Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pofta buna la grisulet! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La 4 luni eu ii dau fetitei mele urmatoarea reteta: 90 ml apa, 3 masuri nan1, 1 masura orez nutribel fara gluten. Este bine sa ii dau la fiecare masa aceasta reteta? Asa mi s-a spus de la dr sa-i dau, dar am dubii, chiar la fiecare masa? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nicole pascal wrote:La 4 luni eu ii dau fetitei mele urmatoarea reteta: 90 ml apa, 3 masuri nan1, 1 masura orez nutribel fara gluten. Este bine sa ii dau la fiecare masa aceasta reteta? Asa mi s-a spus de la dr sa-i dau, dar am dubii, chiar la fiecare masa? Pt ca baietelul nasilor mai nu lua in greutate bien doar cu lapte praf, invatati de pediatru foloseau mucilagiu de orez in loc de apa pt a prepara laptele praf. Asta inca de la varsta de o luna. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2007 Mesaje: 44
| Si noi papam cereale de la Nestle, Burtica sanatoasa, le preparam cu lapte formula Milumil 2. Ne place f mult ,mancam un bol intreg cca 8 linguritze cereale la 160 ml lapte. sunt asa bune de imi vine sa pap si eu
O sa incercam si noi cu gris, sa vedem cu ne place. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Eu am luat Gris de la Milupa,insa tot nu e gustul grisului adevarat,facut de mama,insa nu contine zahar asa ca...Mirei ii place,pentru ca inca nu e obisnuita cu gustul de zahar,eu evitand zaharul pe cat posibil. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| oanalaurisa wrote:
Eu am luat Gris de la Milupa,insa tot nu e gustul grisului adevarat,facut de mama,insa nu contine zahar asa ca...Mirei ii place,pentru ca inca nu e obisnuita cu gustul de zahar,eu evitand zaharul pe cat posibil.
Pai de ce nu-l faci pe cel obisnuit doar ca nu bagi zahar in el? Cam de cind vrei sa-i introduci cite putin zahar in alimentatie? Noi mai papam cite putin zahar cind ii fac marut ras ca ii place sa-l pape asa simplu insa daca este prea acrisor nu-l mai vrea. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| dya wrote:Pai de ce nu-l faci pe cel obisnuit doar ca nu bagi zahar in el? Cam de cind vrei sa-i introduci cite putin zahar in alimentatie? Noi mai papam cite putin zahar cind ii fac marut ras ca ii place sa-l pape asa simplu insa daca este prea acrisor nu-l mai vrea.
Nu stiu de cand am sa ii introduc zahar , ca si asa,daca mai nimeresc cate un borcanel sau produs pe care scrie ca are zahar,ma enervez...la cat e de pufoasa,cred ca mai trebuie sa astepte zaharul... |
|

| Mai bine te feresti de fainoase nu de zaharul dat in cantitate normala , si nu-ti mai fa atitea griji ca este pufoasa ...daca este pufoasa este numai buna de papat , sa fie sanatoasa ca restul se repara. |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| De vreo 2 saptamani am introdus si eu in meniu grisul cu lapte(si eu il prepar fara zahar),din fericire piticului meu i se pare o delicatesa,de fiecare data ar manca mai mult decar ii prepar |
|

| Postezi si reteta ta de preparare , te rog? |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
|
Sigur,dar e simplu(cred ca asa il face toata lumea) Cam 200-250 ml laptic (din cutie Mili cu 1,8% grasime) si gris (nu mult,sa fie cat mai pufos preparatul) O data am incercat cu cateva picaturi de lamaie(nu mult ,cat sa-i dea un pic de gust) |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Am papat si noi azi gris cu lapte in combinatie cu mar si scortisoara..n-am fost prea incantate... |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| Bulinutza poate la piticuta nu i-a placut aroma de scortisoara ...gris cu lapte simplu a papat? pupici |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Lui Stefan nu i-a placut niciodata grisul cu lapte si nici cereale cu lapte si nu am mai insistat ca e clar ca nu-i plac si pace. |
|
|