|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Din punct de vedere astrologic;Romania are Saturn{Maleficul} in casa 4,casa poporului;Saturn este in Balanta{echilibrul}....o sa asistam la multe dezvaluiri,vom afla mari secrete,vom asista la o lupta intre autoritati pentru a manipula poporul pana in 2012 nu va fi liniste Noi nu ne vaccinam,am citi atatea despre acest vaccin de m-am ingrozit |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Iar in 2012 va veni Marea Liniste ne vom linisti cu totii sus la ceruri |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| monique wrote: Ohoooo, am citit ca au si murit parca in Norvegia 4 persoane dupa ce si-au administrat vaccinul. Si nu numai..
acele 4 persoane despre care ai citit sunt din Suedia. dar am citit si eu toate stirile posibile legate de moartea celor 4 (ma refer la cele publicate in romania) si m-am enervat de-a dreptul. in primul rand pentru ca se cauta senzatie si nu se traduc exact informatiile de la noi!! in ziarele romanesti scire ceva de genul: primele victime ale vaccinului in suedia.. DAR la noi NU EXISTA cazuri de morti din cauza vaccinului!!! exista doar 4 persoane care au facut vaccinul si care pe urma au murit: o femeie de 90 de ani a murit la 3 zile dupa vaccin, o femeie de 75 de ani a murit la 4 zile de la vaccin, 2 persoane in jur de 60-65 de ani, cu boli cronice grave (una avea la activ cateva infarcturi iar cealalta avea o boala foarte grava la muschi..) au murit la nu mai stiu cat timp dupa vaccin.
nu cred de loc in ideea unei conspiratii, si va spun si de ce: la noi vaccinul este oferit gratuit tuturor persoanelor care vor sa il faca. iar intr-o tara in care parintii imprumuta bani la copii sau cer chirie dupa varsta de 18 ani(ori ii expediaza de acasa), sunt eu sigura ca nu se pune guvernul sa faca acte de caritate, care sa aiba ca urmare anihilarea populatiei; ar trebui sa fie prosti de tot ca sa cumpere si apoi sa ne ofere gratis un vaccin periculos. si-asa suntem abia 9 miliane iar suprafata e de 3 ori cat a romaniei..nu e statul suedez interesat sa piarda din fortele de munca si sa se umple de bolnavi la care sa fie nevoiti sa le plateasca medicamente si concedii medicale. sunt sigura ca cei care au hotarat sa ne ofere vaccinul au analizat in amanunt riscurile si efectele. pe mine asta ma face sa ma simt in siguranta in legatura cu vaccinul. multa sanatate fetele si nu uitati sa va spalati pe maini si daca tineti in mana un obiect care anterior a fost in mainile altcuiva.
|
|
| Fetelor, eu ma duc la vaccinat acum ne pregatim de plecare parca plecam in vacanta la munte , iau paturi apa , mancare ca nu se stie cat avem de stat acolo la coada Conspiratie sau nu, gripa e reala si omoara lume iar eu nu vreau sa aflu pe pielea copiilor daca sunt rezistenti sau nu la ea.Cred ca cineva a aruncat virusul in scopul nobil de a da un boost economiei dar acum ca e in aer si pluteste eu nu vreau sa-l inghit.Am plecat wish me luck Si, motto-ul de sezon : "Stranutati in maneca nu in palma !" |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Good luck, Miha
Ce tare-i motto-ul |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Iar in 2012 va veni Marea Liniste ne vom linisti cu totii sus la ceruri
Mult noroc,Miha! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| t-mihaela wrote: Fetelor, eu ma duc la vaccinat acum ne pregatim de plecare parca plecam in vacanta la munte , iau paturi apa , mancare ca nu se stie cat avem de stat acolo la coada  Conspiratie sau nu, gripa e reala si omoara lume iar eu nu vreau sa aflu pe pielea copiilor daca sunt rezistenti sau nu la ea.Cred ca cineva a aruncat virusul in scopul nobil de a da un boost economiei dar acum ca e in aer si pluteste eu nu vreau sa-l inghit.Am plecat  wish me luck  Si, motto-ul de sezon : "Stranutati in maneca nu in palma !" Mihaela, de ce nu astepti pt vaccinul fara adjuvant?????? Asta te-as sfatui...sper ca nu ati plecat inca....Pupici! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| g_nicoleta2000 wrote:Sora mea a facut gripa porcina acum o luna si ceva, poate doua, s-a simtit rau de tot dar nici macar nu au internat-o. Fiind un adult sanatos a fost trimisa acasa, nu s-a dus la serviciu ceva vreme si a vazut-o parca de doua ori medicul. Asta se intampla in Newark, NJ. A ramas cu niste efecte secundare care i-au trecut destul de greu dar acum este sanatoasa. Mereu i s-a explica ca nu-i este pusa viata in pericol si ca este o gripa ca orisicare alta. Si gripa clasica omoara pe rupte bolnavii cronici sau cei purtatori de alte boli doar ca acum la nivel mondial trebuia isterizata cumva populatia. Si ce reusira grozava! Noi nu ne vom vaccina, nici nu ma gandesc sa ajut la infloritoarea industrie farmaceutica. Facem profilaxie din 15 august si pana cum Alex nici macar nu i s-a umezit nasul. Mancam cu usturoi si ceapa cruda chiar daca nu-i la moda dar se pare ca-i sanatoasa.
multa sanatate va dorim!
subscriu! este o isterie comerciala.
