|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| AnneMarie95 wrote:Buna, fetelor! Am si eu o intrebare... Care sunt cele mai bune biberoane si tetine pentru nou nascuti? incerc sa fac usor, usor pregatirile.... PS: Am aflat ca avem o domnisoara
felicitari!!! poate te ajuta fetele ca si eu sunt noua in tema asta. tre sa invat
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| AnneMarie95 wrote:Buna, fetelor! Am si eu o intrebare... Care sunt cele mai bune biberoane si tetine pentru nou nascuti? incerc sa fac usor, usor pregatirile.... PS: Am aflat ca avem o domnisoara Felicitari pt fetita! Parerile sunt impartite la biberoane...eu de ex am cumparat de la tommee tippee si astea au sistem anti colici, cumnata mea la prima sarcina a avut dr. Brown a fost super multumit, pt bebe de acum si-a cump tot tommee si a spus ca daca nu i se par ok revine la dr. Brown. Si eu am spus ca daca nu ma multumesc cele de la tommee o sa iau dr. Brown, am auzit doar cuvinte de lauda la adresa lor |

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Mgeorgiana85 wrote: Felicitari pt fetita! Parerile sunt impartite la biberoane...eu de ex am cumparat de la tommee tippee si astea au sistem anti colici, cumnata mea la prima sarcina a avut dr. Brown a fost super multumit, pt bebe de acum si-a cump tot tommee si a spus ca daca nu i se par ok revine la dr. Brown. Si eu am spus ca daca nu ma multumesc cele de la tommee o sa iau dr. Brown, am auzit doar cuvinte de lauda la adresa lor
La fel am auzit si eu despre cele de la dr Brown, intentionez sa achizitionez de la ei in urma sondajului facut printre cunostintele/prietenele aka mafia gravidelor |

| GeorgianaB wrote:La fel am auzit si eu despre cele de la dr Brown, intentionez sa achizitionez de la ei in urma sondajului facut printre cunostintele/prietenele aka mafia gravidelor Sper sa nu-mi para rau ca am luat tommee |

| Bun...revin cu noutati pentru cele care sunt Pfa si nu isi suspenda pfa-ul. Dupa nastere, nu trebuie sa astepti cele 42 de zile. Se merge la casa de sanatate cu buletinul si certificatul de nastere al copilului, unde se completeaza o adeverinta cum ca mamica nu beneficiaza de concediu si indemnizatie. Apoi tati pregateste dosarul pentru stimulent, plus adeverinta aceea si se merge la primarie si de aici totul e mai simplu.
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Mgeorgiana85 wrote:Sper sa nu-mi para rau ca am luat tommee
Nu cred ca are de ce, sa fim serioase, cat sa fie de diferite ? :)) mai tine si de preferintele copilului, poate sa fie cel mai super biberon, poate el prefera unul din piata :))) |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| GeorgianaB wrote:
Nu cred ca are de ce, sa fim serioase, cat sa fie de diferite ? :)) mai tine si de preferintele copilului, poate sa fie cel mai super biberon, poate el prefera unul din piata :)))
Asa e,nepotelului meu ii placeau doar alea ieftine cu 1,5 euro si era de culoare galbena |

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Fetele, la biberoane nu conteaza firma.
Conteaza forma tetinei.
In maternitate ii dadeau cu tetine de la chicoo si tommee si au aceeasi forma si dadea numai pe langa.
Cum am ajuns acasa i-am dat cu tetinele de la lansinoh si mananca super bine.
Initial ii cumparasem 2 biberoane lansinoh si tetine de rezerva.
Daca nu alaptez nu ma descurcam cu 2 biberoane si a mai cumparat sotul unele de la chicco. I am dat iar cu tetinele de la chicco si la fel, nu stie sa faca vid pe forma lor si curge. Noroc ca s-au potrivit tetinele de la lansinoh la biberoanele de la chicco.
Deci din experienta va spun ca conteaza sa fie de sticla si atat. In rest tetina care aia are sistemul anticolici. |

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mirunah wrote:Fetele, la biberoane nu conteaza firma.
Conteaza forma tetinei.
In maternitate ii dadeau cu tetine de la chicoo si tommee si au aceeasi forma si dadea numai pe langa.
Cum am ajuns acasa i-am dat cu tetinele de la lansinoh si mananca super bine.
Initial ii cumparasem 2 biberoane lansinoh si tetine de rezerva.
Daca nu alaptez nu ma descurcam cu 2 biberoane si a mai cumparat sotul unele de la chicco. I am dat iar cu tetinele de la chicco si la fel, nu stie sa faca vid pe forma lor si curge. Noroc ca s-au potrivit tetinele de la lansinoh la biberoanele de la chicco.
Deci din experienta va spun ca conteaza sa fie de sticla si atat. In rest tetina care aia are sistemul anticolici. Eu de la chicco vreau sa iau bibe...acum na sper sa fie ok, daca nu ulterior o sa imi cumpar si eu de la lansinoh... Tare mult mi-as dori sa alaptez exclusiv sa nu am treaba cu bibe nici suzeta....as vrea sa le intarzii pe cat se poate daca voi alapta, daca voi reusi!! |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| fluturash26 wrote: Eu de la chicco vreau sa iau bibe...acum na sper sa fie ok, daca nu ulterior o sa imi cumpar si eu de la lansinoh... Tare mult mi-as dori sa alaptez exclusiv sa nu am treaba cu bibe nici suzeta....as vrea sa le intarzii pe cat se poate daca voi alapta, daca voi reusi!!
Daca o sa alaptezi exclusiv nici nu-i nevoie sa le intarzii tu, ca ti le intarzie de tot bebe Ana n-avea nici o luna cand a refuzat complet suzeta. Ultimul biberon i l-am dat pe la 3 saptamani, acum nici nu mai stie sa suga din el. Se stramba toata si il musca, isi face cumva greata eu nu eram sigura ca imi doresc sa alaptez, dar cu mintea de acum nu as mai cumpara nici o tetina. Daca vrei sa iti iei Spectra 9+ zic ca ai suficiente alea doua biberoane de la ea, e si mai buna tetina de la ele decat Chicco. Eu am mai avut un lansinoh mic si unul chicco, din ala cu tetina mare care cica imita sanul - oribile tetinele alea, se baga cumva in interior si curgea laptele mai mult pe langa gura. |

