Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi! 1. AliceAndreea

2. Cybele

3. Gabita29

4. Alexis21

5. Mgeorgiana85

6. Andruu

7. Oanatm

8. Yna86
 9. Lolly

10. Fluturash26
11. Lyylyy

12. Nicole2018

13. Marina85

14. GeorgianaB

15. Andreea-Alexandra

16. AlexandraRr

17. Iulia_84

18. Luna48

19. AnneMarie95

20. Ratonita

21. Nadira

22. AndreeaCD

23. medusa

24. Dia_N

25. Elena7

26. Florentinna

27. Maria2013

28. Diana.ng

29. Nela

30. LAURA0202

Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 24.07.2018 |
|

| Daca aveti/stiti modificari la listuta.. pana maine la ora asta voi putea modifica
Sarcina usoara! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Andreea06 wrote:Daca aveti/stiti modificari la listuta.. pana maine la ora asta voi putea modifica Sarcina usoara! Stiam ca ticker-ul Georgianei este gresit.Chiar ea zicea ca are fix acelasi nr de saptamani si zile ca si mine da nu stie de ce arata asa ticker-ul ei.
|
|

| Andreea-Alexandra wrote: Stiam ca ticker-ul Georgianei este gresit.Chiar ea zicea ca are fix acelasi nr de saptamani si zile ca si mine da nu stie de ce arata asa ticker-ul ei.
Cred ca tre sa il refaca ea.. sa puna ultimul cm si sa copieze codul iar in semnatura. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Andreea06 wrote:Daca aveti/stiti modificari la listuta.. pana maine la ora asta voi putea modifica Sarcina usoara!
Va urmaresc si eu si sunt alaturi de voi inca putin! |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Andreea06 wrote:Daca aveti/stiti modificari la listuta.. pana maine la ora asta voi putea modifica Sarcina usoara!
Salutare Andreea, vreau si eu pe lista! |
|

Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| GeorgianaB wrote:
Acum pun si eu o intrebare funny :)) pe voi va doare fundul cand stati jos ? Gen la noada acolo, osul, nu am hemoroizi dar uneori este deranjant, cand stau jos trebuie sa stau foarte dreapta, teapana, parca am un morcov in fund hohot
da da da, trec si eu prin asta si cu greu imi gasesc o pozitie sa stau, doar cand stau intinsa in pat nu ma doare prin cate chinuri trecem si noi, doar pt puii nostri |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Panica panica panica sunt pe locul 4 Referitor la ce a spus fluturash, eu m-am trezit intr-o dimineata cu o durere groaznica in zona rinichiului, m-am speriat pt ca nu stiam de la ce e. M-a tinut cateva minute si a trecut. Ieri am simtit dureri parca de burtica asa usoare...nici eu nu stiu ce am simtit dar cred ca e de cum creste bebe si nu prea mai are loc. Eventual ia no-spa si daca nu trece suni medicul |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| NADIRA wrote:
Salutare Andreea, vreau si eu pe lista!
Si eu vreau pe lista |
|

| Florentinna wrote:Si eu vreau pe lista
Ok :) te rog sa iti refaci tickerul si sa copiezi codul bbcode la final, in semnatura. Practic e [ img]https://lmtf.lilypie.com/cSahp3.png[ /img] fara spatiile dintre [], ca daca pun aici fara il afiseaza ca imagine. Copiaza asa si scoate spatiile manual :)
Te-am adaugat. |
|

| NADIRA wrote:
Salutare Andreea, vreau si eu pe lista!
Iti faci si un ticker pls? |
|

| Gabita29 wrote:Va urmaresc si eu si sunt alaturi de voi inca putin!
Te-am adaugat. Te asteptam la mamici apoi |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Andreea06 wrote:
Ok :) te rog sa iti refaci tickerul si sa copiezi codul bbcode la final, in semnatura. Practic e [ img]https://lmtf.lilypie.com/cSahp3.png[ /img] fara spatiile dintre [], ca daca pun aici fara il afiseaza ca imagine. Copiaza asa si scoate spatiile manual :)
Te-am adaugat.
Multumesc :) Am reusit si cu tickerul. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Mgeorgiana85 wrote:Panica panica panica sunt pe locul 4 Referitor la ce a spus fluturash, eu m-am trezit intr-o dimineata cu o durere groaznica in zona rinichiului, m-am speriat pt ca nu stiam de la ce e. M-a tinut cateva minute si a trecut. Ieri am simtit dureri parca de burtica asa usoare...nici eu nu stiu ce am simtit  dar cred ca e de cum creste bebe si nu prea mai are loc. Eventual ia no-spa si daca nu trece suni medicul
Contractii false ai avut ? Eu am de cateva zile cand si cand, simt ca mi se intareste burta intr-un loc, fara sa am dureri. Am auzit de la al meu medic ca dupa sapt 30 voi incepe sa simt diverse datorita uterului care se pregateste pt nastere, din sapt.37 la o sarcina cu evolutie normala bebe poate sa vina oricand
|
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Am modificat si eu ticker-ul, am modificst data UCM pt a fi in grafic cu DPN si masuratorile |
|
|