Si la noi...e o problema cu NU-ul......daca ii spun baietelului 'Nu e e voie sa scoti hainele din dulap'''el raspunde.....'ba da mami e voie'''''...e foarte greu la noi cu impunerea de reguli...am auzit ceva de o carte scrisa de SUPERNANI...cum sa ne educam copilul.. sa o caut la librarie..voi ati citit/auzit de ea??
|
Am avut si noi problema asta cand aveam vreo 3 luni...Rares nu mai vroia tzitzi, plangea si isi strangea guritza cand il puneam la san. Nu i-am dat in ziua acea nimic de papa(nu din rautate...ci din teama sa nu se piarda bunatate de laptic).Am insistat, pana cand s-a hotarat sa pape tzitzi minunat. Am fost plecata din oras 1 zi si ia dat tati sticlutza...a vazut ca din ea ii curge mai usor si din aceasta cauza a refuzat sanul.
Bebei nostri cat sunt de mici ...sunt niste smecheri!!!!!!abia astepta sa-ti prinda o slabiciune...si gata sunt!!!
|
Pofta buna copilasi!!!
noi am mancat azi spanac amestecat cu o jumatate de cartof. Pentru gust am pus si putin laptic cu o linguritza de branzica...am papat tot 200gr.
|
Eii, eii.. de cand nu am mai intrat si noi pe site ne-am mai schimbat si noi putin ritualul...ne trezim dimineata la ora 10 (mai rar si la 11)...papam Tzitzi(ce mai are mamai), apoi la 12-13 piure de fructe,..apoi iesim afara la plimbarica in parc, la 15 papam laptic.....si facem nani....apoi la 17-18 papam mancarica, iesim iarasi la plimbarica...ne intoarcem pe la 19...si incepem programul de acrobatii( ne cataram pe patutz...mergem de-a busilea..) asta pana la ora 22 cand papam laptic si facem nani.
|
NOi am inceput la 4-4 luni jumatate, cu supica de zarzavat si suculetze preparate de mami. La noi diversificarea a decurs relativ usor, fara dureri de burtica sau alte neplaceri....si acum papam orice.
|
lifeinhim wrote:Noi facem pauza de suc de morcovel pentru ca ne-a durut tare burtica de la el. Acum mai asteptam cateva zile si incercam din nou cu altceva, poate ceva fiert.
Noua ne-a spus medicul ca daca avem probleme cu morcovul sa papam pastarnac ca e la fel de bun. La noi nu a fost cazul ca burtica mititica papa orice...
|
petro wrote:Darius n-a acceptat carnita pana acum o saptamana. Cum simtea gustul facea grimase. Saptamana trecuta insa a devorat un castronel de pulpita de pui cu telina. Nu stiu daca a fost carnita sau telina preferata. Niciodata nu l-am fortat sa pape ceva daca nu i-a placut. Si pana la sapte luni nu i-a placut nimic  . Acum papa tot ce-i dau. Azi a papat orez cu lapte. YUMMY!!!
Si noi am facut mutritze prima data la carnitza...dar acum ne place f mult. Eu o pap aproape in fiecare zi (cea de puiutz). noi am inceput sa papam cam orice de la 5 luni...nu refuz nimic niciodata dar cand e ceva nou la prina si a doua linguritza ma mai cam stranb ..dar apoi balotez cu placere.... ce s afac asa sunt eu ..un mare mancacios...pacat ca nu se prea vede...
|
Si eu am gatit astazi tocanitza de pui si la desert crema de zahar ars.
|
Pofta buna tuturor ingerasilor!!!
Si eu ii gatesc lui Rares mancarica pentru 2 zile...e mai practic asa.:
|
DYA si noi papam piure ,dar fara morcovel. Eu ii mai pun o linguritza de unt si putin laptic.....si ii place lui Rares f mult. Reteta cu morcovel o sa incercam si noi maine si cu putina carnitza
|