Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Taki, refacere rapida la toti! Si pofta mare Sashei la mancarica de regim ...Cum se numeste virusul? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| delfinasa wrote:Taki, refacere rapida la toti! Si pofta mare Sashei la mancarica de regim  ...Cum se numeste virusul?
Daa...papam mancarica de regim si ne hidratam cat se poate de mult.
Nu stiu exact cum, ei ii spun Influentza.
Multumim pentru urari! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Influenza sau flu este gripa...in US se fac vaccinari regulate copiilor sub 2 ani contra HIB -influenza tip B, care-i cea mai raspandita printre oameni si la copiii mici poate cauza meningita, pneumonie, infectii ale sangelui si este foarte periculoasa. Aveti grija de voi sa luati ce v-a prescris doctorul si sa va faceti bine repede! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sasha multa sanatate puiuit. Karina dupa o saptamana si ceva de amigdalita si otita care i-a trecut cu bine,asta noapte mi-a vomat rau ca am schimbat toate asternuturile si ale ei si ale noastre.Bine ca am auzit-o Domane ajuta ,cand am vazut-o mititica nu plangea incerca sa adoarma si totul murdar in jurul ei mi-a venit sa plang.Acum este bine nu a mai vomat ,trebuie sa fie bine ca sambata i-am luat bilet pentru spectacolul cu Noddy preferatul ei. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multumim mult pentru urari taki,se pare ca si ai mei au avut acelasi virus,cel putin dupa simptome asa a fost.darius mi s-aplans de dureri de burtica.acum,spre fericirea noastra a trecut si suntem bine,astazi a fost prima zi cand au si mancat asa cum manance ei de obicei si nu au avut probleme. multa sanatate si la sahsa si voua si pupici de la noi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taki, Sasha, multa sanatate! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| delfinasa wrote:Influenza sau flu este gripa...in US se fac vaccinari regulate copiilor sub 2 ani contra HIB -influenza tip B, care-i cea mai raspandita printre oameni si la copiii mici poate cauza meningita, pneumonie, infectii ale sangelui si este foarte periculoasa. Aveti grija de voi sa luati ce v-a prescris doctorul  si sa va faceti bine repede!
Inca nu am ajuns la doctor. S-a refacut, are 2 zile de cand nu mai varsa, azi a inceput sa ceara de mancare mai mult decat in zilele precedente, bea apita. Nu ne putem reface scaunul cum trebuie...poate maine e mai bine!
Aici nu se vaccineaza decat adultii si copiii care merg la gradi. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sasha, Karina multa sanatate |
|

| Cristy multumim frumos .Karinuta e bine acum cred ca nu i-a priit ce i-am dat sa pape in acea seara. Butterfly ma bucur ca Darius si Karinuta sunt bine acum Sasha multa sanatate si recuperare rapida ca in 3 zile trebuie sa calatoresti si trebuie sa fii bine. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate, piticuti! |
|
| Ely wrote:Butterfly ma bucur ca Darius si Karinuta sunt bine acum
|
|

| Si noi ieri toata ziua Karina a vomat cred ca de 13-14' ori nici nu mai stiu numarul.De 7 ori numai la spitale pana am gasit unul de copii in fine o adevarata istorie ,fiecare tara cu legea ei,pana ne obiusnuim . Diagnosticul Gastroenterita virala.Au hidratat-o oral cu un ser la un spital din 15 In 15 min, a vomat au zis ca o pun la perfuzii ,apoi am ajuns la alt spital si aici asteptat, iar a vomitat apoi iar consultata; hidratat oral si i-a dat si o pastila sa nu mai vomite.S-a linistit si am plecat acasa pe la 1 nopatea.Acum e mai bine ,dar nu a papat mai nimic.In schimb incerc sa o hidratez cat mai mult. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| karina,multa sanatate printesa |
|
| off karinuta...multa sanatate |
|

| Inger,Butterfly multumim frumos |