Greutatea normala la bebe de 8 luni!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 7, 2009 8:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Rody wrote:
Am fost la pediatru.Noroc ca e la doi pasi de mine.Cica are o usora gastrita uratauff de asta vomita.Mia zis sa-i dau pireu de morcovi deocamdata si inca cateva medicamente.Nu a scazut in greutate dar nici nu a luat nimicalcool Sper sa se faca bine!

EI vezi? Iti dai seama ca daca are gastrita o doare stomacelul si de aia nu mananca...pireul de morcovi are fibre care fac bine la stomac sa stii,desi s-ar putea sa o constipe,dar ajuta.Multa sanatate!
Ana
Scris: Wednesday, January 7, 2009 8:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
sanatate multa!!!!!va pupik!!iloveyou iloveyou
Rody
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
oanalaurisa wrote:

EI vezi? Iti dai seama ca daca are gastrita o doare stomacelul si de aia nu mananca...pireul de morcovi are fibre care fac bine la stomac sa stii,desi s-ar putea sa o constipe,dar ajuta.Multa sanatate!

Sa sti ca a papat pireu de mocovi cam 150 g si nu a mai vomitatdance yes yes Adevarul ca avem noroc ca,morcovii si brocoli sunt preferatele eiyes
ingerash
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:28 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ma bucur ca ai aflat ce are si ca a papat cevayes yes yes Multa sanatate Sole !pupici pupici pupici pupici computerlove angel
Rody
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:48 AM
Nivel

inger7 wrote:
Ma bucur ca ai aflat ce are si ca a papat cevayes yes yes Multa sanatate Sole !pupici pupici pupici pupici computerlove angel

Multumesc.iti dai seama ca nu am lasat-o in voia sorti,imediat am sunat pediatru si hopp...sunt mai linistita ca a papat.Sper sa intre la normal si sa ia in greutate.Incet incet recuparam noidance
ninetem
Scris: Thursday, January 8, 2009 7:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Multa sanatate, Sole!
Rody
Scris: Thursday, January 8, 2009 8:50 AM
Nivel

ninetem wrote:
Multa sanatate, Sole!

Multumimpupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, January 8, 2009 9:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Solene, sa te faci repede bine si sa papi, puiut, ca sa te faci mare si sa nu mai fie mami stresata!
Rody, Tudor e cap de afis la musculite! La 3 ani si 1 luna, Tudor are 11 kg si putin. Analizele ies bine, dar copilul zvarluga. Daca ii dau vitamine, nu mai mananca nimic. Singurul lucru care ii stimuleaza pofta de mancare e sirop Peritol. In rest... mananca bine, dar nu se ingrasa deloc. Eu ce sa mai spun??????
simo
Scris: Thursday, January 8, 2009 9:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Sa te faci bine , Sole !!!pupici pupici pupici
ingerash
Scris: Thursday, January 8, 2009 9:57 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rody wrote:

Multumesc.iti dai seama ca nu am lasat-o in voia sorti,imediat am sunat pediatru si hopp...sunt mai linistita ca a papat.Sper sa intre la normal si sa ia in greutate.Incet incet recuparam noidance

Stai calma,linistita ,o sa puna Solenut colacei pe eaangel pupici Sa aiba pofta de papa !computerlove iloveyou
cristinaflorina
Scris: Thursday, January 8, 2009 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Edy are 5 luni si are 7.400 si l-am nascut cu 2.250, dar papa bine orice, nu mii-a vomitat pina acum decit o singura data la inceput cind i-am dat prima data lapte praf Milumil si dupa ce am trecut pe Bebelac nu am mai avut probleme. Si Edy cind e racit adica ca acum maninca mai putin e mofturos. Sanatate multa Solenut sa te faci bine.
fdianamaria
Scris: Wednesday, September 16, 2009 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Elena mea la 8 luni fix a avut 68 cm si 7.800 kg. E intr-adevar cam slabuta, dar a avut in ultimele doua saptamani o diaree groaznica si febra de la dinti. In schimb nu e pretentioasa la mancare. Papa bine. Doar ca e tare activa pentru varsta ei. Am fost si la control saptamana asta si medicul ne-a spus ca e ok, doar ca trebuie sa-i suplimentez in continuare calciul ca are carente.
Mie in schimb mi se pare cam micuta la inaltime...poate creste mai tarziu?!?!?!
simo
Scris: Friday, September 18, 2009 6:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Diana, cred ca fiecare copil are ritmul lui de crestere, cat timp e sanatoasa, nu te necaji!
KRYS85
Scris: Friday, September 18, 2009 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Diana nu te ingijora si copilasul meu cel mic e micut ,eu fac diferenta doar cand il vad pe cel mare ca e ca un munte,dar cel mic seamana bine in partea sotului cand cel mare daca i pun o poza langa fratele meu care si el e cat un munte,zici ca chiar el e tatal lui ,dar asa sunt copii,diferenta mare intre ei,asa ca stai linistita draga mea are timp sa si creasca ,va pup!!!pupici pupici pupici pupici
ryarya69
Scris: Tuesday, February 23, 2010 5:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
coeur fetita mea are pe data de 27 februarie 7 luni si are aproape 10 kg. maninca san, mancare pt bebe dar pe deasupra ai mai dau si papa ce mancam noi ...e bine sa manince din toate cite putin
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.