|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Suntem bine mersi ...deocamdata ,sper sa nu ne creasca inca vreo trei maini si sase picioare pe viitor de la vaccinul asta Asa e, vaccinurile sunt subiect foarte controversat, unuii sunt de parere ca e mai bine fara ele dar secretul doar ei il stiu sa ne zica si noua ,natura e destul de darnica dar nu toti stim sa o valorificam.Eu nu le am cu plante, ceaiuri ,astea... asa ca bag chimicale la greu cand dau de boala. |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Am mai primit ceva pe email:
Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! O.M.S.-ul încearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica (DSP), care a început sa încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.
Întrebari fara raspuns: • De ce sunt copiii cei care trebuie sa primeasca cei dintâi un vaccin experimental?
• Ce raspuns va da statul pentru cazurile în care copiii si femeile însarcinate vor fi lezate?
• De ce în SUA si in Comunitatea Europeana (deci si în România) se acorda imunitate totala în fata legii, împotriva oricaror plângeri în instanta care ar putea rezulta în urma vaccinarii?
• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitatilor din sistemul de sanatate si oricui care se ocupa de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stari de urgenta sa fie protejati legal în cazul în care populatia sufera leziuni în urma vaccinarii?
• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinarii sunt enorme?
• Cum poate fi impusa vaccinarea obligatorie când etica medicala si legile tarii prevad pentru orice tratament medical, consimtamântul informat al pacientului?
• De ce nu exista nicio organizatie care sa controleze continutul vaccinurilor la firmele producatoare?
Gripa porcina. Ce nu ni se spune? • Se proclama pandemie, se mobilizeaza guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcina cu 145 de victime mai putin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindeca fara nicio terapie. • Decesele (în principal ale copiilor) în Africa si Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici macar o stire, în timp ce „pandemia” - cu foarte putine victime - monopolizeaza mass-media, pune în miscare organisme si guverne mondiale? • Vaccinarile sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldatii si alte persoane care fusesera vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnavit si au murit. Cei care au refuzat vaccinul au ramas sanatosi si, în plus, îi ajutau pe bolnavi si transportau mortii. De asemenea, si din cauza vaccinarii din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit si multi au paralizat din cauza vaccinului si nu din cauza virusului porcin. • „Copiii care se vaccineaza împotriva gripei prezinta un pericol de trei ori mai mare sa se îmbolnaveasca de gripa”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului National American de Sanatate • În Franta, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitati pentru cei care insista sa fie stapâni pe propriul trup) • Pentru înfruntarea gripei: igiena si vitamina D care se activeaza prin expunerea la soare .
Fundatia “Sfintii Martiri Brâncoveni” Suceava
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| Teo, chiar e oficial ca ar fi obligatorie vaccinarea? mi se pare ciudat si, daca e adevarat, e de-a dreptul revoltant |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Nu e obligatoriu. Articolul acela a aparut pe la inceputul lui octombrie si cred ca atunci se zvonea ca ar fi obligatoriu, cum ar vrea sa-l faca si pe cel impotriva cancerului de col uterin. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hei, dar se stie ca vaccinurile au riscuri si efecte secundare...mai ales astea noi, cu perioada de testare scurta...era absoluta nevoie sa se produca un vaccin contra gripei asteia porcine, altfel sarea lumea "cum, nu sunteti in stare sa scoateti un vaccin bun?"...si uite asa, contra timp, au scos vaccinul asta controversat...si l-au facut optional, ca doar nu puteau sa-l faca obligatoriu cand inca nu stiu exact la ce reactii sa se astepte.
Miha, sa ne spui cum va simtiti in continuare dupa vaccinul asta. |
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ma alatur si eu celor care NU sunt de acord cu vaccinul. Totul este foarte bine instrumentat, iar populatia foarte putin informata, din pacate... |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Mihaela ai dreptate, vaccinurile au salvat omenirea de la multe boli ingrozitoare dar au fost studiate de-a lungul a zeci de generatii, se cunoaste absolut orice efect secundar care-l dau. Se stie de la inceput care-i sunt efectele secundare, ce reactii adverse grave pot da la o grupa foarte mica de copii. Eu nu contesc vaccinurile in general ci doar pe asta sau pe cel de cancer de col uterin.
