Gripa porcina, o noua pandemie ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Thursday, January 14, 2010 8:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
mamiemi wrote:
Vaccinul antigripal – efecte negative
December 22nd, 2009 · Comentati (1 comentariu)
Email This Post Print This Post

...

Curioasa sa afle de ce ar face cineva o afirmatie atât de categorica, am început o conversatie iar în urmatoarele 10 minute i-am spus totul. Am întrebat-o daca are vreo informatie despre vaccinul antigripal si s-a dus pâna la pupitrul cu pliante de reclama. Mi-a aratat unul dintre ele. Cu litere mari îngrosate, în partea de sus a pliantului scria “VACCINEAZA-TE!” Dar, în afara de vaccinul antigripal, erau promovate si vaccinul anti-pneumonie si anti-tetanos/difterie. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa vorbesc despre toata aceasta nebunie. Conform pliantului, gripa este numita BOALA. Va puteti imagina? O boala e ceva care necesita interventie medicala. Probabil ca de-acum încolo vor fi numite boli si raceala, tusea, durerea de cap, durerile de stomac, etc.

Boala (sinonim morbus greaca: nosos noxa) este o tulburare functionala corporala, intelectuala (la om), senzoriala a organismului care influenteaza negativ capacitatea normala a organismului bolnav.
Aceasta îmbolnavire poate sa se prezinte cu forme de gravitatie diferita, care de la caz la caz poate sa fie contagioasa, putând fi în unele cazuri prevenita prin diferite metode profilactice, sau tratata cel mai frecvent acest tratament fiind medicamentos.

Informatiile de acest fel, provenite de la persoane neavizate, care scriu doar sa aiba si ele ceva de spus, ar fi bine sa nu se copieze pe forum. Cine le doreste sa le caute pe net, direct la sursa. Sa nu intoxicam forumul cu idei prea personale, si necalificate.
raly
Scris: Thursday, January 14, 2010 8:32 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Buli are dreptate virusul a fost creat in laborator!Dar stiti voi ce este un vaccin?

Preparat biologic care contine anumiti virusi atenuati, capabil sa induca, dupa administrarea prin injectii sau pe cale bucala, un raspuns imunitar protectiv fata de o anumita agresiune microbiana. Dat fiind faptul cu companiile farmaceutice si cu rarirea oamenilorvsunteti siguri ca sunt virusi "atenuati"?Eu ca si Dana nu as face nici daca as muri,macar mor de moarte naturala nu ca mi-am facut eu rau cu mana mea!
kali
Scris: Thursday, January 14, 2010 8:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Raly, vaccinul care e pe piata la noi contine virusi morti- cel putin asa sustin ei.

Deocamdata nici eu nu ma vaccinez- dar nu sunt nici total impotriva lui.
Teorii conspirationiste exista de cand lumea... nici atitudinea extrema in ceea ce priveste aceasta situatie nu mi se pare una realista.
raly
Scris: Thursday, January 14, 2010 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
kali wrote:
Raly, vaccinul care e pe piata la noi contine virusi morti- cel putin asa sustin ei.

Deocamdata nici eu nu ma vaccinez- dar nu sunt nici total impotriva lui.
Teorii conspirationiste exista de cand lumea... nici atitudinea extrema in ceea ce priveste aceasta situatie nu mi se pare una realista.

Kali nu sunt morti sunt doar atenuati,adica le extrage nucleul din ei si i slabeste

Quote:
Atenuat înseamna mort pe jumatate. Virusul este slabit într-atât încat capacitatea lui de a declansa un raspuns inflamator în corpul uman se afla imediat sub limita valabila în cazul a 99 % dintre oameni

Quote:
Aceasta dovedeste ca cei care primesc vaccinul sunt întro stare contagioasa timp de câteva saptamâni, timp în care nu fac decât sa raspândeasca public virusul. Vaccinul nu numai ca manipuleaza sistemul imunitar, dar mai contine si microorganisme straine de corpul uman care se pot înmulti foarte usor în interiorul nostru. Autoritatile afirma în mod ridicol ca acesti germeni nu sunt contagiosi. Exista multi experti renumiti care atrag atentia ca numarul de oameni care contacteaza gripa ar fi cu mult mai mic daca nu s-ar administra vaccinurile. Cea mai sigura metoda de a nu face gripa este sa nu fii în preajma celor care au facut vaccinul.

