Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Dia_N wrote:Da  Sper sa fi fost ea, eram cam chiauna dar am simtit ceva.. Cred ca e matinala ca taica-su :)) Abia astept sa fiu sigura ca e ea. Pe 3 ma duc la eco.. Doc mi a zis ca nu mai facem triplu test. Tu faci dublu sau mergi pe testele genetice pana la urma? Saptamana viitoare sun sa fac programare pt dublu test. M-a linistit medicul meu ginecolog. Azi am fost si la doamna Uscatescu. Bobita mea e minunata, iar analizele de coagulare au iesit (din nou) super. Daca va fi totul bine la dublu test, a zis doamna ca îmi va scoate mare parte din tratament. Ma temeam de anticoagulant injectabil si iata ca am ajuns sa fiu pe punctul de a nu mai lua nici pastilele toate. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/23/2017 Mesaje: 626
| AlexandraRr wrote:Multumesc, fetelor  , o sa ii cumpar si eu perie si o sa optez pentru cadita, nu prea am fost prin magazine sa ma uit dar urmatoarea data cand mergem in carrefour sa luam mancare ma uit macar la produsele de acolo si la preturi, doar online m-am uitat pana acum si dezavantajul este ca nu stii calitatea produselor si daca nu este cineva care sa-ti spuna din experienta ce este util si ce nu este mult mai greu. De exemplu nu eu nu stiam de existenta acestor servetele pe baza de apa, in afara de pampers nici nu credeam ca exista ceva mai bun :)) Fluturash, eu cred ca este suficienta scoica, daca vezi ca te-ar mai ajuta ceva mai poti lua dupa nastere, gasim de toate in magazine Nicole, concediu placut  Si noi ar trebui sa plecam sambata insa imi este frica, ultimul concediu l-am scurtat, am avut contractii, am fost acolo la urgente si mi-a recomandat repaus la pat si am preferat sa venim acasa sa fie medicul aproape in caz de probleme. Sper data viitoare sa ne fie mai bine Mai am o intrebare apoi nu va mai stresez  Pana acum aveam o lista orientativa insa acum cand se apropie timpul sa cumpar trebuie sa ma hotarasc :)) Ce termometru ati ales? Am vazut ca sunt cele care au capat flexibil pentru fundulet, sub forma de suzeta si cele cu infrarosu, nu stiu pentru care sa optez L.E. Tot am vrut sa intreb, mai stiti ceva despre Chris? :*
Buna, gravidute frumoase. Am cam fost data la disparuti dar din motive bine întemeiate. Am scris asa un rezumat la mamici pe forum. Am nascut un baietel pe nume Tudor pe 24 iunie, de 3280g, prin cezariana, desi am stat în travaliu complet. Problema e ca imediat ce am ajuns acasa, cu durerile cumplite de cap pe care toata lumea le credea de la opera?ie, cu o tromboza venoasa cerebrala, mai exact un cheag de sange la creier sau mi s a spart o vena in creier... Deci am avut parte de o experienta nu tocmai demna de amintit, dar mul?umesc lui Dumnezeu suntem bine, in recuperare. Va pupam pe toate! |
|

| Chris wrote:
Buna, gravidute frumoase. Am cam fost data la disparuti dar din motive bine întemeiate. Am scris asa un rezumat la mamici pe forum. Am nascut un baietel pe nume Tudor pe 24 iunie, de 3280g, prin cezariana, desi am stat în travaliu complet. Problema e ca imediat ce am ajuns acasa, cu durerile cumplite de cap pe care toata lumea le credea de la opera?ie, cu o tromboza venoasa cerebrala, mai exact un cheag de sange la creier sau mi s a spart o vena in creier... Deci am avut parte de o experienta nu tocmai demna de amintit, dar mul?umesc lui Dumnezeu suntem bine, in recuperare. Va pupam pe toate!
Chris, sa va bucure zi de zi scumpul Tudor! Îmi pare rau ca ai avut probleme! Sper sa fii bine curând.Nu mai stiu, tu ai facut Clexane? Daca da, cand ai facut tromboza erai sub tratament? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Dia_N wrote:Azi de dimineata cred ca am simtit o pe buburuza  Cred :)) Ce frumos o vei simti din ce in ce mai des si ai sa iti dai seama curand cand este miscarea ei, la.început nici eu nu eram sigura dar s-a dovedit mai tarziu ca ea fusese  |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Chris wrote:
Buna, gravidute frumoase. Am cam fost data la disparuti dar din motive bine întemeiate. Am scris asa un rezumat la mamici pe forum. Am nascut un baietel pe nume Tudor pe 24 iunie, de 3280g, prin cezariana, desi am stat în travaliu complet. Problema e ca imediat ce am ajuns acasa, cu durerile cumplite de cap pe care toata lumea le credea de la opera?ie, cu o tromboza venoasa cerebrala, mai exact un cheag de sange la creier sau mi s a spart o vena in creier... Deci am avut parte de o experienta nu tocmai demna de amintit, dar mul?umesc lui Dumnezeu suntem bine, in recuperare. Va pupam pe toate!
Tot m-am gandit la.voi, nu am intrat la mamici. Sa fie sanatos Tudor si recuperare usoara, sa te faci bine sa te poti bucura alaturi de puiut si sot Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta :( astept cat de curand sa ne spui ca totul este bine si te-ai recuperat complet. Insanatosire grabnica |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| maria2013 wrote: Saptamana viitoare sun sa fac programare pt dublu test. M-a linistit medicul meu ginecolog. Azi am fost si la doamna Uscatescu. Bobita mea e minunata, iar analizele de coagulare au iesit (din nou) super. Daca va fi totul bine la dublu test, a zis doamna ca îmi va scoate mare parte din tratament. Ma temeam de anticoagulant injectabil si iata ca am ajuns sa fiu pe punctul de a nu mai lua nici pastilele toate.
Bobitza curajoasa si puternica Ma bucur din suflet si de acum inainte va fi si mai bine. |
|

