Profil: Gyanni
Despre
Utilizator: Gyanni
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, August 14, 2013
Ultima vizita: Wednesday, August 28, 2013 5:05 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fertilizare in vitro si alte metode de conceptie
Postat: Wednesday, August 28, 2013 5:03 PM
buna fetelor si eu sunt noua pe acest forum ,mihaela imi pare foarte rau pt tine sincer si din inima iti doresc sa ai putere sa treci peste aceasta durere,eu te inteleg perfect am trecut si eu de curand prin aceasta nefericire (fiv nereusit)inca e devreme pt mine sa pot spune ca voi avea curajul si puterea sa mai incerc o data , chiar daca ma asteapta 2 embrioni congelati la clinica imi e tare frica de inca un esec. Dumnezeu sa iti de-a putereCheek Kiss
Subiect: dupa FIV
Postat: Wednesday, August 14, 2013 2:56 PM
kali iti mullumesc pt urari, cu siguranta voi reveni cu rezultatul final, iti doresc deasemenea toate cele bune
Subiect: dupa FIV
Postat: Wednesday, August 14, 2013 11:50 AM
Buna tuturor, sunt noua pe forum si cum sunt in groaznica asteptate de dupa embriotransfer mi-am zis sa intru pe forum sa va impartasesc din experienta mea. Am 36 de ani si sunt la primul FIV ,in Z7 de dupa embriotransfer cum va spuneam asteptartea pana la testul de sange beta hcg-ul Z14 e crunta de-a dreptul. Dar sa incep cu inceputul in 2008 am fost diagnosticata cu sterilitate primara (trompe obturate)am facut o laparoscopie ,durerea de dupa nu o pot explica in cuvinte dar mi-am spus "indura totul pt un copil nu sunt eu nici prima nici ultima deci indura" dupa laporo am mai primit o veste ,dupa constatarile lor din timpul laparoscopiei imi lipsea ovarul drepCray cum e posibil? cum de nu imi spusese nimeni pana atunci? deziluzii ,tristete etc din ziua aceea nimic nu mi se mai parea la fel ma simteam ca si cum aveam un handicap chiar daca mi se spusese ca si cu un singur ovar poti ramane insarcinata fara probleme in mintea mea mereu incoltea un OARE? au urmat ani de asteptari de teste de sarcina luna de luna,toate spre dezamagira noastra negative in 2011 mi sa propus o a 2-a laparoscopie la care binenteles am renuntat mai ales ca sansele erau cam aceleasi, mi-am propus sa nu mai trec o data prin ce am trecut, am propus sa mi se faca un IA au refusat spunand ca sansele sunt minime fara inca o laparo cum sa ii contrazici? doar el era medicul eu doar pacienta Crazy Dupa aceasta ultima discutie cu medicul m-am detasat am incercat sa nu ma mai gandesc ,aveam nevoie de o pauza dar nu am incetat niciodata sa sper ca poate poate. Intre timp am venit in germania si in aceasta primavara ne-am propus sa mai incercam o data si aici asa ca am inceput investigatiile si dupa un sir lung de analize controale etc ne-au spus ca sansa noastra cea de pe urma ar fi FIV-ul si ca ar fi bine sa ne hotaram avand in vedere varsta mea (eu fiind cea cu probleme)aa sa nu uit in timpul investigatiilor stupoare mi-au gasit si ovarul drep nu ne venea sa credem era acolo sanatos intreg si cu folicul, nu va imaginati cat de mare ne-a fost surpriza si cum sa nu ne intrebam cum e posibil asa ceva ,cum sa traiesti 5 ani stiind ca o parte din tine lipseste cand ea defapt era acolo?
dar sa revin....in iunie am avut prima programare pt fiv in 24 iulie(Z2 a CM) am inceput un protocol scurt de stimulare cu golal f 200 UI/Z incepand cu Z5 si cetrotide una pe zi totul a durat 10 zile in Z11 am facut injectia cu Ovitrelle iar dupa 36 de ore am facut punctia ovariana(5.8. ac) ,au recoltat 5 ovocite frumoase ca sa ii citez pe ei ,a doua zi m-au anuntat ca avem programare la 72 de ore pt embriotransfer spunandu-mi ca s-au fertilizat toate 5 ovocite in egala masura Lol asadar am facut embriotransferul cu 2 embrioni fiecare de cate 8 celule am stat cumintica in pat 30 de minute apoi am putut merge acasa fara restrictii deosebite (sa ma plimb sa fac ce imi place sa nu ma supar etc) dar ....e inevitabil sa nu ma gandesc sa nu imi pun intrebari asa cum va spuneam cea mai grea parte a tot ce inseamna FIV e asteptarea pana la testul de sange beta hcg-ul care va fi in Z 14uff asa ca ieri in Z6 am facut un test de sarcina senzitiv sa pozitivat in mai putin de un min ,drep ca linia de test mai pala decat cea de control dar tot pozitiv e ...euforie primul test pozitiv dupa atatia ani WAAAAWWWW apoi....mi-am revenit oarecum repede si mi-am spus ca e prea devreme pt un test pozitiv . Voi ce parere aveti,e prea devreme pt un test pozitiv?