Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Helga, sigur e ceva alimentar, mai ales ca amandoi au aceleasi simptome. Niste ceai de menta si putin regim nu le-ar strica. Sa auzim de bine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Se poate sa fie de la ceva alimentar Butterfly, ca si Alina, zic ceva regim nu ar strica.
Shachar voma regulat de la cacao cu lapte mai ales daca aveam drum mai lung cu masina, dar nu numai. Am renuntat la cacaoa cu lapte si nu mai vomita decat daca are amigdalita
Multa sanatate puiutilor |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| poate fi si de la iaurtul cu fructe. in iaurturi de cuibaresc multe bacterii. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| off,cu regimul asta,ca nu vor sa manance mai nimic.astazi iar mi-a vomitat darius si nu vrea nimic mancare.abea reusesc sa il fac sa manance 2-3 linguri din mancare.kaina e bine acum,sa speram ca pe maine si darius va fii ok multumim ca ne sunteti alaturi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sanatate multa pitici! |
|
| Kiki wrote:Sanatate multa pitici! multumim |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Darius,Karinuta multa sanatate puisori sa va faceti bine cat mai repede. |
|
| Ely wrote:Darius,Karinuta multa sanatate puisori sa va faceti bine cat mai repede. multumim mult,speram si noi ca maine nu vor avea nimic pupici pentru karina |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| pupi si de la noi un Karinei si un lui Darius
sa va faceti bine cat mai repede |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Butterfly, sanatate la puiuti! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha s-a luptat 2 zile cu voma. Acum ne-a transmis si noua acest virus care circula prin Japonia.
Simptomele noastre:
- greata - voma - gura uscata - deranjare la stomac - dureri de oase
Ce tratament am putea tine? Sashei i-am dat doar Nurofen de 3 ori pe zi si Biotics Baby de 2 ori pe zi. Vad ca ieri nu a mai vomat, insa ne luptat sa papam ca nu vrea altceva in afara de iaurt cu fructe si ala doar daca-l papa singurica.
Sanatate multa prichindeilor! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sanatate tuturor puiutilor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote: Ce tratament am putea tine? Sashei i-am dat doar Nurofen de 3 ori pe zi si Biotics Baby de 2 ori pe zi. Vad ca ieri nu a mai vomat, insa ne luptat sa papam ca nu vrea altceva in afara de iaurt cu fructe si ala doar daca-l papa singurica.
of, offff, saracuta nasica mica un pup mare de la noi ca sa-ti treaca totul repede |
|

| ira_tgr wrote:of, offff, saracuta nasica mica un pup mare de la noi ca sa-ti treaca totul repede
Multumim, deja suntem mai bine! |
|

| mariuta wrote:sanatate tuturor puiutilor!
multumim. |
|
|