|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Pe mine m au lasat greturile sau ce or fi fost...mananc putin si numai ce mi place.Apa multa si fructe.Plus ca as bea numai dulce |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| pe mine m-au kinuit greturile in primul trimestru si f putin in al doilea. a incercat sa beau cat mai multa apa , cat mai multe fructe si legume proaspete.silucrurile au decurs bine
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/22/2012 Mesaje: 4
| Buna, drage mamici cu burtici sau in devenire :)
De curand, ma numar si eu printre randurile gravidutelor, cu o sarcina de 7 saptamani. Va tot urmaresc de doua saptamani si astazi, in sfarsit, m-am hotarat sa va cer parerea. De o saptamana si jumatate ma incearca niste greturi de nu va vad. Dureaza toata ziua si, desi pot manca (nu dau afara ce mananc), starea de rau ma face sa nu fiu in stare sa imi indeplinesc atributiile la serviciu sau sa fac orice altceva in afara de vomitat, mancat si dormit.
Am citit in mai multe locuri ca m-ar ajuta ghimbirul. Siti cumva daca il gasesc in magazinele naturiste? Exista un astfel de magazin langa blocul meu si parca m-ar tenta sa incerc ghimbirul.
Ce alte metode au mai dat roade in lupta cu greturile?
Va pup si sa aveti sarcina usoara si copii sanatosi. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ghimbir gasesti in orice supermarket. Ai mare grija cu greturile, daca sunt exagerate, du-te la medic fiindca poti avea mari neplaceri. |

Inregistrat: 8/22/2012 Mesaje: 4
| Multumesc, aurishta, de raspuns.
Nu am considerat ca ar fi vreo problema, avand in vedere faptul ca medicul meu stie de ele si ca, de asemenea, retin ceea ce mananc fara probleme.
Sunt sigura ca sunt greturi normale care probabil or sa dispara in al doilea trimestru de sarcina.
Sper doar sa reusesc sa le ameliorez cumva, pentru ca e destul de greu sa ma concetrez la birou si nu sunt in stare sa indeplinesc vreo activitate casnica.
Plus ca am o gramada de nunti de organizat si miresicile mele asteapta tot ce e mai bun de la mine si nu vreau sa le dezamagesc in cea mai frumoasa zi a lor. |
Inregistrat: 9/7/2012 Mesaje: 1
| buna fetelor! sunt noua pe aici si am si eu o problema la care sper ca ma puteti ajuta: sunt in luna a doua si am greturi foarte mari, de dimineata si pana seara dau la boboci incontinuu. nu suport mancarea deloc nici apa, ceaiuri, sucuri, abia ma tin pe picioare si am slabit 7 kg intr-o saptamana. nu suport nimic. este prima sarcina. ce as putea sa fac ca sa scap de starile astea? doctorul mi-a dat metroclopramid si nu are nici un efect. sper k ma puteti ajuta.
|
Inregistrat: 3/8/2013 Mesaje: 1
| Buna mamicilor! si felicitari pt sarcina! eu am sase saptamani de sarcina, am fost la medic, totul e bine, doar ca am niste stari de greata mai toata ziua, mai nou mananc lamaia ca pe mar . Unele mancaruri pe care inainte le devoram acum nu le mai suport, mananc doar supe si chestii cat mai acre. Sper ca greturile sa nu avanseze, sa nu vars, ca am inteles din experientele voastre ca e foarte rau... Ce credeti, daca pana acum inca nu am varsat o sa vina si momentele alea? o zi frumoasa si multa multa sanatate si bebei scumpei la toata lumea |

Inregistrat: 3/11/2013 Mesaje: 2
| hello there!!! tocmai ce am dat de acest site si mi se pare f interesant si de mare folos.sunt o viitoare mamica,am11 saptamani si ca si multe alte mamici ma enumar printre cele mai putine fericite care au fffff multe greturi si stari de rau de dimineata pana seara si o activitate nocturna f intensa...dupa cate am cititi aici sper ca totl sa se termine cu luna a 4a maxim pt ca din pacate eu fiind si un pic mai sesnibila la anumite transformari sper sa trec cu bine de toate aceste "crize"....toate cele bune si ne auzim curand! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bine ati venit si felicitari pentru sarcini! Meg, nu e o regula. Eu de exemplu am avut doar o stare permanenta de rau si atat. Delia, sper sa treaca cat mai repede starile aiurea. |

Inregistrat: 3/11/2013 Mesaje: 2
| hello again! am nevoie de un sfat de la voi...dupa cum v'am zis imi este greata tot timpul de dimineata pana searasi vars la fel de des in schimb marea mea problema este ca in momenttul in care imi este greata incerc sa ma abtin cat pot de mult si cand vine nefericitul moment de a varsa nu o potg face singura...ci trebuie sa imi induc asta ...credeti ca e o problema serioasa? thanx! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor imi pare rau pt starea asta nasoala pe care o aveti! EU am 5 sapt si am o stare usoara de greata chiar de la 3-4 zile de dupa conceptie, greata pe care mi-o dreg cu ...BORS! Nu am greturi foarte severe, iar de "dat la boboci" inca nu am experimentat! Delia cate saptamani ai?? Am si eu o problema...ca nu stiu de cand apar greturile astea...mai "dure"?? Deocamdata la mine..mai lejer! Doamne ajuta sa ramana numai atat ! Oi fi eu asa norocoasa?? Sau e linistea de dinaintea furtunii?? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| eu am vomitat la bebele asta pana pe la 5 luni.aveam si eu ceva pastile gen metroclopramid.nu ma ajutau foarte mult.vomitam pana ma p...m pe mine.imi era frica sa ies din casa sa nu ma apuce pe strada.de orice miros ca era parfum ,mancare ...groaznic. ma bucur ca a trecut si ca tin in brate un puiut minunat. am zis ca altu nu mai vreau. |
|
Inregistrat: 3/16/2013 Mesaje: 1
| Dragelor ma inscriu in club cu voi :clubul viitoarelor mamici cu greturi.Si mie medicul mi-a recomandat metroprolcamid,si de asemenea maninc mincaruri cu bors ,mai des decit inainte....si cit mai multe portocale,nu-mi plac cele dulci,tot asa mai acrisoare...
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Hello, fetele! Pot sa spun ca pe mine nu m-a chinuit Alicia deloc. Am avut cateva tentative in luna a doua. In rest nimic...De vomitat nu am vomitat deloc. Iar la acea tentativa nu m-a tinut decat vreo 3 zile, si nu erau deloc suparatoare. Adica..nu le-am simtit deloc. |
|
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| mie imi prescrisese medicul meu de la Medsana vitamine pentru sarcina; pe alea nu le suportam; mi se parea ca au si un miros si doar cand desfaceam borcanul, aveam stari de voma.. le-am schimbat cu altele, si tot degeaba! asa ca nu le-am mai luat pana la urma. |
|
|