Gravidutzele noastre dragi - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, August 19, 2018 11:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
GeorgianaB wrote:

Este in pole position baietelul tau, accelereaza :)) stai si tu cuminte pt a nu-l incuraja.
Eu sper sa termin peste 3 sapt maxim la serviciu si sa imi vad de relaxare, mult spus relaxare... scenarii, pregatiri

Maine dimineata mai am programare si gata...se fini pana ma intorc.
Ma loveste f tare si sincer ma sperie...
GeorgianaB
Scris: Monday, August 20, 2018 12:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mgeorgiana85 wrote:

Maine dimineata mai am programare si gata...se fini pana ma intorc.
Ma loveste f tare si sincer ma sperie...

Cred ca este normal sa il simti mai puternic acum, dar te inteleg, si al meu ma loveste uneori atat de tare incat parca si doare.
Speram sa fie cuminte si sa il astepte pe domnul doctor din concediu majoreta
Lolly
Scris: Monday, August 20, 2018 8:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
Nicole2018 wrote:

Nu am cumparat nici noi tot, mai avem de luat salteaua pentru patut, caruciorul + scoica, sistemul de supraveghere audio, cateva hainute, produse cosmetice/farmaceutice de ingrijire, scutece si alte maruntisuri.
Suntem si norocosi pentru ca am primit o parte din lucrurile necesare de la prieteni.

Pentru bagajul de mers la materninate nu am pregatit nimic, insa nici nu imi trebuie mare lucru, deci pe ala o sa il rezolv rapid zilele urmatoare.

Poate ar fi bine ca bagajul pentru maternitate sa il ai gata mai repede de mijlocul lui septembrie, ca sa fii linistita ca esti pregatita, apoi te poi ocupa si de restul lucrusoarelor.
Parca tu urma sa nasti la stat nu?

Noi am luat baby monitorul dim china. In loc de 11 mil cat sunt pe aici, am dat 3 mil cu tot cu taxe vamale. E genial. Tak Tark se cheama, l am testat prin 4 camere, se aude perfect si se vede f bine zi/noapte. Are si functie de muzica. Sa speram ca tine :))
Lolly
Scris: Monday, August 20, 2018 8:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
GeorgianaB wrote:

In primul rand depinde unde nasti si ce ti se ofera la maternitatea respectiva. Eu mi-am facut o lista cu must-urile, asta dupa ce am studiat intens liste si discutat cu prietene care au nascut recent.
Mi-am comandat de pe un site camasi pt alaptat si un halat, iar restul de pe lista urmeaza sa le cumpar de la bebetei pe miercuri dimineata.
Chiar daca doamne fereste sr fi vreo urgenta si trebuie sa te prezinti mai devreme la spital strictul necesar ti-l poate aduce sotul cat te interneaza, iti fac analize.

Vezi ca am postat eu pe la pag 96-97 o pozica cu ce sa ai din spital. E postat de cei de la spital. Ieri vazusem cu tatic, venise saracul cu un troller mai mare ca mine si cu un bax de apa de sticle mici. La garderoba i-a selectat tot intr un sac special. Era si o dimensiune standard pt bagat de 45x45x25 cm postata. Oricum la cuza voda in Iasi pe bebe nu te lasa sa il imbraci. Cu alte hainute inafara de cele date de ei sterilizate. Abia la iesire il imbraci cu ce vrei tu
fluturash26
Scris: Monday, August 20, 2018 8:28 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Lolly wrote:

Vezi ca am postat eu pe la pag 96-97 o pozica cu ce sa ai din spital. E postat de cei de la spital. Ieri vazusem cu tatic, venise saracul cu un troller mai mare ca mine si cu un bax de apa de sticle mici. La garderoba i-a selectat tot intr un sac special. Era si o dimensiune standard pt bagat de 45x45x25 cm postata. Oricum la cuza voda in Iasi pe bebe nu te lasa sa il imbraci. Cu alte hainute inafara de cele date de ei sterilizate. Abia la iesire il imbraci cu ce vrei tu

Uite ca nu stiam sigur daca te lasa sau nu sa il imbraci, auzisem ceva de genu ca il tine in pelinci ca le vine lor mai usor sa il schimbe de la alte persoane care au nascut dar au nascut prin martie.. Nu mai stiam daca s-a schimbat sau tot asa e...oricum o sa trec si eu pe acolo ca sa intreb intr-o zi cam ce as avea voie si ce nu..
Tu ai postat aia pentru iasi cu ce trebuie???
Gabita29
Scris: Monday, August 20, 2018 8:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Mgeorgiana85 wrote:
Gabi, maine mergi la control? Crazy
La ce ora mergi? Ai bagajul facut tot? ras

