Gripa porcina, o noua pandemie ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, January 17, 2010 9:41 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 3898
Acum si gripa si criza mi se par subiecte care isterizeaza lumea mai ales din cauza televizorului. Si cum oamenii devoreaza stirile morbide apare si un rating de care nu te poti lipsi.
Eu cred ca facem foarte putin noi pentru noi si de aceea suntem tare receptivi la ajutorul altora. Am uitat sa mancam si sa dormim linistit dar ne bulucim la gratuitatile statului.
In fine, nu-mi fac nici un vaccin pentru ca eu nu cred in gripa asta; cred in renuntarea la fumat, in mancatul de hrana prospata, plimbatul prin padure iarna, apa plata de la fantana .

Multa sanatate facuta cu mana voastra va doresc.hearts
tiramisu
Scris: Monday, January 18, 2010 12:36 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Mesaje: 488
Ai mare dreptate Nicoleta. Un sistem imunitar sanatos poate lupta cu aceasta gripa, iar pentru a ne stimula sistemul imunitar este obligatoriu sa avem o viata sanatoasa, echilibrata.

Eu si sotul meu am facut acest vaccin mai mult pentru a ne proteja copilul. Noi suntem sanastosi, trecem peste orice dar i-am putea ransmite virusul piticului care de doua saptamani a suferit o interventie chirurgicala si nu stim cat de puternic ii este in acest moment sistemul imunitarpale
shirel
Scris: Monday, February 1, 2010 9:41 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11814
O IPOTEZA CUTREMURATOARE- LEGATURA DINTRE MICROCIP SI VACCIN

(Dupa atatea ipoteze pro si contra vaccinarii impotriva gripei porcine inca asta ne mai lipsa.Pe mine ma lasat rece ca orcum nu aveam de gand sa ma vaccinez)O ipoteza cutremuratoare, dar foarte realista

de Bianca Andrei

„Dieta, injectiile si interdictiile se vor combina, de la vârsta foarte timpurie sa produca acel tip de caracter si tip de credinte pe care autoritatile îl considera dezirabil si orice critica serioasa a puterii va deveni imposibila psihologic.” – Bertrand Russell, 1953

Medici, terapeuti naturisti, persoane implicate în domeniul farmaceutic si al producerii microcipurilor ne dezvaluie o noua modalitate de implantare în fiintele umane, fara stirea acestora, a microcipurilor: vaccinarea împotriva gripei porcine.

Jane Burgermeister, cea care a demascat crima ce este pe cale sa fie comisa prin vaccinarea împotriva gripei porcine datorita toxicitatii acestui vaccin, mai periculos decât boala de care ar trebui sa ne fereasca, ne arata un alt scop cutremurator al acestei campanii de vaccinare: implantarea cu microcipuri. În acest fel, cei care datorita unei bune imunitati scapa de efectele otravurilor existente în acest vaccin pot fi controlati prin intermediul cipurilor.

Jane Burgermeister a fost informata de un producator austriac de cipuri RFID, deosebit de interesat de acuzatiile de crima aduse companiei Baxter, ca se are în vedere utilizarea microcipurilor în cadrul campaniilor de vaccinare a maselor. Iar un producator american de microcipuri a afirmat ca lucreaza pentru implanturile „pandemice” de microcipuri.

Modul în care se intentioneaza sa se faca implantarea de microcipuri, fara stirea si acordul nostru, prin intermediul vaccinarii împotriva gripei porcine este aratat de dr. Ryke Geerd Hamer, fondatorul GNM (German New Medicine). Dr. Hamer arata, conform declaratiilor unei persoane angajate la o companie farmaceutica din Viena, ca acele seringilor cu care se injecteaza vaccinul împotriva gripei porcine contin nanoparticule în vârful lor. Aceste particule nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar pot fi depistate usor la microscop.

Personalul companiei farmaceutice respective a fost informat ca aceste nanoparticule actioneaza în corpul uman ca un hard-disc, o multime de date putând fi stocate pe ele, ne mai fiind nevoie de carti de identitate si de credit. Conform informatiilor primite de angajati, aceasta masura urmareste si realizarea unui recensamânt exact precum si protectia copiilor (multe mame abandoneaza nou-nascutii fara ca autoritatile sa afle).

Un avocat austriac consultat asupra modului în care se poate evita implantarea cu cip era deja la curent cu acest plan. În Austria vaccinarea nu este obligatorie în acest an, dar prin intermediul mijloacelor mass-media populatia este manipulata sa se vaccineze din proprie initiativa. În cazul în care se vor prezenta prea putine persoane la vaccinare, în anul ce urmeaza vaccinarea va deveni obligatorie. Vor fi cu siguranta scutite anumite grupuri profesionale (politia, personalul medical, politicieni etc.). Cei care lucreaza în domeniul juridic cunosc cai prin care sa evite vaccinarea, dar pentru majoritatea populatiei nu exista scapare.

Prezentam în continuare fragmente dintr-un interviu cu dr. Ryke Geerd Hamer realizat de ing. Helmut Pilhar la data de 26 august 2009:

Hamer: În câteva zile, cele mai rele temeri ale noastre au fost într-adevar înlocuite de cruda realitate.