Monique are si ea dreptate in tot ceea ce spune!am primit informatii pe mail legate de vaccinul asta si eu nu mi l-as face nici in ruptul capului! se pare ca microbul a fost creat in laborator!!! deci cineva are interesul sa il fabrice si sa il raspandeasca! este simplu ca buna ziua: ies verzisorii. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Sfefania_Johansson wrote:
DAR la noi NU EXISTA cazuri de morti din cauza vaccinului!!! exista doar 4 persoane care au facut vaccinul si care pe urma au murit: o femeie de 90 de ani a murit la 3 zile dupa vaccin, o femeie de 75 de ani a murit la 4 zile de la vaccin, 2 persoane in jur de 60-65 de ani, cu boli cronice grave (una avea la activ cateva infarcturi iar cealalta avea o boala foarte grava la muschi..) au murit la nu mai stiu cat timp dupa vaccin.
Le-au euthanasiat si n-au vrut ei sa spuna. |
|
| praslea_cel_voinic wrote:Mihaela, de ce nu astepti pt vaccinul fara adjuvant?????? Asta te-as sfatui...sper ca nu ati plecat inca....Pupici!
Nu stiam ca va apare si fara adjuvanti .Eu i-am intepat,gata ,de-acum D-zeu cu mila daca o fi pe undeva pe sus pe-acolo. |
|

| t-mihaela wrote:Nu stiam ca va apare si fara adjuvanti  .Eu i-am intepat,gata ,de-acum D-zeu cu mila daca o fi pe undeva pe sus pe-acolo. Vezi ca poate da reactii locale si generale. Asteapta-te sa faca putina febra in primele zile si local sa fie mai tare locul si mai cald...Am o colega de servici care a facut duminica si azi inca avea putina temperatura si locul de injectie era vanat si cald la atingere....Dar nu e o regula...e normal sa lupte organismul nitel.... Tie ti-au facut vaccinul? Pupici |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Eu am cumparat vaccin antigripal normal,Vaxigrip ca si anul trecut,maine eu si mama ni le facem si cu asta basta. Alt vaccin nici vorba,nu voi accepta! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Doamne, fetelor, aveti grija de voi, de pitici! Am vazut la tv in ultimile zile ca e epidemie de H1N1 in Romania si m-am ingrozit cu ce rapiditate se propaga . La noi in Virginia nu e asa grav, am citit undeva ca pana acum ar fi fost depistate pana-n 20 de cazuri...inca nu s-au primit vaccinurile la clinici sau farmacii, luna asta se preconizeaza prima transa...probabil suntem mai la coada listei din cauza ca nu sunt multe cazuri ca-n alte state. Nici aici vaccinul nu e obligatoriu...si, la fel, din grupele prioritare fac parte medicii si cei care lucreaza la EMS, copiii, gravidele, batranii peste 65 de ani. Mami de praslea , fii-mea avertizeaza pe toti pe care-i vede ca tusesc: "cough on your sleeve, please ), ca asa i-a invatat la gradinita. |
|
| Eu am observat ca nu vaccinul deranjeaza ci capra vecinului care se ingrasa mai mult decat capra mea.Ce-i fetelor cu companiile farmaceutice si producatorii de vaccinuri...?daca nu erau ei azi ne-ar muri inca copii de poliomelita .Progresele in stiinta se fac si in beneficiul umanitatii nu doar sa polueze planeta aiurea. Eu una sunt bucuroasa ca am sansa sa vaccinz copiii si nu sa ma uit la ei cum mor dintr-un virus fie el aruncat in aer intentionat fie venit din " mila " domnului. |
|

| t-mihaela wrote:Eu am observat ca nu vaccinul deranjeaza ci capra vecinului care se ingrasa mai mult decat capra mea.Ce-i fetelor cu companiile farmaceutice si producatorii de vaccinuri...?daca nu erau ei azi ne-ar muri inca copii de poliomelita .Progresele in stiinta se fac si in beneficiul umanitatii nu doar sa polueze planeta aiurea. Eu una sunt bucuroasa ca am sansa sa vaccinz copiii si nu sa ma uit la ei cum mor dintr-un virus fie el aruncat in aer intentionat fie venit din " mila " domnului. Mihaela, putem discuta mult si bine in legatura cu vaccinurile.... Cum va simtiti????Pupici |
|
|