|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| M-ai amuzat teribil.... Hai ca incep eu ....Stii cat imi doream sa ajung in Roma.....Na ca nu-i pt cine se pregateste e pt cine se nimereste... La Victor la liceu se face o excursie la Roma...si l-am inscris si pe el....Asa ca uite minunea mea o sa fie atat de aproape de tine... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Nimeni nu mai abereaza! Toata lumea e normala...
Zici?! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
Niciodata sa nu zici niciodata.Vii tu si la Roma!Ma bucur pentru Vic (nu-l poti insoti?) |
| kali wrote:Zici?! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, uite ca mai abereaza cineva pe langa tine. Mi se pare aberant ca in clasa a VII-a, un copil sa aiba, doua zile pe saptamana, cate 7 ore. Desigur, teme si de invatat foarte mult si pentru a doua zi. Oare cand? Aberant e sa aiba luni la prima ora sportul si in continuare 6 ore. Ii alearga bine de dimineata ca sa faca fata celor 6 ore care urmeaza. Il trimit in haine de sport si uniforma (camasa, vesta, pantalon la dunga) la pachet? Nu au voie restul zilei in echipament sportiv. |
| Nu am posibilitatea acum sa imi iau si eu bilet...si nici nu stiu daca il pot insoti. Eu .... am scris,da....in jurnal.....E tare naspa....Dar asta e.....Cu Dumnezeu inainte |
| monica irimia wrote:Bereea, uite ca mai abereaza cineva pe langa tine. Mi se pare aberant ca in clasa a VII-a, un copil sa aiba, doua zile pe saptamana, cate 7 ore. Desigur, teme si de invatat foarte mult si pentru a doua zi. Oare cand? Aberant e sa aiba luni la prima ora sportul si in continuare 6 ore. Ii alearga bine de dimineata ca sa faca fata celor 6 ore care urmeaza. Il trimit in haine de sport si uniforma (camasa, vesta, pantalon la dunga) la pachet? Nu au voie restul zilei in echipament sportiv.
E chiar de neimaginat! Invatamantul romanesc a luat-o pe o cale gresita! |
| marivic wrote:Nu am posibilitatea acum sa imi iau si eu bilet...si nici nu stiu daca il pot insoti. Eu pe pagina unde sunteti voi....nu am scris...dar eu am ramas fara job.....E tare naspa....Dar asta e.....Cu Dumnezeu inainte
Stiu, Mioara, ca ai ramas fara munca si imi pare rau.Ai sa vezi ca se va rezolva si aceasta situatie?? |
| bereea wrote:
Stiu, Mioara, ca ai ramas fara munca si imi pare rau.Ai sa vezi ca se va rezolva si aceasta situatie??
Nici nu mai stiu de mine...Este o cu totul alta problema sa renunti tu si cu absolut totul altceva sa te dea la o parte pt ca esti prea bun,prea corect,prea iubit! Atat! In rest....Doamne-ajuta!Speranta este la Dumnezeu! Multumesc cu recunostinta Bren |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:
E chiar de neimaginat! Invatamantul romanesc a luat-o pe o cale gresita!
Din pacate, asa este.
Mari,imi pare rau! De ce? Au avut o explicatie? Stiu ce mult tineai la elevii tai. |
| Daaaa,...pur si simplu eram prea iubita de elevii mei si asta nu a placut;se spune ca trebuie sa disciplinezi nu sa legi prietenii si sa dai un sens cuvantului,,respect''.Mi-a fost ,,furata'' clasa de catre o alta colega care mai are doi ani pana la pensie si daca are cumul in ultimii 5 ani, iese cu pensie maaare. Mi-a ,,dat ''alta clasa in alta localitate si am refuzat;sa muncesti 3 ani de la 0 sa-i formezi si sa vina altcineva sa ii ia...nu este deloc convenabil si nici etic. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| monica irimia wrote:Mi se pare aberant ca in clasa a VII-a, un copil sa aiba, doua zile pe saptamana, cate 7 ore.
Ai mei, cei mari, au ore dupa-amiaza. Asta inseamna ca luni, marti si miercuri incep la 13.00 si termina la 20.00 iar joi si vineri de la 13.00-18.00. Copiii nostri muncesc 12 ore / zi!
In alta ordine de idei, cei mici, au avut tema pt. acasa, la engleza, in cls. a-III-a, de marti pt. vineri, 35 de pg. de carte A4! Plangeau ca nu mai pot scrie iar probabil ca d-na mai are si pretentia sa le placa materia pe care o preda!
Nu pot verbaliza parerea mea despre sistemul de invatamant romanesc ptc. incerc sa raman o doamna!
|
|
|