Profil: Green
Despre
Utilizator: Green
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 14, 2012
Ultima vizita: Wednesday, March 14, 2012 3:58 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Copiii vindecatori
Postat: Wednesday, March 14, 2012 3:58 PM
In mod normal, copiii sunt obiectul vindecarii exercitate de medic sau de alt terapeut. Copilul e cel care are colici, diaree, gripa, lipsa de calciu, astm etc, etc, etc, iar adultii din jur se dau peste cap - uneori, zile si nopti in sir - sa-i ofere vindecarea. Nu ne-am astepta, in ruptul capului, ca un copil sa vindece - EL, fragilul si nestiutorul - o alta persoana.

Iata ca e posibil. Si nu de azi de ieri, ci de ani de zile. Americanul Eric Pearl, chiropractician de practician in LA, e autorul unei noi metode de vindecare: Vindecarea Reconectiva. In ultimii ani, aceasta metoda de vindecare a ajutat zeci de mii de oameni bolnavi sa revina la starea de sanatate.
Aceste rezultate de mare valoare sunt expuse in cartea lui Eric Pearl, "Reconectarea".

Dupa ce a tinut cursuri pentru zeci de mii de adulti in toate lumea, Eric Pearl s-a gandit si la copii. In consecinta, a adaptat metoda sa la nevoile copiilor, iar rezultatul il constituie cursurile de Reconnective Kids.

Practic, la aceste cursuri, se prezinta copii normali, ca al dvs. In decurs de cateva ore, acesti copii de peste 4 ani invata sa lucreze cu energia, cu o iuteala si o pricepere de cateva ori mai mari decat cele ale oamenilor mari.

Dupa curs, copiii sunt capabili sa-si administreze singuri energie, imbunatatindu-si astfel starea de sanatate pana la vindecarea totala. Sau sa-i trateze, cu dezinvoltura, pe adultii consternati din jurul sau.