Gref sub 1 an
Subiectul anterior · Subiectul urmator
user_galati
Scris: Friday, August 10, 2007 12:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salutare,
Stie cineva daca se pot da grefe sub 1 an (si daca nu , de ce)?
Parerile sunt impartite.
Multumesc
ira_tgr
Scris: Friday, August 10, 2007 12:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
da de ce tii neaparat sa-i dai grefe?
Roxanel
Scris: Friday, August 10, 2007 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
user_galati wrote:
Salutare,
Stie cineva daca se pot da grefe sub 1 an (si daca nu , de ce)?
Parerile sunt impartite.
Multumesc

Eu nu am dat. E foarte acida iar stomacelul lor nu este inca gata sa accepte. Poate apare si eritem fesier.
leut
Scris: Friday, August 10, 2007 1:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Daca pana acum i-ai dat suc de portocale, nu are ce sa-i faca rau...Da-i in combinatie initial apoi ii dai numai din grepfruit...
Sucul de grepfruit este foarte bun pentru copilasii cu tendinte de constipatie...
Ely
Scris: Friday, August 10, 2007 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Nici eu nu i-am dat pana acum si nu am de gand asa curand, mi se par si un pic amarui eu asa le simt si nici eu nu prea mananc.
taki
Scris: Friday, August 10, 2007 2:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ely wrote:
Nici eu nu i-am dat pana acum si nu am de gand asa curand, mi se par si un pic amarui eu asa le simt si nici eu nu prea mananc.

Subscriu! sic
ira_tgr
Scris: Friday, August 10, 2007 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
taki wrote:

Subscriu! sic

si eu....
nu mananc grefele nici sa ma bati toanerele
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, August 10, 2007 4:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu si Miri le-am dat la greu suc de gref rosu piticilor. In primul rand, sucul de gref rosu nu este amar, ci doar putin mai acru. Dar vitamina C tine raceala departe, asa ca nu vad ce rau ar face.
Dar, daca puiul tau e predisspus spre diaree, nu iti recomand. Poti face un test dandu-i suc amestecat cu putina apa fiarta si racita. de altfel, toate sucurilese dau la inceput asa. Vezi daca ii place si cum reactioneaza la el. Vei sti apoi ce sa faci!pupici pupici
Alina
Scris: Friday, August 10, 2007 5:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
cute_baby_of_mine wrote:
In primul rand, sucul de gref rosu nu este amar, ci doar putin mai acru. Dar vitamina C tine raceala departe, asa ca nu vad ce rau ar face.
Dar, daca puiul tau e predisspus spre diaree, nu iti recomand. Poti face un test dandu-i suc amestecat cu putina apa fiarta si racita. de altfel, toate sucurilese dau la inceput asa. Vezi daca ii place si cum reactioneaza la el. Vei sti apoi ce sa faci!pupici pupici

Subscriu. thumright
Miri
Scris: Friday, August 10, 2007 9:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Eu si Miri le-am dat la greu suc de gref rosu piticilor. In primul rand, sucul de gref rosu nu este amar, ci doar putin mai acru. Dar vitamina C tine raceala departe, asa ca nu vad ce rau ar face.

Ai dreptate, Lenus!Sara a fost foarte incantata de sucul de gref rosu!alcool
crista
Scris: Sunday, August 12, 2007 1:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Eu la David i-am dat de pe la 9 luni suc de gref amestecat cu suc de portocala, si i-a placut foarte mult. Nu a patit nimic si nici vreo reactie adversa nu mi-a facut. Azi i-am dat la fel sucul de la o portocala si de la o jumatate de gref alb,...mie cel rosu mi se pare mai amarui si parca nu e asa zemos...
Defapt si noi suntem mancatori de gref, il mancam taiat in doua cu putin zahar deasupra si cu lingurita sic
Darria
Scris: Sunday, August 12, 2007 9:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Eu nu i-am dat inca, poate mai tarziu. Dar, daca i-ai dat porto si vrei neaparat sa incerci grapefruit: dupa masa de fructe poti incerca cu sucul de la o feliuta, doua, in amestec cu alt suc.
Pt. evitarea eritemului: urmaresti cand "presteaza" si schimbat imediat.

referitor la gustul amar: inlatur pielita(ea are gust amar) si mananc pulpa, fara zahar.
stele_pe_cer
Scris: Sunday, August 12, 2007 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu i-am dat gref de cateva ori pana intr-un an si l-a acceptat foarte bine.De fapt nu intentionam sa ii dau, dar cand am mancat eu, i-am dat si lui.I-a placut si am repetat treaba de cateva ori.Greful nu este alergogen, contine foarte multa vitamina C si, daca copilul o accepta, este foarte buna.Este intr-adevar acida, ca orice alt fruct, dar daca se respecta principiul "orice fruct pe stomacul gol" nu are cu ce sa intre in fermentatie si sa produca neplaceri stomacului.

Acum, Matei nu mai mananca gref...ca deh...si-a dezvoltat alte gusturi pt alte fructe, dar cand si cand mai gusta.I-am mai dat si suc de gref, acceptat cu retinere.
user_galati
Scris: Tuesday, August 14, 2007 12:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc pt raspunsuri,
Din cate inteleg, dpdv medical nu prezinta risc.
De mancat grefa, bebe al meu mananca (care nu sunt nici pe departe acre - mai ales in perioada asta). Bea din paharel, stramba un pic din nas si apoi cere iar.

Portocala mananca de pe la 7 luni, fara probleme.

In general am observat ca ceea ce le place lor nu e musai sa ne placa si noua (nu as putea manca ce mananca ei, piureurile de la Nestle sunt oribile la gust).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.