Da, merg la 16.30. Am bagajul facut de trei saptamani!dance yes grup Sunt curioasa ce face fetita acolo...isi va aranja parul probabil...hohot Hilar
Gabita29
Scris: Monday, August 20, 2018 9:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Mgeorgiana85 wrote:
Fetelor, eu am inceput de 2 zile sa am secretii mult mai abundente...in seara asta m-a lovit atat de tare ca m-am speriat uff mi-a dat de cateva ori niste picioare, am crezut ca iese afara hohot
Sper sa mai stea o saptamana ca al meu doctor e in concediu uff
Simt si niste intepaturi inspre vagin, nu stiu sa explic...ciudat

Coboara bebe newclap Lasa ca mai sta o saptamana. Eu de doua saptamani simt asa si am tot zis "azi sau maine nasc"hohot Posibil sa ai si crampe ca la menstruatie, asa usoare si trecatoare. newclap dance
fluturash26
Scris: Monday, August 20, 2018 11:43 AM
Nivel

Gabita29 wrote:

Da, merg la 16.30. Am bagajul facut de trei saptamani!dance yes grup Sunt curioasa ce face fetita acolo...isi va aranja parul probabil...hohot Hilar

Poate vine bebe azi..iti va declansa nasterea?
maria2013
Scris: Monday, August 20, 2018 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Gabita29, bafta azi!
Mgeorgiana85
Scris: Monday, August 20, 2018 2:52 PM
Nivel

Gabita29 wrote:

Sunt cu gandul tot la tine dance
Eu gata am terminat cu programarile. Astept autobuzul sa merg acasa. Am intrat la farmacie de am cumparat o manusa si un burete pentru bebe, am cumparat si un detergent de la nuk pt biberoane etc. Ma duc acasa fac un dus si cred ca ma apuc de calcat cateva haine dance
fluturash26
Scris: Monday, August 20, 2018 2:53 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Sunt cu gandul tot la tine dance
Eu gata am terminat cu programarile. Astept autobuzul sa merg acasa. Am intrat la farmacie de am cumparat o manusa si un burete pentru bebe, am cumparat si un detergent de la nuk pt biberoane etc. Ma duc acasa fac un dus si cred ca ma apuc de calcat cateva haine dance

Oooo, super! Era si timpul de acum... Poate ai timp sa te mai odihnesti si tu, sa nu vina bebe chiar asa repede..sa iti dea timp sa te odihnesti macar putin ras
Mgeorgiana85
Scris: Monday, August 20, 2018 2:53 PM
Nivel

Gabita29 wrote:

Coboara bebe newclap Lasa ca mai sta o saptamana. Eu de doua saptamani simt asa si am tot zis "azi sau maine nasc"hohot Posibil sa ai si crampe ca la menstruatie, asa usoare si trecatoare. newclap dance

Aseara m-am pus in pat si ma durea sub burta, pana la urma m-a luat somnul, cand m-am trezit nu ma mai durea. Azi mi-a spus o tipa daca vreau sa nasc mai repede sa ma duc sa fac dragoste hohot
I-am spus ca inca nu...mai vreau sa stea o sapt.hainoroc
Mgeorgiana85
Scris: Monday, August 20, 2018 2:55 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Oooo, super! Era si timpul de acum... Poate ai timp sa te mai odihnesti si tu, sa nu vina bebe chiar asa repede..sa iti dea timp sa te odihnesti macar putin ras

Chiar aveam nevoie. Numai pot...sincer...numai suport caldura si veneam terminata acasa numai aveam chef de nimic.
fluturash26
Scris: Monday, August 20, 2018 3:03 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Chiar aveam nevoie. Numai pot...sincer...numai suport caldura si veneam terminata acasa numai aveam chef de nimic.

Pai de asta si ziceam, te cred! Meriti o mica pauza daca te lasa bebe!! Hilar depinde cat de grabit va fi ras
Bella_Tm
Scris: Monday, August 20, 2018 3:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Fetelor, voi dupa cat timp dupa ce ati ramas insarcinate ati facut prostii cu partenerul? Eu azi as avea 8sapt si tin minte de data trecuta ca mi-a spus ginecologul sa nu avem relatii sexuale pt ca se pot declansa contractii, sau ceva de genul. Insa nu mai stiu pt cat timp mi-a zis. Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.