Gripa porcina, o noua pandemie ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crista
Scris: Sunday, June 7, 2009 4:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Roxanel wrote:

Crista eu zic sa nu te panichezi ca practic o poti lua de la oricine.

Chiar si de la vecinul cu care te intalnesti in fiecare dimineata, care a fost la coada la posta, care a stat langa o bunica racita, care are o fiica venita din Turcia, care are un sot belgian si care doar ce s-a intors din Scotia unde si-a vizitat familia care a venit din US.

Asa ca, nu trebuie neaparat ca prietena ta care merge in Spania sa-ti aduca gripa porcina in casa.pupici

DA, cam asa e dar tot as umbla cu masca la gura..., si i-as pune si la David. sic

Kali, sa va simtiti bine in Spania! Asa am vazut si eu la stiri, ca si romanii si-au luat deja toate masurile de precautie.
shirel
Scris: Sunday, June 7, 2009 8:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si Yohanan ajunge peste o luna in SUA si daca se intoarce cu asa o mutra acasa (ca in poza lui Sharamir hohot hohot )a incurcat-o cu mine.hohot hohot Rad ,rad dar imi este putin frica chiar n-am chef de umblat acuma prin spitale ,plus ca imediat dupa ce se intoarce plecam in Romania asa ca putem umple pe o gramada de oameni in jurul nostru.
Dar este cum v-am spus eu la inceput ,cineva a avut interesul sa provoace panica mondiala.
Tzepii
Scris: Thursday, July 16, 2009 11:10 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Maria & Mario
Scris: Thursday, July 16, 2009 11:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Am vorbit si noi cu tati astazi si cica in UK a luat-o razna ! pale Cazuri chiar si la noi in orasel ! uff
Sa speram ca totul va fi bine ! angel

Tzepii , multumim !
Ely
Scris: Thursday, July 16, 2009 11:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Am intrat acum sa vad listapale ,ce a crescut numarul si majoritatea tarilor sunt afectate.pale
danab
Scris: Friday, July 17, 2009 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Maria & mami wrote:
Am vorbit si noi cu tati astazi si cica in UK a luat-o razna ! pale Cazuri chiar si la noi in orasel ! uff
Sa speram ca totul va fi bine ! angel

Tzepii , multumim !

Si in Iasi au fost cazuri, provocate de persoane venite din UK. Si chiar langa bloc la noi pale
Ely
Scris: Friday, July 17, 2009 11:13 AM
Nivel

Si saptamana viitoare plecam in Anglia,dar ce parca aici nu sunt destule cazuri uff ,oare cand dispare gripa aceasta cel putin sa nu se mai rapandeasca.
raly
Scris: Friday, July 17, 2009 11:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ely
Scris: Monday, August 31, 2009 9:38 PM
Nivel

Aici se pare ca fac vaccinul impotriva gripei, deja au anuntat la gravide,personalul medical parca si la copii.Stau si ma gandesc oare sa-l fac sau nu ,ma gandesc sa nu faca alt rau pe alta parte ,ca am auzit ca nu ar fi asa de bun .uff
danamaria
Scris: Tuesday, September 1, 2009 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
eu personal nu l-as face, doar nu e varicela....nono
Mela
Scris: Tuesday, September 1, 2009 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
nici eu nu stiu daca l-as face.e vaccin nou,insuficient testat,de ce sa-mi fac copiii cobai?

la mintea mea sunt in stare sa cred ca virusul asta a fost fabricat intentionat ca apoi sa se scoata si antivirusul,sa mai castige si marile companii farmaceutice cate ceva alcool
abiand
Scris: Tuesday, September 1, 2009 10:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
sami wrote:
nici eu nu stiu daca l-as face.e vaccin nou,insuficient testat,de ce sa-mi fac copiii cobai?

la mintea mea sunt in stare sa cred ca virusul asta a fost fabricat intentionat ca apoi sa se scoata si antivirusul,sa mai castige si marile companii farmaceutice cate ceva alcool

Si prin mintea mea umbla cam aceleasi gandurimaseluta
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, September 23, 2009 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
La Andrei la scoala cica se iau masuri privind gripa porcina. Astfel ca mai nou ghiozdanul "superusor" al copiilor trebuie sa mai contina si prosop, sapun, batista de panza (nu servetele igienice) si gel dezinfectant. Eu am probleme cu batista de panzabox2puker. Adica e mai igienica decat batista de unica folosinta?
Dar la ce folosesc prosopul si sapunul daca au gelul dezinfectant? Si parca si vad copiii aliniati la chiuveta de la baie folosind prosopul si sapunul la pauzafool
Nu am nimic impotriva acestor masuri de igiena, dar mare parte sunt aberatii clocite de unii din turnul de fildes, desprinse de realitatea cotidiana.
Laura
Scris: Wednesday, September 23, 2009 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
mariuta wrote:

Nu am nimic impotriva acestor masuri de igiena, dar mare parte sunt aberatii clocite de unii din turnul de fildes, desprinse de realitatea cotidiana.

Mare dreptate ai! Ce oameni...fool
snowdrop
Scris: Thursday, September 24, 2009 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Mda, Mariuta, ca in Ro ... ce masuri, ce siguranta, vai, vai, vai! Noroc cu directivele astea!

Gripa asta e mai mult inventata decat reala. E o gripa ca oricare alta, iar Mexicul a fost ochit sa o declanseze. Stiu americanii de ce!

Cat despre vaccin, eu nu l-as face! nono
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.