gripa
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miridia
Scris: Tuesday, February 28, 2012 8:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/24/2010
multumim oana,aveti grija de voi computerlove pupici
giulia_mamik
Scris: Tuesday, February 28, 2012 9:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Miridia si eu care credeam ca acei copii care fac sport sunt mai feriti de raceala....Dar totusi stati bine la capitolul raceli,la ce povesesti tu!Si eu mi as da fata la inot!Poate asa isi va mai fortifia organismul.Sanatate multa va doresc!computerlove
kali
Scris: Wednesday, February 29, 2012 8:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Giulia, copiii mei mari fac sport, insa am ajuns la concluzia ca rezistenta organismului e mai ridicata - ori nu - din nastere, fara a fi influientata prea mult de factori externi.
Ma uitam la ai mei... 3 sunt prashtie, culegatori de tot si toate, insa Emma e incredibil de rezistenta si, chiar daca face vreo boala, pai e forma cea mai usoara!!
Toti au aceeasi alimentatie si stil de viata, deci... nu-mi explic cum altfel...
AdrianaC
Scris: Wednesday, February 29, 2012 12:05 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Semnez si eu condica, si, ca de obicei, am super-oferta 2 in 1.

Si Andrei si Alice sunt varza de ieri, cu febra 38.6.
Diagnosticul - viroza respiratorie, dar foarte agresiva fata de anul trecut.

Suntem pe antitermice la 4 ore la Andrei si la 6 ore la Alice + Propolis, tantum lemon, vitamina C...

Medicul mi-a spus sa ma astept vreo 3-4-5 zile la febra foarte mare, chiar daca iau la 4 ore un antitermic...

Si la Alice la scoala din 25 de copii cat sunt in clasa, mai sunt pe baricade doar vreo 10...
oanamaria
Scris: Wednesday, February 29, 2012 12:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Multa sanatate va doresc!
Azi cand l-am dus pe Stefi la gradi am ramas surprinsa ca era grupa plina de copii ,ma asteptam sa fie mai putin cu virozele astea .
roxinthya
Scris: Wednesday, February 29, 2012 1:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Multa sanatate Adriana!
AdrianaC
Scris: Wednesday, February 29, 2012 3:33 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ma lupt de azi dimineata cu febra lui Andrei si am ajuns la capatul puterilor...

De la 11:00 imi face numai 38.5, 38.7, 39...

I-am dat la 4 ore Nurofen cu Calpol, alternativ...
I-am facut pana acum 4 impachetari
L-am tinut la geam, la aer mai rece...
Nimic nu are efect si eu chiar nu mai stiu ce sa ii mai fac ca sa ii scada febra.

Acum are iar 39 ... si pot sa ii mai dau un antitermic numai pe la ora 19:00...

Mai aveti ceva solutii alternative de scadere a febrei?
kali
Scris: Wednesday, February 29, 2012 3:48 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Ma lupt de azi dimineata cu febra lui Andrei si am ajuns la capatul puterilor...

De la 11:00 imi face numai 38.5, 38.7, 39...

I-am dat la 4 ore Nurofen cu Calpol, alternativ...
I-am facut pana acum 4 impachetari
L-am tinut la geam, la aer mai rece...
Nimic nu are efect si eu chiar nu mai stiu ce sa ii mai fac ca sa ii scada febra.

Acum are iar 39 ... si pot sa ii mai dau un antitermic numai pe la ora 19:00...

Mai aveti ceva solutii alternative de scadere a febrei?

Imi pare rau... noi am ajuns pana la 39.7 - Ericut - si 39.2 - Alexia cu antitermice la 4 ore... si sa stii ca cedeaza greu si toooot revine mai multe zile la rand.
Cu Alexia sunt de sambata pe baricade si vad ca inca ii creste temperatura pana la 38.5, insa numai dupa-amiaza si jumatate din noapte. Peste 39 eu am dat Algocalmin fiole... in rest... nu m-am panicat, insa noi nici nu avem restrictii precum voi.

Sanatate!!
marmita
Scris: Wednesday, February 29, 2012 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Adriana incearca salvie alba (gemoderivat), 1 fiola intr-un pahar cu apa. E natural, gasesti la farmacie. Scade febra repede.
oanamaria
Scris: Wednesday, February 29, 2012 4:46 PM
Nivel

Novocalmin supozitoare la febra peste 39 scade febra in 3o min.maxim eu il folosesc cu succes ca sa stau linistita sa nu o ia temperatura razna .
giulia_mamik
Scris: Wednesday, February 29, 2012 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Despre supozitoarele cu Novocalmin,parerile sunt impartite.Pediatra la care am fost luni ,m a rugat in mod insistent sa renunt la ele.Sunt foarte toxice mai ales la copiiuff
Sanatate copiilorcomputerlove
kali
Scris: Wednesday, February 29, 2012 5:11 PM
Nivel

... nu prea mai stau ei la 6 ani sa le pui Novocalmin...
Eu l-am scos de multa vreme din uz; chiar si celor mici tot Algocalmin fiole le dau.
De salvie chiar nu stiam... ce chestie! Suna bine.
oanamaria
Scris: Wednesday, February 29, 2012 5:25 PM
Nivel

Eu cand administrez medicamente copilului nu negociez stai sa-ti pun ,vreau-nu vreau etc.,ci el stie ca ce-i dau e obligatoriu si nu-mi comenteaza .Ii spun ca e medicament ca sa se faca bine sa-i treaca durerea si el zice ,,bine mami"'.
Un Novocalmin o data la cateva luni nu cred ca e asa de nociv .
kali
Scris: Wednesday, February 29, 2012 6:35 PM
Nivel

Nu e vorba de negociat, ci de a le respecta intimitatea... ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi bage cineva ceva in fund cu forta. Sunt copii mari si eu le dau dreptul alor mei sa refuze asa ceva... nicidecum nu discutam daca e cazul sa ma impun ori ba - ca si la mine se ia tratamentul fara discutie ( si chiar nimeni nu are nimic de comentat ).
Alternativa e simpla si, intr-adevar, tine de optiunea fiecaruia. De ce sa folosesti supozitor atata vreme cat poate lua pe gurita? Novocalmin = Algocalmin... e acelasi lucru! Alta e povestea cand varsa sau are diaree... atunci alegi varianta optima pentru situatia data, insa asa...
clalina
Scris: Wednesday, February 29, 2012 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Of doamne, multa sanatate micutilor, mi se face pielea de gaina la ce citesc pe aici!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.