Greata si voma la copii.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Sunday, December 21, 2008 5:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
sanatate multa dragutzapupici pupici pupici
marmita
Scris: Monday, December 22, 2008 12:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
multa sanatate si din partea noastra pupici
simo
Scris: Tuesday, December 23, 2008 5:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Sanatate, Karina !pupici
Ely
Scris: Tuesday, December 23, 2008 5:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Multumim frumos mamici.Abia astazi este prima zi in care nu mai vomitat,acum are scaune diareiceuff ;Macar a papat ceva ca de 3 zile nu a papat nimic numai a varsat.pale
zaza_
Scris: Thursday, June 17, 2010 9:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Avem si noi probleme. Nu stiu de la ce poate fi. Matei a ajuns acasa de la gradinita pe la 4 si jumatate si a zis Mircea ca s-a pomenit cu el plin de voma. Dupa ce am ajuns eu acasa a inceput sa vomite rau. ana acum a vomat de vreo patru cinci ori. Nu a mai mancat nimic, nu a baut eai deloc, doar apa. L-am pus la somn pe la 9 si jumatate, ca dadea semne de oboseala, dupa ce i-am facut un dus. Ca sa scapam de mirosul de voma. Si i-am dat 10picaturi de metoclopramid. Doctorita de familie nu este maine in oras, iar sambata si duminica nici atat. Nu stiu ce sa fac. Si are un miros dulceag destul de puternic. Nu a stat in soare, sa zici ca e insolatie. O fi mancat ceva ce nu -a priit la gradinita? Sa-l mai duc maine iar la gradinita? Sunt varza...plans plans plans
Paula15Paulik
Scris: Saturday, March 3, 2012 1:20 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si fetita mea mai are din cand in cand probleme,mai ales vara,sau cand e racita X_X
De obicei,imi spune ca o doare burtica,apoi stomacul,si simte ca ii urca toata papica inapoi de unde a intratuff ...Sughite de multe ori,chiar si cate 40 min ras ...Spune de multe ori can ii e greata:
-Mami,doae buta ti tomacu,kiki lepede.(Ma doare burta si stomacul,si...am diaree)sorry1
Ma exaspereaza chestia astanervi ! Se intampla chiar si de 3 ori pe saptamana...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.