Gravidutzele noastre dragi - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 7:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
Lolly wrote:

Apuca te de el. De abia m am externat. Nu era deloc prevazut saa raman peste noapte.am 33 sapt. Macar pt tine sa ai preg si sotul doar sa ti o aduca.

Da da, o sa il pregatesc zilele astea, ca sa fiu linistita.
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 7:35 PM
Nivel

Lolly wrote:

Da, acum am iesit. Traseele de ieri nu prea au fost bune dar se pare pt ca a fost f cald nu m am alimentat si a fost puturos dandu I panica dnei dr. Ma mai vede sapt viitoare. N am dormit deloc.....rau e fara castelul tau de perne de acasa...

Te cred, e neplacut sa stai in spital, bine ca nu te-au tinut mai mult si ca e totul bine cu tine si cu bebe. grup

oanatm
Scris: Sunday, August 19, 2018 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Nicole2018 wrote:

Foarte bine ca esti pregatita, tu esti si un pic mai avansata cu sarcina, acum ma gandeam ca probabil esti printre urmatoarele 5 gravidute care urmeaza sa nasca. majoreta
Mai lucrezi, sau esti in prenatal acum?

Sunt in prenatal deja de 2 sapt...mai avem putin, abia astept sa treaca si sapt astea ca mi-e tot mai greu,e foarte cald si mi se umfla picioarele...sunt la un botez si am avut surpriza ca nu mai imi vine nicio pereche de incaltaminte.
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 7:53 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Eu mai am de cumparat ceva hainute si dupa aia o sa ma apuc sa le spal pe la inceputul lui septembrie...
Plus ca mai am de cumparat o gramada de chestiute pe langa haine..eu estimez ca pe la mijlocul lui septembrie cam asa as avea bagajelul gata..
Tu ai reusit sa cumperi de toate??ras

Nu am cumparat nici noi tot, mai avem de luat salteaua pentru patut, caruciorul + scoica, sistemul de supraveghere audio, cateva hainute, produse cosmetice/farmaceutice de ingrijire, scutece si alte maruntisuri.
Suntem si norocosi pentru ca am primit o parte din lucrurile necesare de la prieteni.

Pentru bagajul de mers la materninate nu am pregatit nimic, insa nici nu imi trebuie mare lucru, deci pe ala o sa il rezolv rapid zilele urmatoare.

Poate ar fi bine ca bagajul pentru maternitate sa il ai gata mai repede de mijlocul lui septembrie, ca sa fii linistita ca esti pregatita, apoi te poi ocupa si de restul lucrusoarelor.
Parca tu urma sa nasti la stat nu?
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 8:05 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

In primul rand depinde unde nasti si ce ti se ofera la maternitatea respectiva. Eu mi-am facut o lista cu must-urile, asta dupa ce am studiat intens liste si discutat cu prietene care au nascut recent.
Mi-am comandat de pe un site camasi pt alaptat si un halat, iar restul de pe lista urmeaza sa le cumpar de la bebetei pe miercuri dimineata.
Chiar daca doamne fereste sr fi vreo urgenta si trebuie sa te prezinti mai devreme la spital strictul necesar ti-l poate aduce sotul cat te interneaza, iti fac analize.

Deci si tu iti pregatesti bagajelul. :)
Si eu planuiesc sa lansez o comanda la bebetei zilele astea, si cu asta o sa bifez mai multe lucruri de pe lista.
Sa stii ca suntem norocoase, in ziua de azi rapid comanzi ce ai nevoie de pe net si in plus se gasesc si destule magazine fizice bine aprovizionate, mai ales in orase, deci si daca uitam ceva se poate rezolva imediat.
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 8:13 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Al meu e gata, mai trebuie sa i le calc strumfului si gata coeur

Pai tu chiar mai ai foarte putin, bebele tau a fost harnicut si era deja maricel la ultimul control, ai peste 37 de saptamani deci chiar te poti astepta sa nasti oricand, nu se poate sa fii altfel decat pregatita de nastere computerlove
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 8:49 PM
Nivel

Scuze, imi e simplu sa dau replay pe masura ce citesc, insa acum se aduna prea multe mesaje asa ca incerc sa la comasez.

Maria2013, in mod cert cel mai bine e sa fie lucrurile pregatite din timp, sa nu avem griji suplimentare in cazul unor situatii neprevazute. Eu nu am fost asa constiincioasa cum iti propui tu, dar ma mobilizez sa le rezolv cat mai repede.

