Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ooooo, fete de-ale mele!! Eu am 5 gripati, ce spuneti de asta? Cu tati in frunte iar eu, mandra, ramasa singura pe baricade, ametita de somn si durere de cap ( ca si eu am ceva, insa e un pui mic de ceva ). Alexia cu Ericut sunt cei mai lati, cu febra peste 39 ( Cutzi a batut recordul, cu 39.7 ), insa problema e ca la asta micu' dureaza deja de aproape 1 sapt. si numai nu cedeaza pacatoasa.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| OFFFFFFFFFFFF,,KALI,sanatate multa,multa va doresc.Si noi lati,si Vic tot cu 39,7.......Stam acasa cateva zile cu tratament,..... |
|

| Multumim mult de tot!! Sanatate si voua!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Kali,Marivic,Ana,mama Sonyei si care mai sunteti sanatate va doresc! Noi deseara la 7 avem programare la o doctora pediatra sa ne dea un verdict.A facut si micuta mea rani la nas de atatia muci .Ce veselie si pe noi,o dam din una in alta |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| vai de mine, sanatate tuturor! |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| multumim pentru sustinere.... sanatate tuturor |
|

| giulia_mamik wrote:Kali,Marivic,Ana,mama Sonyei si care mai sunteti sanatate va doresc!  Noi deseara la 7 avem programare la o doctora pediatra sa ne dea un verdict.A facut si micuta mea rani la nas de atatia muci  .Ce veselie si pe noi,o dam din una in alta
Ce-ati facut?
|
|

| Kali Ne am intors cu diagnosticul de pneumopatie si faringo-amigdalita .A si cantarit o si masurat si mi a zis ca e cam inalta pt varsta ei.La 6 ani are 118cm si 22 kg.La kilograme e ok pt inaltimea ei.In fine,tratamentul consta in Klacid de 125 mg -6 ml la 12 h,eurespal-10 ml,unguent nazal pt desfundarea nasului,apoi otoclam pt ureche (se plange ca i pocneste in ureche),ceva vitamine si osteocare.La analizele de luna asta ne a iesit calciu ionic sub limita si magneziu la fel.Plus celule albe scazute dar nu cu mult.Le vom repeta peste 3 luni.Mi a mai zis sa ma pregatesc sufleteste si pt varicela.Aproape sigur o ca face si ea.Acum se incubeaza virusul.Deci in maxim 10 zile ar trebui sa avem si bube Sanatate tuturor |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| giulia_mamik wrote:Kali Ne am intors cu diagnosticul de pneumopatie si faringo-amigdalita  .A si cantarit o si masurat si mi a zis ca e cam inalta pt varsta ei.La 6 ani are 118cm si 22 kg.La kilograme e ok pt inaltimea ei.In fine,tratamentul consta in Klacid de 125 mg -6 ml la 12 h,eurespal-10 ml,unguent nazal pt desfundarea nasului,apoi otoclam pt ureche (se plange ca i pocneste in ureche),ceva vitamine si osteocare.La analizele de luna asta ne a iesit calciu ionic sub limita si magneziu la fel.Plus celule albe scazute dar nu cu mult.Le vom repeta peste 3 luni.Mi a mai zis sa ma pregatesc sufleteste si pt varicela.Aproape sigur o ca face si ea.Acum se incubeaza virusul.Deci in maxim 10 zile ar trebui sa avem si bube Sanatate tuturor
Of doamne! Multa sanatate! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sanatate din plin tuturor gripatilor! Sa va puneti repede pe picioare. Noi n-am avut nimic iarna asta, nu am intrerupt deloc activitatile. Insa le-am intrerupt destul in anii trecuti, asa ca acum recuperam. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sanatate micutei, Iulia. Cat despre inaltime e foarte bine asa (ale are 134 cm la 7 ani jumatate), nu inteleg ce inseamna prea inalta pentru varsta ei.Si nou ni s-a spus tot timpul ca Ale e la limita de sus, dar daca provine dintr-o familie de oameni inalti (cu exceptia maica-si )cum s afie? |
|

| Bereea .Da e inaltuta si Ale dar nu i nimic,ele sa fie sanatoase.Pai eu am 1,69 cm si sotul 1,92m.Ar fi culmea sa fie maruntica . Daria e mai binisor doar ca azi a tusit o ora in continu .Luam tratamentul si asteptam sa ne intoarcem in colectivitate. Sanatate fetelor! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia offf!tusea asta e ingrozitoare .Multa sanatate Dariei! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| In primul rand multa sanatate tuturor . Diana nu e bolnavicioasa de fel, raceste o data sau de doua ori pe an.....din cate am citit si pe aici si am auzit si pe la scoala si la dansuri e un virus ceva cam puternic. A luato si pe ea de sambata si de atunci pana duminica am luptat cu febra,ii scadea cu nurofen , peste cateva ore aparea iar (ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata cu diana )...m-am si speriat ca nu eram invatate cu asa ceva . La noi raceala insemna un pic de muci si f rar o tuse mica . Acum am fost si la Budimex duminica iar luni la medicul de familie.....are scutire pana joi la scoala ....e pe antibiotic ...sper sa trecem repede peste Cand am sunato pe dna invatatoare mi-a zis ca jumatate de clasa sunt acasa raciti |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miridia multa sanatate Dianei ! |
|
|