Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| i-am dat si eu ieri lui Andrei al meu pt prima data grisulet cu lapte si a fost yummy! s-a lins pe botic, nu alta! i-am facut cu lapte Milli, dupa reteta din Capraru: 200 ml lapte se pun la fiert cu 75 ml apa si doua lingurite de zahar. cand fierb, se pune in ploaie o lingura de gris si se mai fierbe la foc mic, amestecand continuu inca 10 minute. a fost super bun ca imi lingeam si eu degetele! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| aseara am incercat si noi reteta. Tati a zis ca a fost bun, ca pana la urma el l-a papat.Printesa s-a strambat prima data iar apoi n-a mai pus gura pe el. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| I-am facut si eu lu' Bri acum acest gris, sa vedem cand se trezeste ce parere are de el, dar in orice caz, la gramajele pe care le ofera reteta, iese ceva de baut, in nici un caz solid. Asa ca eu am mai adaugat gris pentru ca madam furnica nu serveste nimik din bibe, in afara de ceai. Wish me luck, sa-i placa ! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Noi papam gris de multisor (adevarul e ca toata familia e "innebunita" dupa el...). Acum, pentru ca e maricel si se plictiseste repede de gusturi "vechi", m-am gandit sa-i pun putina dulceata de caise deasupra grisului, doar de gust. E foarte incantat de "noutate" si papa cu o pofta gigantica!! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Miri meriti un pupic dulce ca eu zapacita nu am vazut si rubrica cu grisul si am cautat la rubrica ce mananca bebe.
Briana ti-a placut grisul?
Bravo Glad stii tu ce e bun nu-i asa?
Gata fierbe si la mine grisul e pe foc sa vedem daca-i place ca m-am carat cu el din tara special ca aici nu am vazut.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fete !!!! A papat Banana mea de-a rupt...imaginazti-va ca era sa manace toata cantitatea pe care am facut-o, adika din 240 lapte de al ei UNBELIVABLE!! Deci Miri nu pot decat sa-ti multumesc din suflet de idee si mai vin-o cu d-astea ca poate cine stie, incepe Bria sa rada mancarica. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Tina wrote:I-am facut si eu lu' Bri acum acest gris, sa vedem cand se trezeste ce parere are de el, dar in orice caz, la gramajele pe care le ofera reteta, iese ceva de baut, in nici un caz solid. Asa ca eu am mai adaugat gris pentru ca madam furnica nu serveste nimik din bibe, in afara de ceai. Wish me luck, sa-i placa !
Bravo Bri-Bri!!! ce ma bucur ca ai papat iubita mica! Tina, sa stii ca reteta initiala din Capraru era cu 2 lingurite de gris la cantitatile amintite mai sus de mine si... iesea cred ca ...limonada de subtire ce era! asa ca eu am pus 4 lingurite de gris, cam o lingura mare si am lasat sa scada f bine la foc mic-mic. oricum trebuie fiert pana ajunge la cantitatea de 200 ml de grisulet. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
maine incercam si noi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupici pentru voi,Ely si Tina, si pentru printese! Sa papa tot sa creasca mari! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru nici nu a vrut sa vada grisul, , dar nu cred ca e de vina el, ca nici nu a ajuns in gurita |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Maria a papat gris cu doua lingurite de gem de mar |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Deci,am citit tot de la inceput si am ajuns la concluzia ca trebuie sa incercam si noi ca suntem domnisorica de 6 luni.Si mai ales ca suntem si cam musculitza as vrea s-o mai umflu putin...zilele cu febra nu manca mai nimic ,daca mai da o febra peste ea ajunge tzantzar nu musca Asa ca diseara avem in menu gris cu...cu ce sa-i fac,cu apa sau cu formula? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cum cu apa, Miha ! Cu lapte , ca si ala are partea lui hranitoare , plus aportul de gust.
Pofta mare , Daria. Incearca si cauta si iaurtel cu gris incorporat , first stage de la 4 mts. , Hipp sau ce ai tu acolo. E foarte bun. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| i-am facut cu lapte ca nu m-a lasat inima sa-i fac cu apa chioara si a halit jumate de bibe...a papat fata mea din BIBE |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, intotdeauna sa faci grisul cu lapte, e mult mai bun si hranitor!Ma bucur ca i-a placut Dariei! |
|
|