Greata si voma la copii.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Tuesday, August 1, 2006 8:31 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
yes yes yes
Ma bucur ca sunteti mai bine. pupici
kali
Scris: Tuesday, August 1, 2006 8:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Deci a trecut cu bine...
Ma bucur ca Andrei se simte mai bine, poate nu se mai repeta...
Miri
Scris: Tuesday, August 1, 2006 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Ma bucur sa aud ca sunteti bineyes
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 2, 2006 8:03 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ieri i-am dat lui Andrei numai laptic de la mine si apa si spre surprinderea mea nu a murit de foame, ceea ce inseamna ca inca am laptic suficient dar nu imi dau eu seama. De asemenea, nici nu a vomitat deloc ieri.

Azi i-am dat toata ziua numai laptic si apa, numai la pranz i-am dat si 100g de piure de curcan cu mazare, si nu a vomitat nici azi.

Poate am trecut cu bine, dar tot o sa ii introduc treptat acum alimentele, sa vad poate e ceva ce nu tolereaza sau poate a fost doar o chestie de 1 zi.
Alina
Scris: Wednesday, August 2, 2006 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Ma bucur ca totul e bine; in ceea ce priveste lapticul tau, ti-am zis sa stai linistita, vezi? am avut dreptate.
Miri
Scris: Wednesday, August 2, 2006 11:33 PM
Nivel

Multa sanatate si sa auzim numai vesti bune despre Andrei!pupici
Roxanel
Scris: Tuesday, January 30, 2007 8:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Vai fetele am patit-o si noi.plans

Ieri s-a cam strambat la mancarea de la pranz, masa de dupa-amiaza a refuzat-o total iar cand am incercat sa-i dau mi-a vomat in jet putinul care il mancase la pranz. Azi dimineata mi-a facut kklici moale + tare + miros ingrozitor. Nu are febra. A baut ceva laptic.

Pentru azi i-am facut orez cu mar copt bine iar la pranz vreau sa-i dau orez cu morcov. Mai aveam niste ceai Baby Calm si i-am facut putin ceai si l-am amestecat cu apa fiarta si racita. I-am pregatit canutza ei cu apa si ceai ca s-o mai linisteasca. Fac bine ce fac? Sa-i fac si niste branzica de casa?

Nu stiu ce sa zic. Racita nu e. Eu zic ca nu i-a priit mancarea. Sau a facut indigestie la cum arata kkaliciul.plans
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Roxanel, ce a mancat Antonia la pranz ieri? i-ai dat cumva ceva nou, ce nu a mai papat pana acum?

te intreb pt ca fi-miu face asa la mancaruri noi, pe care nu le stie...

daca persista simptomele sau se agraveaza du-o la dr.

voma poate sa fie un simptom in: otite, raceli insotite de dureri in gat (rosu in gat, amigdalite etc.), tulburari digestive. daca zici ca nu face febra, e bine.

eu zic sa ii dai mancarica de regim (ce ai zis tu e f bine) si ceiut (nu sucuri de fructe) Baby Calm, care ii linisteste stomacul si dupa ce vomita, minim 30 minute nu ii da absolut nimic, nici macar apa pt ca risti sa vomite din nou si sa nu se mai calmeze stomacul.

va dorim multa sanatate si sa ii treaca repede si usor Antoniei starea de rau!pupici
Kiki
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:15 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Antonia, multa sanatate! pupici
mommy
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Roxanel, sanatate fetitei tale! Tocmai am trecut si eu cu Mihaita prin asa ceva. A vomat rau si nu a mancat nimic in afara de san 4 zile. El voma si de la apa, nu mai vroia nici sa bea. E bine ca fetita ta bea lichide. Tine-o la regim si da-i sa manace si sa bea in cantitati mici odata.
Roxanel
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:
Roxanel, ce a mancat Antonia la pranz ieri? i-ai dat cumva ceva nou, ce nu a mai papat pana acum?

te intreb pt ca fi-miu face asa la mancaruri noi, pe care nu le stie...

daca persista simptomele sau se agraveaza du-o la dr.

voma poate sa fie un simptom in: otite, raceli insotite de dureri in gat (rosu in gat, amigdalite etc.), tulburari digestive. daca zici ca nu face febra, e bine.