Mai multe detalii aici
t-mihaela
Scris: Thursday, January 14, 2010 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am hotarat sa-i fac vaccinul Dianei,cum am mai spus virusul exista si joaca tontoroiu prin aer acum e prea tarziu sa ma gandesc la teorii conspirationiste ca ma intereseaza mai mult prezentul si viitorul apropiat decat un copil mort mai bine unl vaccinat cu virusi morti vii latenti cum or fi ei numai sa-mi tina copilul in viata.pale
abiand
Scris: Thursday, January 14, 2010 10:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Eu nu l-am facut si nici copilului nu o sa il facuff
Ely
Scris: Thursday, January 14, 2010 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Vaccinul l-a facut si mama mea,sper sa fie bine.Tatalui meu nu i-a dat voie sa-l faca deoarece are operatie facuta la inima si ar duce la coagularea sangelui din ce am inteles.
Cat despre vaccin daca inainte eram total impotriva lui ,acum nu mai sunt asa contra.Pe internet circula atat de multe informatii ca nici nu mai sti ce sa crezi.Fiecare face cum crede.
tiramisu
Scris: Thursday, January 14, 2010 3:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Si eu m-am vaccinat si sotul meu ieri. Am facut-o sa ne protejam atit pe noi, dar mai ales pentru a-l proteja pe micutul nostru.

Deocamdata suntem bine, n-am patit nimic, n-am avut efecte adverse.
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, January 14, 2010 3:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, grija la alergii, daca il face.
Problema e ca si la copii fac aceeasi doza ca la adulti si inca nu se stia (adica domnii de la minister se exprima cu "s-ar putea sa fie necesara efectuarea in doua etape") daca se face intr-o singura doza sau doua, care ar fi efectul daca s-ar face intr-o singura etapa...
Sunt zapaciti si ei total, dar eu pe... "s-ar putea" nu mi-as vaccina copilul!
Ana
Scris: Thursday, January 14, 2010 4:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
cute_babies_of_mine wrote:

Sunt zapaciti si ei total, dar eu pe... "s-ar putea" nu mi-as vaccina copilul!

corect,thumright
petronela_gav
Scris: Thursday, January 14, 2010 6:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
eu am fost astazi la dispensar, iar doctorita mi-a recomandat sa ne vaccinam , iar pe copii mi-a zis ca nu ii vaccineaza, chiar daca Darius merge la gradinita

in timp ce eu eram in cabinet socrul meu a vorbit cu asistenta pe hol, ea i-a spus ca nu s-a vaccinat si nici nu recomanda nervi

asa ca socrii mei nu mai vor vaccin
eu nu stiu ce sa fac, oricum stau mai mult in casa, dar sotul circula in toata tara plans fool

danab
Scris: Friday, January 15, 2010 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
raly wrote:

Mai multe detalii aici

Trebuia sa va uitati si la data la care a fost scris articolul:
Quote:
mai 28, 2008
Vaccinul anti-gripal ajuta la raspândirea gripei

Eu mi-am facut ieri vaccinul, doctorita mea si asistenta si l-au facut, si mi-au spus ca singurul efect secundar e durerea din brat, in zona vaccinului, dar care e minora in comparatie cu cea de la vaccinul antitetanos.
ingerash
Scris: Friday, January 15, 2010 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
miriam
Scris: Friday, January 15, 2010 8:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Dumnezeu sa ne pazeasca, nu mai stii ce sa mai crezi !!!
si gripa, si crizacry
noi nu ne vaccinam, nici nu avem incredere dar si stam mai mult acasa, pe davis nu il mai ducem nici la cumparaturi cu noi.
indiferent de alegerea facuta de voi, vaccin sau nu, va doresc sanatate multa !
tiramisu
Scris: Friday, January 15, 2010 8:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Vreti sa stiti ce crede Daniela crudu despre gripa noua?

Quote:
Mai mult decât atât, asistenta lui Razvan si Dani a fost auzita de prieteni spunând ca "Este un complot mondial la nivelul omenirii, ca ne baga cipuri în cap si murim. Oricum, suntem prea multi oameni, mai mor câtiva". Asadar, Daniela nu crede ca vaccinul este benefic si nu se teme ca se va contamina nu virusul AH1N1. Si-a facut vacanta în România Desi anuntase ca va pleca în Italia pentru a-si vizita mama, Daniela a ...

Daniela Crudu despre gripa porcina.

Stiri mondene - Stiri Cancan
hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.