Teosof, nu are cum sa intereseze malaria pe cineva ca tarile respective sunt prea sarace ca sa reprezinte vreun interes asa ca sunt sacrificate in mod constant. Papitza buna vine de la tarile care platesc. |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Chiar aseara am auzit la proTv parca informatia ca intr-un an mor mult peste 200.000 de oameni din cauza gripei obisnuite, iar din cauza celei porcine pana acum, intr-un an s-au inregistrat vreo 6.000 de decese.
Am mai gasit ceva pe net... http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/11/05/microbiologistul-roman-vania-atudorei-spune-din-interior-adevarul-despre-mafia-industriei-farmaceutice-si-despre-minciuna-gripei-porcine/ foarte interesant... |
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Mihaela, cum se numeste vaccinul pe care l-ati facut? De ce companie e produs? Si cum va simtiti? |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum faci diferenta intre gripa sezoniera, cea noua si o viroza |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Interesant! |
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| foarte interesant!!!!!!!!!!!11 cineva din america ne povestea ca nu a lasat sa-i faca la copil toate vaccinurile,atunci m-am mirat dar....poate este adevarat. |
|
Nu vaccinurile omoara populatia ci mancarea .Daca cineva vrea sa ne omoare incet o face destul de bine deja .Si cine, zice nenea asta , cine are interesul sa diminueze populatia ...poate niste itsy bittsy alieni pe sus in farfurii zburatoare?Mie nu-mi pare rau ca am facut vaccinul, stiu ca pe viitor vor fi mai sensibili la gripe dar mi-am asumat riscul.Plus ca atatea aparitii in media intitulate " adevarul despre vaccin" ma apuc rasul cand de fapt nimeni nu stie inca adevarul ala ...un vaccin abia aparut, netestat ,toti stiu " adevarul" se mai vinde un ziar se mai da un ckick...economia trece puntea |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| mihaela teoriile de genul ca vaccinul e menit sa diminueze populatia mi se par mai mult decat aberante. pai cine e atat de inconstient incat sa vrea sa omoare toate cadrele medicale din lume??? hai ca daca s-ar da doar la batrani si bolnavi cronici, poate ar fi ceva..ca s-ar scapa de o groaza de cheltuieli (pensii, pensii de boala, medicamente compensate) dar de ce sa-i omoare chiar pe cei care sunt singurii care ar putea sa le salveze lor (celor care pun la care complotul) vietile in caz de pericol..asta e doar un mic exemplu, eu pot vorbi foarte mult pe tema asta. la noi, pana acum 2 saptamani, se vaccinasera deja 1 milion de persoane (din cele doar 9 milioane, cat are suedia) si pana acum nu a murit nimeni de vaccin. nu incerc sa conving pe nimeni, vreau doar sa deschid un pic orizonturile celor care spun un NU clar, fara a fi bine informati sau fara a asculta si argumentele pro in legatura cu acest subiect. iar informatiile adevarate nu se gasesc intotdeauna cautand pe google articole..lumea e plina de nebuni care au impresia ca descopera conspiratii, ca prevad sfarsitul lumii, ca vin cutremure care distrug orase intregi, ca vin comete si martieni si mai stiu eu ce.. cat despre 2012, nici nu am de gand sa-mi bat capul..cine stie ce mosulica o fi scris calendarul si intr-o zi a murit si el saracul si n-a mai avut cine sa ghiceasca in stele..sau s-a plictisit
|
|
| zaza_ wrote:Mihaela, cum se numeste vaccinul pe care l-ati facut? De ce companie e produs? Si cum va simtiti?
Habar n-am ,o sa intreb cand ma duc zilele astea la a doua doza ca astia mici fac doua doze.
g_nicoleta2000 wrote:Eu nu contesc vaccinurile in general ci doar pe asta sau pe cel de cancer de col uterin.
.
Pentru cel de col uterin si eu am zis nu categoric ...nu stiu exact de ce , asa-mi zice intuitia |
|
|