Pilhar: Va referiti la amenda de 1000$ si cele 30 de zile de închisoare care îi ameninta pe cei care refuza vaccinarea în SUA?

H: Da. Iar cei care obiecteaza (adica cei care se opun cipurilor aducatoare de moarte) nu vor fi trimisi în închisori normale, ci în sutele de lagare de concentrare care au fost pregatite special în toata tara. Aceste lagare vor putea fi parasite doar de cei care si-au implantat cipul. Si odata ce vor fi afara poate urma moartea prin cip.

P: Te referi la începerea decimarii masive a populatiei?

H: Poate însemna doar aceasta. Altfel nu ar avea rost sa se implice politia si armata, amenintarea cu asemenea pedepse drastice, toate doar pentru a face oamenii sa participe la o simpla campanie de vaccinare sezoniera. Esti vaccinat în octombrie pentru vara urmatoare. Este complet ridicol. Cu Tamiflu se pot scurta poate fazele tipice prin care se trece în timpul procesului de însanatosire pentru 2-3 saptamâni. În viziunea GNM chiar si acest lucru este total lipsit de sens.

P: Este interesant ca în SUA exista un stoc de 100.000 de sicrie de plastic. Pentru ce? Pe de alta parte, populatia a fost deposedata sistematic de arme si câini de paza.

H: Tu poti sa întelegi cel mai bine care este motivul pentru care nu se vorbeste despre lucrurile acestea. Se vorbeste despre vaccinare, dar nimeni nu pomeneste despre implantarea cipurilor prin vaccinare. Aceasta este într-adevar straniu pentru ca este evident ca implantarea cu cipuri este adevarata tinta a acestor masuri guvernamentale.
Sunt o multime de discutii interminabile pentru a se stabili daca Tamiflu este sau nu nociv, dar nu se aminteste nimic despre cipuri. Bineînteles ca Tamiflu este nociv, este o otrava. Este daunator în procesele de vindecare si, de asemenea, la femeile însarcinate, în ultimul trimestru al sarcinii, în faza de vagotonie. Dar faptul ca se implanteaza prin acest vaccin cipurile mortii da acestui subiect o noua dimensiune. Faptul ca aceste cipuri ale mortii vor fi utilizate într-un mod lipsit de scrupule nu trebuie sa ne mire. Morfina si chimioterapia sunt folosite în continuare în tratamentul cancerului, în ciuda ratei mortalitatii de 98% (în timp ce aplicând tratamentul GNM rata supravietuirii ar fi fost de 98%) desi oncologii au fost informati ca GNM lucreaza dintr-o perspectiva stiintifica si cunosteau rezultatele obtinute.

P: Este de asemenea ciudat ca americanii au creat aceasta lege martiala în virtutea careia manifestarile de refuz al vaccinarilor pot fi usor stopate. Dar de îndata ce le-ai implantat oamenilor cipuri ei nu mai au scapare.

H: Este evident ca aceasta „batalie a cipurilor” a fost pregatita de multi ani. Gripa porcina, care în realitate nici nu a existat, a fost pretextul fatal: trei porci si un copil, morti din cine stie ce cauza. Pornind de la aceste minciuni a fost construita aceasta pandemie mondiala. Aceasta arata ce organizare buna si influenta puternica are presa la nivel mondial: poate transforma un musuroi într-un munte.

P: S-a început cu SIDA, pe urma a început minciuna cu boala vacii nebune. Dupa minciuna 9-11 a urmat minciuna Antrax-ului. A urmat gripa aviara, acum avem gripa porcina. La anul o sa avem minciuna gripei soricesti. Totul conduce spre solutia finala: toata lumea sa aiba implantat un cip. Atunci oricine va putea fi manipulat si asasinat arbitrar.

H: Au început cu copiii si femeile însarcinate. Ei vor fi primii care vor beneficia de tratamentul cu cipuri si Tamiflu. Multe din femeile în ultimul trimestru de sarcina vor pierde copiii pentru ca Tamiflu este foarte toxic. Chiar ele însele pot muri. În ultimul trimestru de sarcina corpul femeii este vagotonic si este cunoscut faptul ca în timpul vagotoniei un vaccin antigripal sau o injectie cu morfina pot fi mortale. În acelasi timp în SUA exista o oarecare panica în rândul populatiei. Oamenii se întreaba unde ar putea sa se refugieze pentru a nu fi injectati cu forta cu cipurile mortii, pierzându-si astfel libertatea.

Oamenii ar trebui sa se întrebe cu mult realism cum ar fi sa traiesti cu acest cip în tine stiind ca oricând viata ta poate fi întrerupta. Daca vom ajunge în aceasta situatie, complet lipsiti de aparare, regretele nu vor mai avea niciun rost. De aceea este foarte important pentru clasa conducatoare sa tina oamenii în întuneric atât cât este posibil.

