Profil: gummy bear
Despre
Utilizator: gummy bear
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, December 15, 2015
Ultima vizita: Friday, July 27, 2018 5:50 PM
Numarul de postari: 170
[0.02% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 3
Postat: Friday, July 27, 2018 8:37 AM
alina89 wrote:
E vro mamica pe aici care a avut asigurare de sanatate privata in sarcina? ras

Da
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 2
Postat: Friday, April 27, 2018 4:05 PM
Las un link sper folositor
http://www.suntmamica.ro/bebelusul/dificulta?i-in-alaptare-mameloane-dureroase-8401
Postat: Wednesday, April 18, 2018 9:58 PM
Diana1489 wrote:
Offff.... Nu stiu cum sa mai fac cu bebelina mea . Trebuie sa o alaptez doar cand r semi adormita ca altfel le?ina de plâns si la trei ore de la ultima masa.
Fetele de ati alaptat exclusiv si ati dat si suzeta , cum e ? R posibil din cauza la suzeta? Acum 2 zile m-am muls sa ii dau din biberon si nu il vrea . Simt ca o iau razna ca vreau foarte mult sa o alaptez fara supliment macar pâna începem diversificarea.plans

Internetul e plin de mamici care se afla in situatia ta, reuseau sa alapteze doar cand micutii erau semi adormiti, si au tinut-o tot asa pana cand schimbarea a venit de la bebei, asa dintr-o data, au acceptat sanul desi trezi.
Postat: Wednesday, April 18, 2018 9:48 PM
lore.t. wrote:
Buna mamicilor Cheek Kiss Am o problema care ma nelinisteste tare mult mai ales ca se apropie momentul nasterii...eu am unul din mameloane ombilicat, iar celalt iese daca fac presiune, as vrea sa stiu daca sunt printre voi cu astfel de probleme si daca se poate alapta? Stiu ca bebe prinde toata areola nu doar sfarcul dar mi-e frica ca nu voi putea alapta...si mama mea are la fel si nu a putut sa ne alapteze pe mine si pe sora mea, stiu ca erau alte vremuri atunci dar tot sunt speriata...uff

Da, eu am avut un mamelon ombilicat..a fost mai greu la inceput ca nu era format, deci nu iesea laptele deloc si am avut si furia laptelui care a inrautatit situatia..noroc cu consultanta in alaptare care m-a ajutat, trebuia muls f des ca sa nu se angorjeze, in vreo 2-3zile a inceput sa isi dea drumul, apoi bebe a format mamelonul numai bine pt supt..e putin mai greu, dar nu imposibil..nastere usoara!
Postat: Thursday, March 15, 2018 8:20 AM
Mamici, cititi despre greva suptului si nu va mai faceti atatea cazuri de constiinta!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 43
Postat: Saturday, March 3, 2018 12:52 PM
delia.c.yaya wrote:
Totusi...la.aparatul.ala de monitorizare...ce era ala "%"?! La mine a fost crescut pana la 50% cam la 20 de min dupa ce ma conectat..

Erau contractiile..mai exact cat de puternice sunt..in travaliu la mine ajungeau pana la 90si ceva%...ouch!
Nastere usoara!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 42
Postat: Sunday, December 31, 2017 2:02 PM
Buna burtici, pt cine ar putea interesa, vand patut Mamo-tato cu saltea cocos, achizitionat de la emag cu 720lei acum un an jumatate. E nefolosit, bebe doarme cu mineSimplyLove
Aveti mai jos linkul, patutul e exact cel din imagine. Pretul il putem discuta in PM. Scuzati off-topic-ul.
Sarbatori fericite si un an nou cu multi bebei sanatosi!

https://www.emag.ro/mamo-tato-patut-multifunctional-eva-saltea-cocos-mamo-1041/pd/DQW2ZYBBM/
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare
Postat: Thursday, December 7, 2017 11:26 AM
Inawar wrote:

In maternitate a facut vaccinul BCG - anti-tuberculoza, am inteles ca doar asta se face. Erau mai multe inainte?

Inainte adica anul trecut i-au facut 2: anti tbc si hepatita b
Postat: Wednesday, December 6, 2017 8:11 PM
Inawar wrote:
Salut mamici, noi maine avem programare la primul vaccin si am emotii. Sper sa il tolereze, am inteles ca poate sa faca febra sau sa fie plangacios dupa.Hands

Daca nu a facut febra la cele din maternitate, posibil sa nu faca nici acum.
Postat: Sunday, December 3, 2017 9:08 AM
Alina, eu nu sunt din Bucuresti, deci nu cunosc bebesupermarket. Noi le-am cumparat din Sensiblu.
Cum e bebe azi la ochisor? La fel?

LE: Farmaciile sunt deschise duminica.