Gabita, de dulapiorul de hainute planuiesc sa ma ocup cam in 3 saptamani, eu luna asta mai am inca program incarcat, inca lucrez, mai merg si la cursurile de puericultura + alte activitati, deci sper sa mai am energie si peste 3 saptamni asa. ras

AlexandraRr si eu tot la privat voi naste si da asa este acolo ti se asigura cam tot.
Pot merge la mine doar cu telefonul, dosarul medical si cardul de sanatate.
Sunt insa cateva lucruri ce pot fi de folos, de ex la Regina Maria se dau papuci textili ca la hotel, o sa vreau insa sa imi iau si niste slapi pe care sa ii incalt in dus.
Imi voi lua probabil si cateva produse de ingrijire personala, si o sa iau la mine prevenitv si comprese/creme pentru sani recomandate de prietene, in caz ca apar probleme si nu reusesc sa le rezolv cu ce imi dau acolo.
In rest, e nevoie doar de haine pt mine si pt bebelina pe care sa le imbracam la iesirea din spital.
Deci ramane sa pregatesc tinuta bebelinei + o paturica pt externare.
Pentru mine am de cumparat doar lenjerie intima corespunzatoare.
Eu de ex nu aveam deloc lenjerie intima clasica, mai exact chiloti normali Blushing, sunt mult mai practici pt perioada cu lohii, dar am cumparat azi ras.
Mai trebuie sa imi iau sutiene/bustiere de alaptare.

OanaTm ce bine ca esti in prenatal, hai ca nu mai ai mult de indurat caldurile si burtica mare. majoreta Eu planuiesc sa intru in prenatal de la 1 septembrie, deocamdata ma simt bine, nu imi place nici mie cand e cald tare insa cel mai probabil in Brasov nu e chiar asa de cald ca la tine.
maria2013
Scris: Sunday, August 19, 2018 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Nicole, ai timp suficient sa le pui la punct pe toate! Ce drag îmi e când vad ca mai aveti asa putin!
Nicole2018
Scris: Sunday, August 19, 2018 8:55 PM
Nivel

Lyylyy am vazut intamplator ca esti online.
Ce mai faci, cum te simti? Nu ne-ai mai scris demult, sper ca sunteti bine si ca te bucuri de sarcina. grup

Fetelor, de Marina85 mai stiti ceva?
Dia_N
Scris: Sunday, August 19, 2018 9:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Si mie mi e tare drag sa va vad cu toate pregatirile.
Maine ma duc si eu la analizele de 18 sapt si l am rugat pe medicul meu sa fac si o eco. Am numit o eco de stat linistita in concediu :)) Abia astept sa plecam si sa nu fac nimic toata ziua. Joi si vineri am cam exagerat cu curatenia prin casa si m am resimtit.
Alexis o fi bine?
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, August 19, 2018 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Gabi, maine mergi la control? Crazy
La ce ora mergi? Ai bagajul facut tot? ras
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, August 19, 2018 9:08 PM
Nivel

Fetelor, de AliceAndreea mai stiti ceva?
Se pare ca urmeaza Gabi si apoi eu Hilar
fluturash26
Scris: Sunday, August 19, 2018 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Nicole2018 wrote:

Nu am cumparat nici noi tot, mai avem de luat salteaua pentru patut, caruciorul + scoica, sistemul de supraveghere audio, cateva hainute, produse cosmetice/farmaceutice de ingrijire, scutece si alte maruntisuri.
Suntem si norocosi pentru ca am primit o parte din lucrurile necesare de la prieteni.

Pentru bagajul de mers la materninate nu am pregatit nimic, insa nici nu imi trebuie mare lucru, deci pe ala o sa il rezolv rapid zilele urmatoare.

Poate ar fi bine ca bagajul pentru maternitate sa il ai gata mai repede de mijlocul lui septembrie, ca sa fii linistita ca esti pregatita, apoi te poi ocupa si de restul lucrusoarelor.
Parca tu urma sa nasti la stat nu?

Da, la stat...si eu la fel trebuie niste pantalonasi sa mai iau si ceva mao gros sa fie acolo ca nu stiu cat voi iesi dupa..si ce tine de cosmetice, halat pt mine, camasi, chilotei etc..si dupa aia pot face bagajul...o sa incerc sa il fac mai devreme..
ma bazez ca bebelusa mea e si cu o sapt in urma si posibil daca sta bine in burtica sa nasc mai tarzior dar tot trebuie sa il am pregatit...incerc in prima parte a lu septembrie ca vad ca voi deja le pregatiti si chiar nu s-ar pricepe sotu ce sa ia si cum sa imi aduca daca nu le cumpar eu...
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, August 19, 2018 10:50 PM
Nivel

Fetelor, eu am inceput de 2 zile sa am secretii mult mai abundente...in seara asta m-a lovit atat de tare ca m-am speriat uff mi-a dat de cateva ori niste picioare, am crezut ca iese afara hohot
Sper sa mai stea o saptamana ca al meu doctor e in concediu uff
Simt si niste intepaturi inspre vagin, nu stiu sa explic...ciudat
GeorgianaB
Scris: Sunday, August 19, 2018 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mgeorgiana85 wrote:
Fetelor, eu am inceput de 2 zile sa am secretii mult mai abundente...in seara asta m-a lovit atat de tare ca m-am speriat uff mi-a dat de cateva ori niste picioare, am crezut ca iese afara hohot
Sper sa mai stea o saptamana ca al meu doctor e in concediu uff
Simt si niste intepaturi inspre vagin, nu stiu sa explic...ciudat

Este in pole position baietelul tau, accelereaza :)) stai si tu cuminte pt a nu-l incuraja.
Eu sper sa termin peste 3 sapt maxim la serviciu si sa imi vad de relaxare, mult spus relaxare... scenarii, pregatiri
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.