Gravidutzele noastre dragi - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fluturash26
Scris: Monday, August 20, 2018 3:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Bella_Tm wrote:
Fetelor, voi dupa cat timp dupa ce ati ramas insarcinate ati facut prostii cu partenerul? Eu azi as avea 8sapt si tin minte de data trecuta ca mi-a spus ginecologul sa nu avem relatii sexuale pt ca se pot declansa contractii, sau ceva de genul. Insa nu mai stiu pt cat timp mi-a zis. Lol

Bella sa stii ca difera de la caz la caz si de la sarcina la sarcina... Ar fi trebuit sa iti zica medicul sau sa il intrebi pe el daca ai voie sa faci dragoste...Eu de exemplu am avut interzis toata sarcina din varii motive.Crazy
Lolly
Scris: Monday, August 20, 2018 3:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2017
fluturash26 wrote:

Uite ca nu stiam sigur daca te lasa sau nu sa il imbraci, auzisem ceva de genu ca il tine in pelinci ca le vine lor mai usor sa il schimbe de la alte persoane care au nascut dar au nascut prin martie.. Nu mai stiam daca s-a schimbat sau tot asa e...oricum o sa trec si eu pe acolo ca sa intreb intr-o zi cam ce as avea voie si ce nu..
Tu ai postat aia pentru iasi cu ce trebuie???

Da, orasul Iasi,spital Cuza voda. Era afisat la internari
Lolly
Scris: Monday, August 20, 2018 3:32 PM
Nivel

Bella_Tm wrote:
Fetelor, voi dupa cat timp dupa ce ati ramas insarcinate ati facut prostii cu partenerul? Eu azi as avea 8sapt si tin minte de data trecuta ca mi-a spus ginecologul sa nu avem relatii sexuale pt ca se pot declansa contractii, sau ceva de genul. Insa nu mai stiu pt cat timp mi-a zis. Lol

N am facut deloc la recomandarea doctorului. Iti recomand la fel sa stati cumintei ca sarcina sa se fixeze bine. Va puteti abtine sunt sigura :) ai o minune acum acolo
Lolly
Scris: Monday, August 20, 2018 3:34 PM
Nivel

Vroiam sa va intreb....cand c au curs prima data sanii? M am trezit mai inainte cu 2 pete nici de vreo 5mm sa zic pe maieu la sanul stang dar e o chestie intarita deja.....nu stiu daca mi o curs mie din gura sau a curs sanul :)))...cantitatea e mai marisoara sau chiar asa e treaba?
Mgeorgiana85
Scris: Monday, August 20, 2018 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Bella_Tm wrote:

Eu te sfatuiesc sa astepti pana la urmatorul control. Eu nu am avut probleme in sarcina de nici-un fel si totusi abia la 11 sapt ne-a spus "fara restrictii". Desi ne-a spus ca avem voie al meu nu vrea...f rar hohot
Mgeorgiana85
Scris: Monday, August 20, 2018 3:40 PM
Nivel

Lolly wrote:
Vroiam sa va intreb....cand c au curs prima data sanii? M am trezit mai inainte cu 2 pete nici de vreo 5mm sa zic pe maieu la sanul stang dar e o chestie intarita deja.....nu stiu daca mi o curs mie din gura sau a curs sanul :)))...cantitatea e mai marisoara sau chiar asa e treaba?

Mie nu mi-au curs niciodata decat daca am strans eu. Depinde de fiecare...nu cred ca e o problema topai
Alle.p
Scris: Monday, August 20, 2018 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Lolly wrote:

Mie incepusera sa imi curga foarte devreme....cred ca pe la 14-16 saptamani, nu mai retin. Si curgea multisor....adica daca dormeam fara bustiera, ma trezeam cu pijamaua uda bine. Nu te stresa in priviinta astaCheek Kiss
Bella_Tm
Scris: Monday, August 20, 2018 4:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Multumesc de raspunsuri. Da, sigur ca ne putem abtine Crazy eram doar curioasa topai bobita e cea mai importanta clar coeur
fluturash26
Scris: Monday, August 20, 2018 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Lolly wrote:

Mie imi curg de saptamani intregi zilnic...e normal din ce am citit.
Lolly
Scris: Monday, August 20, 2018 4:24 PM
Nivel

Multumesc tuturor de reply. Weekendul petrecut in spital m a debuolat total.....cel putin inca 4 sapt trebuie sa rezistam ... si orice chestie ma panicheaza maxim...chiar si acum ma dor ligamentele rau....mititelul meu coeur
Mgeorgiana85
Scris: Monday, August 20, 2018 4:34 PM
Nivel

Lolly wrote:
Multumesc tuturor de reply. Weekendul petrecut in spital m a debuolat total.....cel putin inca 4 sapt trebuie sa rezistam ... si orice chestie ma panicheaza maxim...chiar si acum ma dor ligamentele rau....mititelul meu coeur

O sa rezistati! O sa vezi ca mititelul nu o sa se grabeasca.
Si eu am suferit sambata toata noaptea din cauza durerilor de solduri uff
Ce nu suportam noi coeur
Andreea06
Scris: Monday, August 20, 2018 4:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.