Gris cu lapte
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 21, 2006 8:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
i-am dat si eu ieri lui Andrei al meu pt prima data grisulet cu lapte si a fost yummy!yes s-a lins pe botic, nu alta! i-am facut cu lapte Milli, dupa reteta din Capraru: 200 ml lapte se pun la fiert cu 75 ml apa si doua lingurite de zahar. cand fierb, se pune in ploaie o lingura de gris si se mai fierbe la foc mic, amestecand continuu inca 10 minute. a fost super bun ca imi lingeam si eu degetele!sic
codruta
Scris: Friday, September 22, 2006 9:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

aseara am incercat si noi reteta. Tati a zis ca a fost bun, ca pana la urma el l-a papat.Printesa s-a strambat prima data iar apoi n-a mai pus gura pe el.banghead
Tina
Scris: Friday, September 22, 2006 2:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
I-am facut si eu lu' Bri acum acest gris, sa vedem cand se trezeste ce parere are de el, dar in orice caz, la gramajele pe care le ofera reteta, iese ceva de baut, in nici un caz solid. Asa ca eu am mai adaugat gris pentru ca madam furnica nu serveste nimik din bibe, in afara de ceai. Wish me luck, sa-i placa !
fdianamaria
Scris: Friday, September 22, 2006 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Noi papam gris de multisor (adevarul e ca toata familia e "innebunita" dupa el...).
Acum, pentru ca e maricel si se plictiseste repede de gusturi "vechi", m-am gandit sa-i pun putina dulceata de caise deasupra grisului, doar de gust. E foarte incantat de "noutate" si papa cu o pofta gigantica!!
Ely
Scris: Friday, September 22, 2006 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Miri meriti un pupic dulcepupici ca eu zapacita nu am vazut si rubrica cu grisul si am cautat la rubrica ce mananca bebe.fool

Briana ti-a placut grisul? pupici

Bravo Glad stii tu ce e bun nu-i asa?pupici

Gata fierbe si la mine grisul e pe foc sa vedem daca-i placeoare ca m-am carat cu el din tara special ca aici nu am vazut.

Tina
Scris: Friday, September 22, 2006 7:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fete !!!! A papat Banana mea de-a rupt...imaginazti-va ca era sa manace toata cantitatea pe care am facut-o, adika din 240 lapte de al ei UNBELIVABLE!!yes
Deci Miri nu pot decat sa-ti multumesc din suflet de idee si mai vin-o cu d-astea ca poate cine stie, incepe Bria sa rada mancarica.pupici pupici pupici pupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, September 22, 2006 8:23 PM
Nivel

Tina wrote:
I-am facut si eu lu' Bri acum acest gris, sa vedem cand se trezeste ce parere are de el, dar in orice caz, la gramajele pe care le ofera reteta, iese ceva de baut, in nici un caz solid. Asa ca eu am mai adaugat gris pentru ca madam furnica nu serveste nimik din bibe, in afara de ceai. Wish me luck, sa-i placa !

Bravo Bri-Bri!!! ce ma bucur ca ai papat iubita mica!
Tina, sa stii ca reteta initiala din Capraru era cu 2 lingurite de gris la cantitatile amintite mai sus de mine si... iesea cred ca ...limonada de subtire ce era! asa ca eu am pus 4 lingurite de gris, cam o lingura mare si am lasat sa scada f bine la foc mic-mic. oricum trebuie fiert pana ajunge la cantitatea de 200 ml de grisulet.
danab
Scris: Friday, September 22, 2006 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Tina wrote:
Fete !!!! A papat Banana mea de-a rupt...imaginazti-va ca era sa manace toata cantitatea pe care am facut-o, adika din 240 lapte de al ei UNBELIVABLE!!yes
Deci Miri nu pot decat sa-ti multumesc din suflet de idee si mai vin-o cu d-astea ca poate cine stie, incepe Bria sa rada mancarica.pupici pupici pupici pupici

maine incercam si noi essen
Miri
Scris: Friday, September 22, 2006 9:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pupici pentru voi,Ely si Tina, si pentru printese!
Sa papa tot sa creasca mari!pupici pupici
danab
Scris: Sunday, September 24, 2006 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miru nici nu a vrut sa vada grisul, toanerele , dar nu cred ca e de vina el, ca nici nu a ajuns in gurita plans
misha
Scris: Sunday, September 24, 2006 5:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Maria a papat gris cu doua lingurite de gem de maryes
mihaela75
Scris: Tuesday, October 24, 2006 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Deci,am citit tot de la inceput si am ajuns la concluzia ca trebuie sa incercam si noi ca suntem domnisorica de 6 luni.Si mai ales ca suntem si cam musculitzauffas vrea s-o mai umflu putin...zilele cu febra nu manca mai nimic ,daca mai da o febra peste ea ajunge tzantzar nu musca plans Asa ca diseara avem in menu gris cu...cu ce sa-i fac,cu apa sau cu formula?oare
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 25, 2006 12:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Cum cu apa, Miha ! disputa Cu lapte , ca si ala are partea lui hranitoare , plus aportul de gust.

Pofta mare , Daria. Incearca si cauta si iaurtel cu gris incorporat , first stage de la 4 mts. , Hipp sau ce ai tu acolo. E foarte bun. pupici
mihaela75
Scris: Wednesday, October 25, 2006 1:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
i-am facut cu lapte ca nu m-a lasat inima sa-i fac cu apa chioarasic si a halit jumate de bibe...a papat fata mea din BIBEyes
Miri
Scris: Wednesday, October 25, 2006 2:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miha, intotdeauna sa faci grisul cu lapte, e mult mai bun si hranitor!Ma bucur ca i-a placut Dariei!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.