|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Rody wrote:Am fost la pediatru.Noroc ca e la doi pasi de mine.Cica are o usora gastrita urata de asta vomita.Mia zis sa-i dau pireu de morcovi deocamdata si inca cateva medicamente.Nu a scazut in greutate dar nici nu a luat nimic Sper sa se faca bine!
EI vezi? Iti dai seama ca daca are gastrita o doare stomacelul si de aia nu mananca...pireul de morcovi are fibre care fac bine la stomac sa stii,desi s-ar putea sa o constipe,dar ajuta.Multa sanatate! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sanatate multa!!!!!va pupik!! |
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| oanalaurisa wrote:
EI vezi? Iti dai seama ca daca are gastrita o doare stomacelul si de aia nu mananca...pireul de morcovi are fibre care fac bine la stomac sa stii,desi s-ar putea sa o constipe,dar ajuta.Multa sanatate!
Sa sti ca a papat pireu de mocovi cam 150 g si nu a mai vomitat Adevarul ca avem noroc ca,morcovii si brocoli sunt preferatele ei |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma bucur ca ai aflat ce are si ca a papat ceva Multa sanatate Sole ! |
| Multumesc.iti dai seama ca nu am lasat-o in voia sorti,imediat am sunat pediatru si hopp...sunt mai linistita ca a papat.Sper sa intre la normal si sa ia in greutate.Incet incet recuparam noi |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Multa sanatate, Sole!
|
| ninetem wrote:Multa sanatate, Sole!
Multumim |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Solene, sa te faci repede bine si sa papi, puiut, ca sa te faci mare si sa nu mai fie mami stresata! Rody, Tudor e cap de afis la musculite! La 3 ani si 1 luna, Tudor are 11 kg si putin. Analizele ies bine, dar copilul zvarluga. Daca ii dau vitamine, nu mai mananca nimic. Singurul lucru care ii stimuleaza pofta de mancare e sirop Peritol. In rest... mananca bine, dar nu se ingrasa deloc. Eu ce sa mai spun?????? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Sa te faci bine , Sole !!! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rody wrote:Multumesc.iti dai seama ca nu am lasat-o in voia sorti,imediat am sunat pediatru si hopp...sunt mai linistita ca a papat.Sper sa intre la normal si sa ia in greutate.Incet incet recuparam noi
Stai calma,linistita ,o sa puna Solenut colacei pe ea Sa aiba pofta de papa ! |
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Edy are 5 luni si are 7.400 si l-am nascut cu 2.250, dar papa bine orice, nu mii-a vomitat pina acum decit o singura data la inceput cind i-am dat prima data lapte praf Milumil si dupa ce am trecut pe Bebelac nu am mai avut probleme. Si Edy cind e racit adica ca acum maninca mai putin e mofturos. Sanatate multa Solenut sa te faci bine. |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Elena mea la 8 luni fix a avut 68 cm si 7.800 kg. E intr-adevar cam slabuta, dar a avut in ultimele doua saptamani o diaree groaznica si febra de la dinti. In schimb nu e pretentioasa la mancare. Papa bine. Doar ca e tare activa pentru varsta ei. Am fost si la control saptamana asta si medicul ne-a spus ca e ok, doar ca trebuie sa-i suplimentez in continuare calciul ca are carente. Mie in schimb mi se pare cam micuta la inaltime...poate creste mai tarziu?!?!?! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Diana, cred ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, cat timp e sanatoasa, nu te necaji! |
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Diana nu te ingijora si copilasul meu cel mic e micut ,eu fac diferenta doar cand il vad pe cel mare ca e ca un munte,dar cel mic seamana bine in partea sotului cand cel mare daca i pun o poza langa fratele meu care si el e cat un munte,zici ca chiar el e tatal lui ,dar asa sunt copii,diferenta mare intre ei,asa ca stai linistita draga mea are timp sa si creasca ,va pup!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetita mea are pe data de 27 februarie 7 luni si are aproape 10 kg. maninca san, mancare pt bebe dar pe deasupra ai mai dau si papa ce mancam noi ...e bine sa manince din toate cite putin |
|
|