De îndata ce sclavii vor avea cipurile mortii implantate li se va permite sa stie acest lucru. Apoi vor fi ca niste pudeli dresati. Nimeni nu va îndrazni sa vorbeasca despre aceasta. Va fi ca printre „fratii” masoni. Fiecare dintre ei stie ca în momentul în care va scoate un cuvânt de dezaprobare i se va servi otrava în cafea de catre Marele Maestru si nu va mai supravietui nicio zi. Lumea întreaga urmeaza sa devina un lagar de concentrare plin de sclavi, exceptând membrii unui anumit grup. Sa ai implantat un cip al mortii înseamna o potentiala sentinta la moarte în orice moment.
Cât de naivi putem fi sa cerem Mossadului si CIA sa dezvaluie care le sunt adevaratele intentii?! Soarecele niciodata nu crede ca pisica va veni.

Într-o companie care ambaleaza acele pentru vaccinarea cu cip, al carei personal numara câteva sute de persoane, este nevoie doar de una sau doua persoane „de încredere” care sa insereze cipul la finalul procedurii. Apoi toti ceilalti lucratori pot confirma ca ei nu au stiut nimic. Aceasta se numeste „controlul calitatii” si „verificarea finala” si apare ca ceva perfect normal.
Este ciudat si faptul ca fiecare ac pentru vaccinarea cu cip are un numar de cod individual, care este adaugat la numarul de identitate. Daca nu ar fi asa, de ce banalul ac pentru „vaccinul gripei de vara” are un numar individual si de ce se cere pasaport pentru aceasta asa-zisa vaccinare antigripala? Si de ce americanii nu lasa pe nimeni sa intre în SUA fara a avea un cip?

P: „Clubul de la Roma” a declarat în anii ‘70 într-una din publicatiile lor (posibil în Omenirea la punctul de rascruce) ca: fie rata natalitatii trebuie scazuta, fie rata mortalitatii trebuie crescuta. Institutul Max Planck crede ca populatia lumii trebuie redusa la 2 miliarde de oameni. În SUA exista asa-numitul „Stonehenge American” unde o inscriptie gravata pe un bloc de 100 tone de granit arata ca populatia lumii trebuie sa fie redusa la 500.000 de milioane de oameni pentru a se ajunge la „Era ratiunii”. Analizând ipoteza asa-zisei „suprapopulari” s-a constatat un fapt interesant, si anume ca numai statul Texas ar putea hrani toate cele 6 miliarde de oameni. Daca cineva ar înghesui cele 6 miliarde de trupuri cu o greutate de aproximata la 80 kg si un volum aproximat la 80 l, unul lânga altul, în forma unui cub, laturile cubului vor masura numai 800 m. În Austria am putea ascunde acest cub în cea mai apropiata vale. Nu cred în asa-numita „suprapopulare”, mai degraba presupun ca fanaticii globalizarii nu au nevoie de 6 miliarde de sclavi asa ca vor sa reduca populatia la o zecime.

H: Helmut, ai avut dreptate când ai afirmat într-o discutie pe care am purtat-o anterior ca „daca ei vor reusi sa înfaptuiasca asta, vor câstiga”. În aceste conditii, actiunea organizatiei GNM e pe cale sa fie suspendata, deoarece daca oamenii vor cunoaste adevarul si se vor trezi la realitate, aceasta va fi împotriva intereselor acelor fanatici ai globalizarii.

În concluzie, asa cum a afirmat si dr. Ryke Geerd Hamer în acest interviu, planul elitei internationale ce controleaza acest „program al gripei porcine” este de a raspândi teroarea în rândul populatiei fortând în acest fel oamenii sa renunte la drepturile lor. Doar în aceste conditii, când majoritatea oamenilor se vor transforma în sclavi, grupul criminal va putea sa îsi duca la îndeplinire planurile sale diabolice.Lilly of the valley
Scris: Monday, February 1, 2010 9:56 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042
cred ca am vazut prea multe filme de tipul Zeitgeist.
Folosindu-se de zarva din jurul subiectului, amatorii de teorii conspirationiste dau apa la moara.
raly
Scris: Tuesday, February 2, 2010 7:43 AM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mesaje: 25891
Nu stiu da mie mi se pare deja cam sf!Sau chiar sa bata spre adevar?>uff uff
Ely
Scris: Tuesday, February 2, 2010 9:10 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Mesaje: 5605
Cred ca asta e cea mai tare chestie aparuta despre acest vaccin,,saracii oameni bogati ,,nu mai stiu ce sa scoata nu cred o vorba din tot articolul deja au ajuns la extreme:sorry rambo
danamaria
Scris: Tuesday, February 2, 2010 10:09 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
Mesaje: 3495
pe mine, sincer, nu ma mai mira nimic. astazi, orice e posibil, absolut orice.
TeosOf
Scris: Tuesday, February 2, 2010 1:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Mesaje: 7332
danamaria wrote:
astazi, orice e posibil, absolut orice.


Da, si cate se tot fac, de care noi habar n-avem...
sweet angel
Scris: Tuesday, February 2, 2010 11:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Mesaje: 4463
pe aici se vorbeste ca nu e chiar asa de periculoasa, este ca oricare gripa, poate duce la complicatii , dar si gripa normala la fel.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.