare rau.Ai sa vezi ca se va rezolva si aceasta situatie??

Nici nu mai stiu de mine...Este o cu totul alta problema sa renunti tu si cu absolut totul altceva sa te dea la o parte pt ca esti prea bun,prea corect,prea iubit! Atat!
In rest....Doamne-ajuta!Speranta este la Dumnezeu! Multumesc cu recunostinta Bren Cheek Kiss computerlove iloveyou
monica irimia
Scris: Sunday, September 30, 2018 7:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
bereea wrote:

E chiar de neimaginat! Invatamantul romanesc a luat-o pe o cale gresita!

Din pacate, asa este. Cray

Mari,imi pare rau! Cray De ce? Au avut o explicatie? Stiu ce mult tineai la elevii tai. coeur
marivic
Scris: Sunday, September 30, 2018 9:29 PM
Nivel

Daaaa,...pur si simplu eram prea iubita de elevii mei si asta nu a placut;se spune ca trebuie sa disciplinezi nu sa legi prietenii si sa dai un sens cuvantului,,respect''.Mi-a fost ,,furata'' clasa de catre o alta colega care mai are doi ani pana la pensie si daca are cumul in ultimii 5 ani, iese cu pensie maaare. tunete angry Mi-a ,,dat ''alta clasa in alta localitate si am refuzat;sa muncesti 3 ani de la 0 sa-i formezi si sa vina altcineva sa ii ia...nu este deloc convenabil si nici etic.banghead
kali
Scris: Monday, October 1, 2018 9:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
monica irimia wrote:
Mi se pare aberant ca in clasa a VII-a, un copil sa aiba, doua zile pe saptamana, cate 7 ore.

Ai mei, cei mari, au ore dupa-amiaza. Asta inseamna ca luni, marti si miercuri incep la 13.00 si termina la 20.00 iar joi si vineri de la 13.00-18.00. Copiii nostri muncesc 12 ore / zi!

In alta ordine de idei, cei mici, au avut tema pt. acasa, la engleza, in cls. a-III-a, de marti pt. vineri, 35 de pg. de carte A4! Plangeau ca nu mai pot scrie iar probabil ca d-na mai are si pretentia sa le placa materia pe care o preda!

Nu pot verbaliza parerea mea despre sistemul de invatamant romanesc ptc. incerc sa raman o doamna!Lol

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.