eu zic sa ii dai mancarica de regim (ce ai zis tu e f bine) si ceiut (nu sucuri de fructe) Baby Calm, care ii linisteste stomacul si dupa ce vomita, minim 30 minute nu ii da absolut nimic, nici macar apa pt ca risti sa vomite din nou si sa nu se mai calmeze stomacul.

va dorim multa sanatate si sa ii treaca repede si usor Antoniei starea de rau!pupici

Ieri i-am introdus putine pastai, adica 10 pastai la 500 grame de legume (ceapa, pastarnac, cartof, morcovel, ardei gras = supa ei de toate zilele).

Pastaile de ieri erau din cele verzi cu boabe inauntru. Proaspete + organice. I-am adaugat si putin peste de la borcanas ca supa nu avea gust de nimic. Exact aceeasi mancare i-am dat-o si alaltaieri numai ca ii mai pusesm si putina zeama de lamaie. A mancat si parea ca ii place. Ieri am dat la fel numai ca nu am mai pus zeama de lamaie ptr ca am uitat.

Eu i-am mai dat pastai, din cele subtiri fara boabe inauntru, mai demult si nu a avut absolut nici o reactie. Ma gandesc ca poate tipul cel nou de pastaie nu i-a priit. Sau poate pestele din borcanas.

Azi o sa o tin la regim. Sa vedem ce si cum. Mititica era mai vesela azi de dimineata dupa ce a facut kkalici. Avand in vedere ca a eliminat si ceva gaze (cu zgomot) ma gandesc ca e de la pastai totusi.

Imi vine sa-mi dau banghead banghead banghead

Multumesc si va tin la curent. Sananate la pitici si mii de pupicipupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, January 30, 2007 10:04 AM
Nivel

Roxanel wrote:

Eu i-am mai dat pastai, din cele subtiri fara boabe inauntru, mai demult si nu a avut absolut nici o reactie. Ma gandesc ca poate tipul cel nou de pastaie nu i-a priit. Sau poate pestele din borcanas.

eu nu ii dau lu Andrei deloc varzoase pt ca baloneaza. adica NU: varza, conopida, fasole, broccoli, f rar mazare. iar peste de la borcanel...nono

uite ce am mai scris eu dspre peste:

"stiu ca se poate da la copilasi asa de mici pastrav, salau, crap dar medicul mi-a atras atentia ca pestele poate fi deosebit de periculos pt copii. o data din cauza oaselor care sunt greu de gasit in unele
cazuri (adica pestele trebuie sfaramat in mana de catre mama si cautat de cateva ori pt a evita riscul de inecare cu oase) si, cel mai nasol, daca nu este proaspat poate produce toxinfectii alimentare foarte grave care se pot solda si cu moartea. Doamne fereste! asadar, dr mi-a recomandat sa nu ii dau decat peste proaspat, adica viu, pe care sa il vad eu ca misca si sa prepar imediat. in nici un caz peste congelat. ea zice ca dezvolta nu stiu ce minuni si poate fi foarte periculos.
eu am luat de buna ce a zis si m-am conformat. tot ea mi-a spus sa nu ii dau nici macar conserve de peste de orice fel si nici borcanase de mancare pt bebelusi cu peste."

din cate zici tu, poate fi o indigestie de la o combinatie nefericita. oricum, va dorim multa sanatate!pupici
Miri
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:41 PM
Nivel

Multa sanatate,Antonici Licurici!pupici
Roxanel, sa ne mai spui cum se simte printesa....
sousourel
Scris: Tuesday, January 30, 2007 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Multa sanatate puiutzului pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, December 5, 2007 10:33 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ieri noapte karina mi-a vomitat de 2 ori,ieri dupa masa cand am pus-o in pat la somn,iar a vomitat,dar mult de tot,bucati din mancarea ce a mancat-o.azi noapte nu a mai vomitat deloc,dar a facut la fel darius,exact ca si karina,de doua ori si foarte mult.alte simptome nu au,febra nu,tusa nu,mananca destul de bine.ce poate fi,sa fie totusi de la ceva mancare?au mancat iaurt cu fructe,ceea ce de obicei nu mananca.sa nu le fi cazut bine?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.