| MaryPoppins wrote:Daca o sa alaptezi exclusiv nici nu-i nevoie sa le intarzii tu, ca ti le intarzie de tot bebe  Ana n-avea nici o luna cand a refuzat complet suzeta. Ultimul biberon i l-am dat pe la 3 saptamani, acum nici nu mai stie sa suga din el. Se stramba toata si il musca, isi face cumva greata  eu nu eram sigura ca imi doresc sa alaptez, dar cu mintea de acum nu as mai cumpara nici o tetina. Daca vrei sa iti iei Spectra 9+ zic ca ai suficiente alea doua biberoane de la ea, e si mai buna tetina de la ele decat Chicco. Eu am mai avut un lansinoh mic si unul chicco, din ala cu tetina mare care cica imita sanul - oribile tetinele alea, se baga cumva in interior si curgea laptele mai mult pe langa gura. Acum sper sa reusesc cu alaptarea, mi-a venit cartea si m-am apucat de citit despre alaptare, acum sa vedem cum stam cu partea practica Pai da tare rau imi pare ca nu am luat atunci cu 460 de la bebetei acum nu mai este si mai astept totusi ca poate se reaprovixioneaza, nu ai idee daca ei se mai reaprovizioneaza cu produse si cam cat dureaza nu? Ca daca nu tre sa o iau de la emag vu 628 aproape 200 lei in plus da tot o iau ca pe asta o vreau... Inseamna ca nu mai iau de la chicco poate ma voi descurca cu alea ca de nu oricum poate trage sotu o fuga la farmacie sa ia un biberon nu e mare lucru.. Bine de stiut! Merci |

| MaryPoppins wrote:Daca o sa alaptezi exclusiv nici nu-i nevoie sa le intarzii tu, ca ti le intarzie de tot bebe  Ana n-avea nici o luna cand a refuzat complet suzeta. Ultimul biberon i l-am dat pe la 3 saptamani, acum nici nu mai stie sa suga din el. Se stramba toata si il musca, isi face cumva greata  eu nu eram sigura ca imi doresc sa alaptez, dar cu mintea de acum nu as mai cumpara nici o tetina. Daca vrei sa iti iei Spectra 9+ zic ca ai suficiente alea doua biberoane de la ea, e si mai buna tetina de la ele decat Chicco. Eu am mai avut un lansinoh mic si unul chicco, din ala cu tetina mare care cica imita sanul - oribile tetinele alea, se baga cumva in interior si curgea laptele mai mult pe langa gura. Da parca stiam eu ceva ceva ca tu fugeai de alaptare sau ma insel? |

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| fluturash26 wrote:Da parca stiam eu ceva ceva ca tu fugeai de alaptare  sau ma insel? Da, da, eu aveam pitici pe creier cu alaptarea :)) dar am zis hai sa vad, incerc totusi. In momentul in care mi-au pus-o la san am stiut ca nu imi doresc altceva mai tare decat sa o alaptez :) nah, a si fost al naibii de greu (pe la mamici am scris romane despre asta, dar nu e musai sa fie greu pt toata lumea) pana nu de mult, dar am #rezistat si e totul bine acum :) si nu concepeam chestia asta inainte sa nasc, dar acum daca m-ar intreba cineva cat am de gand sa o alaptez, as fi tentata sa zic ca pana la autointarcare :)) |

| MaryPoppins wrote: Da, da, eu aveam pitici pe creier cu alaptarea :)) dar am zis hai sa vad, incerc totusi. In momentul in care mi-au pus-o la san am stiut ca nu imi doresc altceva mai tare decat sa o alaptez :) nah, a si fost al naibii de greu (pe la mamici am scris romane despre asta, dar nu e musai sa fie greu pt toata lumea) pana nu de mult, dar am #rezistat si e totul bine acum :) si nu concepeam chestia asta inainte sa nasc, dar acum daca m-ar intreba cineva cat am de gand sa o alaptez, as fi tentata sa zic ca pana la autointarcare :))
Ce tare ai fost, si mai ales ca ti-a fost si greu si tot ai rezistat sa o alaptezi! E minunat lucrul acesta! Si eu imi doresc sa reusesc sa alaptez si sa nu fie dureros..sa rezist si eu.. |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/21/2018 Mesaje: 19
| Multumesc mult, fetelor! Sunteti toate niste dragute! Eu ma informez in caz ca imi vine greu lapticul...am auzit ca la cezariana intarzie vreo 2-3 zile.... |
|
|
|
|