Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,cat ar trebui sa cantaresca un bebe de 8 luni??? Solenut are 71 cm si 7,400.E cam slabuta Nu mai vrea sa pape nici in ruptul capului.Cu chiu cu vai manac 120 ml de lapte si alea fortat,dar nu-i bai ca manaca foarte multe iaurtele.A luat numai 100 g in 2 luni .Pediatra a zis cai ok ,dar eu parca am niste dubi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| rody...rik a facut ieri 7 luni ai are 9 kg...si 74 cm...lapte bea cate 280 ml odata si in rest ii dau si iaurturi dar si ceea ce mancam noi in casa ii dam si lui pentru ca se iota cu pofta...si daca nu ii dau plange,,, |
|

| mama lui rik wrote:rody...rik a facut ieri 7 luni ai are 9 kg...si 74 cm...lapte bea cate 280 ml odata si in rest ii dau si iaurturi dar si ceea ce mancam noi in casa ii dam si lui pentru ca se iota cu pofta...si daca nu ii dau plange,,,
Ea nu mai vrea sa bea lapte nici daca o inpusti.Prefera iaurtele in loc de lapte.Stiam eu ca e cam slabuta Ce sa fac,nu o pot forta sa manace ,ca vomita tot ce papa,cum mi-a facut astazi.A vomitat tot ce a papat la pranz |
|

| mai bine laso rody poate si de la bronsita care are sau stai poate ii iese vrun dintisor ca al meu cand io iesit mio mancat o sticluta toata ziua care el manca cate 4 5 pe zi...nu te ingrijora ca iti ia lapte ai sa vezi... |
|

| pai la asta ma gandeam si eu,poate o fi de bronsita.Sper totusi sa revina la normal. |
|

| Rody wrote: pai la asta ma gandeam si eu,pote o fi de bronsita.Sper totusi sa revina la normal.
sigur de la asta...sanatate multa si sa beie cat mai mult laptic!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rody mergi la medicul de familie,vezi ce spune Multa sanatate printesa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Rody, poti sa te ghidezi dupa tabelul de aici http://forum.7p.ro/Clubul-Musculitelor.aspx?g=posts&t=1863.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Rody, bebe ia in greutate: - in primele 4 luni aprox. 3 kg, - dupa 8 luni aprox. 5 kg, - pana la 1 an aprox. 6 kg
deci, un copil nascut cu 3000 de grame de exemplu ar trebui sa aiba: - la 4 luni aprox. 6 kg, - la 8 luni aprox. 8 kg, - la 1 an aprox 9 kg.
cifrele nu sunt batute in cuie, fiecare copil e diferit si conteaza mult si ereditatea, in plus cresterea poate fi putin incetinita in perioadele cu viroze, eruptii dentare, etc., dar va recupera dupa ce trec problemele...
multa sanatate Solenutei, sa-si revina cat mai repede, sa creasca mare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Rody, daca nu dureaza de mult timp, chestia cu laptele, eu zic sa nu te ingrijorezi. Chiar daca a luat doar 100g in 2 luni, au si ei perioade. Eu am o prietena in Canada, baietelul ei tot asa lua foarte putin in greutate. La 1 an cantarea 9 kg si un pic, dar totul era OK. Daca pediatrul a zis sa nu-ti faci griji, mai asteapta. Bine ca mananca iaurt! Va doresc pofta cat mai mare la mancare! |
|

| Multumesc fetelor Astazi a inceput sa vomite.La pranz a vomitat tot ce a papat.Nu ia-m mai dat nimic ca oricum nu vroia am lasat-o sa doarma,sisupa ce sa trezit am vrut sa-i dau sa pape gustarica.Ia-m facut un pic de mere cu biscuite si cand ia-m dat prima liungura sa o vomite nu alta.Nu a mai vrut deloc si nici lapte nu vrea sa bea Am sunat pediatra si mia spus sa mai astept pana maine,iar daca nu o sa facem o vizita pe la spital,ca de nu am mai fost de mult pe acolo |
|

| bulibuli wrote:Rody, bebe ia in greutate: - in primele 4 luni aprox. 3 kg, - dupa 8 luni aprox. 5 kg, - pana la 1 an aprox. 6 kg deci, un copil nascut cu 3000 de grame de exemplu ar trebui sa aiba: - la 4 luni aprox. 6 kg, - la 8 luni aprox. 8 kg, - la 1 an aprox 9 kg. cifrele nu sunt batute in cuie, fiecare copil e diferit si conteaza mult si ereditatea, in plus cresterea poate fi putin incetinita in perioadele cu viroze, eruptii dentare, etc., dar va recupera dupa ce trec problemele... multa sanatate Solenutei, sa-si revina cat mai repede, sa creasca mare pai vezi ca ar trebui sa aibe 8 kg si nu 7,400 Mai trebuiesc 600 g in plus |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Rody, nu te mai stresa atat ! Cum a zis Buli, valorile nu sunt batute in cuie. E vioaie ? Ti se pare in regula ? E sanatoasa ? Atunci nu te mai stresa cu cantarul !!!Tie iti faci rau ! Va recupera ea ! |
|

| Rody wrote:pai vezi ca ar trebui sa aibe 8 kg si nu 7,400  Mai trebuiesc 600 g in plus lasa Rody ti-am zis pote sa fie de la bronsita si asta mai mult ca sigur...tu cand esti bolnavioarar mai ai chef si de mancare??nu iti mai face rau ai sa cvezi k va fi bine!!1 |
|

| Am fost la pediatru.Noroc ca e la doi pasi de mine.Cica are o usora gastrita urata de asta vomita.Mia zis sa-i dau pireu de morcovi deocamdata si inca cateva medicamente.Nu a scazut in greutate dar nici nu a luat nimic Sper sa se faca bine! |
|
|