| AlexandraRr wrote:Ce frumos  o vei simti din ce in ce mai des si ai sa iti dai seama curand cand este miscarea ei, la.început nici eu nu eram sigura dar s-a dovedit mai tarziu ca ea fusese 
Ihihih.. Abia astept s o simt tot timpul ca sa mai stiu si eu ca e bine acolo |
|

| Dia_N wrote:Bobitza curajoasa si puternica  Ma bucur din suflet si de acum inainte va fi si mai bine. Doamne ajuta! Am avut (si am) foarte mari emotii, amplificate de sângerarile aparute fix în perioada în care, în mod normal, trebuia sa îmi vina menstruatia... Sper sa nu mai apara nicio problema si sa ma pot bucura de sarcina. Momentan, îmi e si teama... |
|

| maria2013 wrote: Doamne ajuta! Am avut (si am) foarte mari emotii, amplificate de sângerarile aparute fix în perioada în care, în mod normal, trebuia sa îmi vina menstruatia... Sper sa nu mai apara nicio problema si sa ma pot bucura de sarcina. Momentan, îmi e si teama...
Teama cred ca face parte din noi deja. Trebuie sa invatam sa traim cu ea de acum inainte. Ca tare imi e ca si dupa nastere, tot teama va fi cuvantul zilei. Mai ai un pic si trece perioada grea si te vei bucura de sarcina |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| maria2013 wrote: Doamne ajuta! Am avut (si am) foarte mari emotii, amplificate de sângerarile aparute fix în perioada în care, în mod normal, trebuia sa îmi vina menstruatia... Sper sa nu mai apara nicio problema si sa ma pot bucura de sarcina. Momentan, îmi e si teama...
Hei Maria, cum mai stai cu simptomele? Mai ai greturi? |
|

Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Chris wrote:
Felicitari! Recuperare usoara! |
|

Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| maria2013 wrote: Saptamana viitoare sun sa fac programare pt dublu test. M-a linistit medicul meu ginecolog. Azi am fost si la doamna Uscatescu. Bobita mea e minunata, iar analizele de coagulare au iesit (din nou) super. Daca va fi totul bine la dublu test, a zis doamna ca îmi va scoate mare parte din tratament. Ma temeam de anticoagulant injectabil si iata ca am ajuns sa fiu pe punctul de a nu mai lua nici pastilele toate.
Maria, cred ca o voi gasi toata saptamana pe dna Uscatescu la spital, ai idee? eu vineri ma duc la control si treceam si pe la ea pt analize. Ii voi scrie si joi, dar daca am vazut ca ai fost, am zis sa t intreb daca stii ceva |
|

Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Gravidute frumoase care ati facut Clexane in sarcina am si eu o intrebare Eu inca nu sunt graviduta (sper cat de curand, vedem peste cateva zile), hematologul mi-a recomandat Clexane de 0,4 de la pozitivarea testului, deci inainte sa ajung la ginecolog pt confirmare si sa imi poata da reteta compensata. Am gasit de la o fata 12 injectii de Clexane (valabile pana in 2020) insa sunt de 0.6. credeti ca la momentul cand ar trebui sa le fac, pot arunca 0,2 ml si sa injectez restul de 0,4? Ar fi vreo problema? Multumesc fetelor |
|

Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Bella_Tm wrote:Gravidute frumoase care ati facut Clexane in sarcina am si eu o intrebare  Eu inca nu sunt graviduta (sper cat de curand, vedem peste cateva zile), hematologul mi-a recomandat Clexane de 0,4 de la pozitivarea testului, deci inainte sa ajung la ginecolog pt confirmare si sa imi poata da reteta compensata. Am gasit de la o fata 12 injectii de Clexane (valabile pana in 2020) insa sunt de 0.6. credeti ca la momentul cand ar trebui sa le fac, pot arunca 0,2 ml si sa injectez restul de 0,4? Ar fi vreo problema? Multumesc fetelor da, Bella,poti face asa. Eu as fac de cateva luni, deoarece cele de 0,6 se compenseaza iar cele de 0,4 nu. te asteptam la gravidutze! |
|

Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Andruu wrote: da, Bella,poti face asa. Eu as fac de cateva luni, deoarece cele de 0,6 se compenseaza iar cele de 0,4 nu. te asteptam la gravidutze! Suuper. mersi mult si opresc Aspenter, nu? am uitat sa intreb hematologul. |
|
|